2020 Şubat Anneleri

evet gerçekten bir kız evlat çoook başka, allah dileyen herkese versin
ilk çocuğum kız olsun diye çok dua ettim, kabul oldu. ikincisi için o yüzden hiç farketmez diyorum. her şeyden önce sağlıklı ve iyi bir insan olması önemli elbette her zaman söylüyoruz

bu kızlar sanırım hep kız kardeş istiyorlar. haklılar tabii ama bence kız kardeşleri olsa daha çok kıskancaklar küçükken haberleri yok

demek ablası koycak belki de ismini, çok hoşmuş

Kiz annenin guzelligini alirmis o yuzden cirkinlesince kizin olacak derler.
Ah bu kocakari efsaneleri de olmasa nasil zaman geçermiş heheh
Merhaba hanımlar. Benim ilki erkekti ilginç bir şekilde bütün hamilelik boyunca kendimi çirkin buluyordum. Şimdiki için kız diyorlar ve bana bir güzellik geldi herkes cildin parlıyor diyor. Bu teori bende pek tutmadı:) birde oğlum kız güzeli herkes peşi kız demişti. inş kızım değişmez

Eşim ilk çocukta farketmez diyordu hatta kız çocuklarını çok severdi. ama erkek istiyormuş. Doktor önce kız deyince o daha değişir dedi. Fazla sevinmedi sonra erkek olduğu anlaşılınca nasıl sevindi. Hemen babasının adını koymak istedi.Bunda kız dediler tamam bu kız diyor. Adamın hisleri tutuyor

inşallah bu seferki hissi de kesin olarak doğrudur :)
benim ilkinde kız istememin sebebi çok yanlış belki ama iki tane çocuk yapacağım için ikisi de erkek olursa çok üzülürdüm diye ay allahın gücüne gidecek ya, ama hislerim öyleydi napayım iki çocuktan fazla yapmam bilerek, o yüzden kızı bulayım da sonrası farketmez diyodum

Bu erkek çocuk meselesi eskiden çok önemliydi ya, erkek olmazsa soy tükenir hesabı vs. artık o kadar önemsenmiyor, hatta erkekler özellikle kız babası olmak istiyor. çok seviniyorum öyle görünce sinir olmamak elde değil çünkü o düşünce yapısına. hala var öyleleri, en eğitimlisinden en cahiline hala erkek olmazsa soy tükenecek muhabbeti yapanlar var. pes diyorum ya ne olacak soy yürüse ya da bitse. sanki bana kraliyet soyu mübarek.

şimdi benim kız olursa eşimin sülalesinin devamı gelmeyecek böyle düşünülürse. bizimkiler öyle düşünmez ama etraftan bana diyenler var sırf bu yüzden erkek olur inşallah diye. ay sırf bu sebepten kızım olsun istedim şu an sinir oldum

Bende ikiden fazla düşünmüyorum. Kızım olmasını bende çok istiyorum. Çünkü onlar farklı oluyor anneye arkadaş oluyorlar nazlı cilveli oluyorlar. Bizim ailede tek kız yeğen var oda üzülüyor yalnız kaldım diyor. Bende ona bakıp kız çocuk isterdim çok tatlı cimcime

benim eşimde bir evin bir oğlu 3 ablası var :)
ama ne kv demde nede eşimde erkek olsun diye bir istek yok aksine kız olmasını hepimiz cok istiyoruz.
ama erkekte olsa tabiki çok seviniriz sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda

ama yinede inşalalh kızdır

ahh ahh hem de nasıl tatlılar
yürekten diliyorum kız isteyenlere allah sağlıklı birer cimcime nasip etsin inşallah ❤

evet ama di mi önemli olan bu kadar çok insan çocuk hasreti çekerken sağlıklı bir çocuk sahibi olmak.
ama insanız tabiiki isteklerimiz olur, kız ya da erkek dilemek de suç değil yani inşallah sağlıklı bir kızın olur
Benim kızım olacak kıpır kıpır cadaloz birşey
ayy hadi gözün aydın kesin dedi mi doktor?

Benim doktor tahmin yapmaya çalıştı canım önce yüzde 70 erkek dedi poposu hafif kalkikti sonra pozisyon değiştirince aaa bu erkek değil kız dedi aynen ya bak şimdide kız dedi bı beş dk döndükçe baktık bu sefer kız gibiydi neyse dedi biz bı tahmin yapmayalım açı değişiyor kipirdadikca dedi ama erkek olması içinde çok dik degildi ucundan 30 dereceydi en iyisi on gün sonra gelince kesin söyleyelim dış genital organı olussun bekleyelim dedi.

Kızlar Ben 14+ 5 te yine gideceğim doktora cinsiyet kesinleşir mi sizce? kız demişlerdi 12+4 te. oğluma unisex almıştım ürünlerini ablamda kızınınkileri şaklamış bana verecekmiş çok sevindim sonuçta kısa süre giyiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…