evet gerçekten bir kız evlat çoook başka, allah dileyen herkese versinKızlar güzel haberlerinizi okumak mutlu etti beni
Sanırım grubun çoğunluğu erkek olacak☺
Büyük eşyaları 2. El almak bence de mantıklı hiç düşünmeyin sonradan yer kaplayanları elden çıkarırken acımazsınız
Lierac kullanmıştım ben de son aylar yaza gelince bıraktığı his hoşuma gitmemişti sık kullanmadım tavsiye ederim ben de lieracı
Kızlar kız istiyor gerçekten benim kızım ara ara ben kız istemiştim ama kardeşim erkek dert yanıyor
Biri kardeşinin adı ne olacak diye sordu o da kendince bir isim söyledi bizim de kafamıza yattı daha erken tabi ama hoşuma gitti☺
öyle şeylerin hiç alakası yok be canım :))Ben birşey daha öğrendim hani bu karında göbekten aşağı doğru belirli çizgi olursa oda erkek anlamına geliyormuş :)
Ben de bunu hic dusunmedim ama benimki daha küçük.
Sen araştır da buraya da yaz,faydalanmak isteyenler olabilir belki
Merhaba hanımlar. Benim ilki erkekti ilginç bir şekilde bütün hamilelik boyunca kendimi çirkin buluyordum. Şimdiki için kız diyorlar ve bana bir güzellik geldi herkes cildin parlıyor diyor. Bu teori bende pek tutmadı:) birde oğlum kız güzeli herkes peşi kız demişti.Kiz annenin guzelligini alirmis o yuzden cirkinlesince kizin olacak derler.
Ah bu kocakari efsaneleri de olmasa nasil zaman geçermiş heheh
Eşim ilk çocukta farketmez diyordu hatta kız çocuklarını çok severdi. ama erkek istiyormuş. Doktor önce kız deyince o daha değişir dedi. Fazla sevinmedi sonra erkek olduğu anlaşılınca nasıl sevindi. Hemen babasının adını koymak istedi.Bunda kız dediler tamam bu kız diyor. Adamın hisleri tutuyorevet gerçekten bir kız evlat çoook başka, allah dileyen herkese versin ☺
ilk çocuğum kız olsun diye çok dua ettim, kabul oldu. ikincisi için o yüzden hiç farketmez diyorum. her şeyden önce sağlıklı ve iyi bir insan olması önemli elbette her zaman söylüyoruz
bu kızlar sanırım hep kız kardeş istiyorlar. haklılar tabii ☺ ama bence kız kardeşleri olsa daha çok kıskancaklar küçükken haberleri yok
demek ablası koycak belki de ismini, çok hoşmuş ☺
inşallah bu seferki hissi de kesin olarak doğrudur :)Eşim ilk çocukta farketmez diyordu hatta kız çocuklarını çok severdi. ama erkek istiyormuş. Doktor önce kız deyince o daha değişir dedi. Fazla sevinmedi sonra erkek olduğu anlaşılınca nasıl sevindi. Hemen babasının adını koymak istedi.Bunda kız dediler tamam bu kız diyor. Adamın hisleri tutuyor
merhaba, güzel haberlerle gel inşallahSelam kızlar
Saat 13:00 de doktor randevum var ,3 haftadır görmüyodum bakalım neler yapıyor minik sıpa
Bende ikiden fazla düşünmüyorum. Kızım olmasını bende çok istiyorum. Çünkü onlar farklı oluyor anneye arkadaş oluyorlar nazlı cilveli oluyorlar. Bizim ailede tek kız yeğen var oda üzülüyor yalnız kaldım diyor. Bende ona bakıp kız çocuk isterdim çok tatlı cimcimeinşallah bu seferki hissi de kesin olarak doğrudur :)
benim ilkinde kız istememin sebebi çok yanlış belki ama iki tane çocuk yapacağım için ikisi de erkek olursa çok üzülürdüm diyeay allahın gücüne gidecek ya, ama hislerim öyleydi napayım iki çocuktan fazla yapmam bilerek, o yüzden kızı bulayım da sonrası farketmez diyodum
benim eşimde bir evin bir oğlu 3 ablası var :)Bu erkek çocuk meselesi eskiden çok önemliydi ya, erkek olmazsa soy tükenir hesabı vs. artık o kadar önemsenmiyor, hatta erkekler özellikle kız babası olmak istiyor. çok seviniyorum öyle görüncesinir olmamak elde değil çünkü o düşünce yapısına. hala var öyleleri, en eğitimlisinden en cahiline hala erkek olmazsa soy tükenecek muhabbeti yapanlar var. pes diyorum ya ne olacak soy yürüse ya da bitse. sanki bana kraliyet soyu mübarek.
şimdi benim kız olursa eşimin sülalesinin devamı gelmeyecek böyle düşünülürse. bizimkiler öyle düşünmez ama etraftan bana diyenler var sırf bu yüzden erkek olur inşallah diye. ay sırf bu sebepten kızım olsun istedim şu ansinir oldum
ne zaman belli oldu cinsiyeti gözünüz aydınBenim kızım olacakkıpır kıpır cadaloz birşey
Biraz öncene zaman belli oldu cinsiyeti gözünüz aydın
resmi varmı prensesin :)
benimkide cok hareketliii çıkınca yandık
ay atta bakalım kıyaslim benimkinde kız tipi varmı diyeBiraz öncevar atarım birazdan fıkır fıkır hiç durmadı
ahh ahh hem de nasıl tatlılarBende ikiden fazla düşünmüyorum. Kızım olmasını bende çok istiyorum. Çünkü onlar farklı oluyor anneye arkadaş oluyorlar nazlı cilveli oluyorlar. Bizim ailede tek kız yeğen var oda üzülüyor yalnız kaldım diyor. Bende ona bakıp kız çocuk isterdim çok tatlı cimcime
evet ama di mi önemli olan bu kadar çok insan çocuk hasreti çekerken sağlıklı bir çocuk sahibi olmak.benim eşimde bir evin bir oğlu 3 ablası var :)
ama ne kv demde nede eşimde erkek olsun diye bir istek yok aksine kız olmasını hepimiz cok istiyoruz.
ama erkekte olsa tabiki çok seviniriz sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda
ama yinede inşalalh kızdır
ayy hadi gözün aydınBenim kızım olacakkıpır kıpır cadaloz birşey
Benim doktor tahmin yapmaya çalıştı canım önce yüzde 70 erkek dedi poposu hafif kalkikti sonra pozisyon değiştirince aaa bu erkek değil kız dedi aynen ya bak şimdide kız dedi bı beş dk döndükçe baktık bu sefer kız gibiydi neyse dedi biz bı tahmin yapmayalım açı değişiyor kipirdadikca dedi ama erkek olması içinde çok dik degildi ucundan 30 dereceydi en iyisi on gün sonra gelince kesin söyleyelim dış genital organı olussun bekleyelim dedi.canım o değer olayına inanmıyom ben ama 33.5 cıktı benim
cünkü 90 larda çıkıp oğlu olanlar falan okudum yalan o
allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
sana doktor hiç tahmin yaptımı :)
12+5 gün bu haftadan sonra değişmez dedi ama tabi ileri haftalarda daha kesin oluray atta bakalım kıyaslim benimkinde kız tipi varmı diye
tam ne kadarlıkken öğrenmiş oldunuz 12+ ?
kesin kızmı dedi yüzde yüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?