2020 Şubat Anneleri

canım kan dan sora tansiyon düşer seninde tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle endişe etme düzelir biraz kuvvetli şeyler ye geçmiş olsun

Ben sadece sabahları içiyorum canım. Akşamda içsem olur ama direniyorum :) hakikaten yüzümüz gülmeye başladı nasıl bir ilaçmış bu böyle :) umarım çabuk geçer

Bende bugün oradaydım 8 numarada

0.01 değerim daha kötüydü ilaç kullandım 16 . Haftamda kontrol edecek dahiliye uzmanı. Ben hep halsizim. Ayrıca gergin sinirli depresif maalesef insanı çok yoruyor. Bulantıyı artırıyor. Tiroidi olanlar için hamilelik çok zor geçiyor. Bende sürekli bişeyler yiyorum çok çabuk acıkıyorum.

Aynen öyle troidi olanlar için hamilelik çok daha zor, maalesef bulantılar en üst seviyede dediğin gibi, çok geçmiş olsun senin değerin daha düşükmüş. bana da 1 ay sonra kontrole geldi, peki verdiği ilaçlar bulantını falan kesti mi seni biraz olsun rahatlattı mı?

benimde bir kızım var, aynı sizin gibi hissediyorum bende kızım kız kardeş istiyor erkek lafını duyunca bile sinirleniyor, bakalım sağlıklı olsunlarda

Ben ilk zamanlarda 8 haftalık bile değildi sanırım bundan daha kötü olmuşumdur eminim dışarı çıkmıştık sıcak falan canımı eve zor sürüdüm o derece çok şükür bişey olmadı, içini ferah tut iyiydir bebegin Dinlen biraz kendini

İlaç daha iyi hissettirdi en azından yatak-döşek yatmıyorum. Ama bir gün iyi bir gün kötü gibiyim. Koku hassasiyeti hat safhada 3 aydır hiç yemek yapmadım. Oğlumda 5 ay sürmüştü 7 ayımda birazcık hamile gibiydim. şimdi bu halime şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…