Selam kızlar, muayenelerim özelde oluyordu şuana kadar birkaç arkadaşım devlettede kaydın olsun nolur nolmaz dedi bende etlik zübeyde hanıma gittim bu sabah kaydım yeni acıldıgından heralde 6 tüp kan aldılar hafif kahvaltı yapmıstım sonra idrar vermeye giderken cok fena basım döndü gözüm karardı oldugum yere oturdum bekledm 10 dk sonra tekrar hareket etmeye calıstm yine cok kötü oldm bulantı böyle basımdan asagı kaynar sular dökülme hissiydisonra meyvesuyu falan aldım biraz daha dinlendim eve zor attm kendimi, hata mı ettim acaba dedim sonra bir de devlete gitmekle :/
Eve geldm direkt yattım dünden de uykusuzdum biraz uyanınca bir seyler atıstırdım ama hala halsizlik var ve basımda basınctedirginim suan ne yapsam acaba ?
Ben sadece sabahları içiyorum canım. Akşamda içsem olur ama direniyorum :) hakikaten yüzümüz gülmeye başladı nasıl bir ilaçmış bu böyle :) umarım çabuk geçerEvet malesef biraz pahalı .işin kötü tarafı içinden sadece 10 tane cıkıyor ve sabah akşam içiyorum . Artık 3. Ay bitene kadar 2-3 hafta daha idare ediyim dedim. Annem bile diyoki 'bu ilaçtan sonra yüzün gülmeye başladı 'yoksa sürekli bulantıdan 5 karış suratla geziyodum
Sağol canım o kadar halsizimki mutfaga gitmeye bile üseniyorumcanım kan dan sora tansiyon düşer seninde tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle endişe etme düzelir biraz kuvvetli şeyler ye geçmiş olsun
Bende bugün oradaydım 8 numaradaSelam kızlar, muayenelerim özelde oluyordu şuana kadar birkaç arkadaşım devlettede kaydın olsun nolur nolmaz dedi bende etlik zübeyde hanıma gittim bu sabah kaydım yeni acıldıgından heralde 6 tüp kan aldılar hafif kahvaltı yapmıstım sonra idrar vermeye giderken cok fena basım döndü gözüm karardı oldugum yere oturdum bekledm 10 dk sonra tekrar hareket etmeye calıstm yine cok kötü oldm bulantı böyle basımdan asagı kaynar sular dökülme hissiydisonra meyvesuyu falan aldım biraz daha dinlendim eve zor attm kendimi, hata mı ettim acaba dedim sonra bir de devlete gitmekle :/
Eve geldm direkt yattım dünden de uykusuzdum biraz uyanınca bir seyler atıstırdım ama hala halsizlik var ve basımda basınctedirginim suan ne yapsam acaba ?
0.01 değerim daha kötüydü ilaç kullandım 16 . Haftamda kontrol edecek dahiliye uzmanı. Ben hep halsizim. Ayrıca gergin sinirli depresif maalesef insanı çok yoruyor. Bulantıyı artırıyor. Tiroidi olanlar için hamilelik çok zor geçiyor. Bende sürekli bişeyler yiyorum çok çabuk acıkıyorum.Canım bende de var sanırım Hipertiroid, senin değerin ne kadar TSH? Bana dahiliye doktoru aslında iyi birşey sıkıntı yapma dedi, değerim 0,28 di. ilaç vermedi ancak çok halsiz hissediyorum. özellikle yemek yedikten sonra kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor, yemezsem midem daha çok bulanıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
kesinlikle yemelisin cnm aç sakın durma hazırlayamıyorsan dışardan bişeyler söyleSağol canım o kadar halsizimki mutfaga gitmeye bile üseniyorumama yemezsem geçmeyecek sanki
Kız kimse bilmiyo eşimde doktora gittiğimi kendim gittim tahmin duydm sadecekız sen cinsiyet partisi yapmayacakmıydın hani gizli zarf alcaktın
Valla ben hiç sevemedim. Ankara’dan sonra biraz alışamadım. Alternatif hastane seçeneği yok.Sana Erzurum benim için çok önemli evlendim oraya gittim ilk kızımı da orda doğurdum
Aynen öyle troidi olanlar için hamilelik çok daha zor, maalesef bulantılar en üst seviyede dediğin gibi, çok geçmiş olsun senin değerin daha düşükmüş. bana da 1 ay sonra kontrole geldi, peki verdiği ilaçlar bulantını falan kesti mi seni biraz olsun rahatlattı mı?0.01 değerim daha kötüydü ilaç kullandım 16 . Haftamda kontrol edecek dahiliye uzmanı. Ben hep halsizim. Ayrıca gergin sinirli depresif maalesef insanı çok yoruyor. Bulantıyı artırıyor. Tiroidi olanlar için hamilelik çok zor geçiyor. Bende sürekli bişeyler yiyorum çok çabuk acıkıyorum.
Ankara da sonra çok zor oluyor ben de Kars'ta ymValla ben hiç sevemedim. Ankara’dan sonra biraz alışamadım. Alternatif hastane seçeneği yok.
Bende Kars a gidince cinsiyeti öğrenecem sonra balon patlatacamKız kimse bilmiyo eşimde doktora gittiğimi kendim gittim tahmin duydm sadece
yine ypcam parti
Bende bayramdan snra patlatcam aynenBende Kars a gidince cinsiyeti öğrenecem sonra balon patlatacam
benimde bir kızım var, aynı sizin gibi hissediyorum bende kızım kız kardeş istiyor erkek lafını duyunca bile sinirleniyor, bakalım sağlıklı olsunlarda12 hafta bayag erken cinsiyeti öğrenmek için ya iyi söylemiş senin doktor . @yeb4 e de söylemiştim 3 müzünde kızı var.2. Lerde kız olursa kızlarımız için cok güzel olucak , erkek olursa bizim için değişik olucak
Ben ilk zamanlarda 8 haftalık bile değildi sanırım bundan daha kötü olmuşumdur eminim dışarı çıkmıştık sıcak falan canımı eve zor sürüdüm o derece çok şükür bişey olmadı, içini ferah tut iyiydir bebeginSelam kızlar, muayenelerim özelde oluyordu şuana kadar birkaç arkadaşım devlettede kaydın olsun nolur nolmaz dedi bende etlik zübeyde hanıma gittim bu sabah kaydım yeni acıldıgından heralde 6 tüp kan aldılar hafif kahvaltı yapmıstım sonra idrar vermeye giderken cok fena basım döndü gözüm karardı oldugum yere oturdum bekledm 10 dk sonra tekrar hareket etmeye calıstm yine cok kötü oldm bulantı böyle basımdan asagı kaynar sular dökülme hissiydisonra meyvesuyu falan aldım biraz daha dinlendim eve zor attm kendimi, hata mı ettim acaba dedim sonra bir de devlete gitmekle :/
Balonu nereden alacaksın canımBende bayramdan snra patlatcam aynen
sat ve kilo uymuyor diğerleri aynıListeye beni de ekler misiniz?
Yaş 27, Ankara, ilk çocuk, sat 11 mayıs, kilo 59
bizim burda yapan yer var en büyük boyu içini doldurmak şişirmek dahil 60 tl dediBalonu nereden alacaksın canım
İlaç daha iyi hissettirdi en azından yatak-döşek yatmıyorum. Ama bir gün iyi bir gün kötü gibiyim. Koku hassasiyeti hat safhada 3 aydır hiç yemek yapmadım. Oğlumda 5 ay sürmüştü 7 ayımda birazcık hamile gibiydim.Aynen öyle troidi olanlar için hamilelik çok daha zor, maalesef bulantılar en üst seviyede dediğin gibi, çok geçmiş olsun senin değerin daha düşükmüş. bana da 1 ay sonra kontrole geldi, peki verdiği ilaçlar bulantını falan kesti mi seni biraz olsun rahatlattı mı?
Kars’ta kadın Doğum var mı ?Ankara da sonra çok zor oluyor ben de Kars'ta ym
Kars ta çok sıkıntı kadın doğum ama varKars’ta kadın Doğum var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?