Benim doktor tahmin yapmaya çalıştı canım önce yüzde 70 erkek dedi poposu hafif kalkikti sonra pozisyon değiştirince aaa bu erkek değil kız dedi aynen ya bak şimdide kız dedi bı beş dk döndükçe baktık bu sefer kız gibiydi neyse dedi biz bı tahmin yapmayalım açı değişiyor kipirdadikca dedi ama erkek olması içinde çok dik degildi ucundan 30 dereceydi en iyisi on gün sonra gelince kesin söyleyelim dış genital organı olussun bekleyelim dedi.
Benim aynı bana benzeyen 4 yaşında bi kızım var çok şükür, ama içten içe sanırım 2.bebeğimin de kız olmasını istiyorum. Erkek diye yorum yapıyor çevremdeki herkes resmen bozulmaya başladım bu aralar biri erkek olcak deyince. Hele kayınvalidem sen Alya da çok güzelleşmiştin şimdi öyle bişey göremiyorum kesin erkek deyip iki arada çirkinleştin demeye getirip gömdü bide üstüne Velhasıl inşallah kızdır diyorum demesine de bana da erkekmiş gibi gelmeye başladı ❣
benim eşimde bir evin bir oğlu 3 ablası var :) ama ne kv demde nede eşimde erkek olsun diye bir istek yok aksine kız olmasını hepimiz cok istiyoruz.
ama erkekte olsa tabiki çok seviniriz sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda ama yinede inşalalh kızdır
Ya bizdede kız çok eşimin tarafında da erkek ama herkes bana senin oğlun olcak diyo benimde bir yanım kız istiyor Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ama kızlar gerçekten çok cadı ve cimcime oluyorlar ikisininde tadı başkadır sanırım
Grubun ilk sayfasında yazıyor liste. Şubat ayı içerisinde doğum yapacakların listesi ne zaman doğum yapacağı falan yazıyor kaç kişi var listede kimlerle aynı zamanda doğum yapacağız öğrenebiliyoruz.
Grubun ilk sayfasında yazıyor liste. Şubat ayı içerisinde doğum yapacakların listesi ne zaman doğum yapacağı falan yazıyor kaç kişi var listede kimlerle aynı zamanda doğum yapacağız öğrenebiliyoruz.