2020 Şubat Anneleri

inşallah gönlündeki olur canım yaaa

Benim aynı bana benzeyen 4 yaşında bi kızım var çok şükür, ama içten içe sanırım 2.bebeğimin de kız olmasını istiyorum. Erkek diye yorum yapıyor çevremdeki herkes resmen bozulmaya başladım bu aralar biri erkek olcak deyince. Hele kayınvalidem sen Alya da çok güzelleşmiştin şimdi öyle bişey göremiyorum kesin erkek deyip iki arada çirkinleştin demeye getirip gömdü bide üstüne Velhasıl inşallah kızdır diyorum demesine de bana da erkekmiş gibi gelmeye başladı

Ya bizdede kız çok eşimin tarafında da erkek ama herkes bana senin oğlun olcak diyo benimde bir yanım kız istiyor Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ama kızlar gerçekten çok cadı ve cimcime oluyorlar ikisininde tadı başkadır sanırım

Bu ne listesi öğrenebilir miyim . Konuya yabancıyım da .
Grubun ilk sayfasında yazıyor liste. Şubat ayı içerisinde doğum yapacakların listesi ne zaman doğum yapacağı falan yazıyor kaç kişi var listede kimlerle aynı zamanda doğum yapacağız öğrenebiliyoruz.

Hımmm bizi de eklesin o halde buycuy

Sat 6 Mayıs
Şehir Aydın
2.çocuk
Başlangıç kilosu 58
Yaş 32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…