2020 Şubat Anneleri

Ben niye eş kişisini ikna edemiyorum acaba ailemin yanında doğum yapmaya Ben de İzmirde doğum yapmak istiyorum boluda pek kadın doğumcu yok ama o beyfendi bu fikre pek sıcak bakmıyor
Yavaş yavaş ikna edersin canım beraber gidin hastaneye görsün sıkıntılı olduğunu zamanla alışıyor

Medisis olacak büyük ihtimal çok övüyorlar orayı gidip konuşucam aklıma ora yattı
Ailemin yanına gittiğimde Hamileliğimin ilk zamanlarında konuştum doktorla ne zaman gelirsem kabul edecek. Zaten sezeryan olacağım. Sizde de sıkıntı olmaz bence.

Tansiyonunu ölçtün mü

Yok 24 benimki geçen hafta gittim bende ama daha kol bacak çok belli değildi hareket ettimi resmi varsa atar mısın en azından benimkine benziyor diye bakardım

Aaa 1 gün var aramızda süper videodan fotosunu çektim yükliyim,hareket edıyodu yüzüyor gibi kollarını bacaklarını gördüm . Bayramdan sonraki hafta 2 li test yapıcak ozama cinsiyeti söylerim dedi

Ankaradayken araştırıyorum kısmet olursa medisis Hastanesi olacak gibi
8 hafta idim gittim bakmadı 10 gün önce kalp atışı duymuşuz neyine bakıyım dedi.. demek bana özel değilmiş bakmaması benimde bu hafta da düşüklerim olduğu için endişeliydim artık cumartesi gittim gördüm de rahatladım biraz..

medisis yeni açıldı iyimiymiş canım?

Hiç birşey söylemedi bu konuda herşey iyi dedi siz de sıkıntı mı gördüler benim plesanta önde oluyor gebeliklerimde
Zamanla yukarı çıkar dedi. Çıkmazsa sezeryan kanamalı olabiliyor dedisadece. İlişki yasak dedi kanama olursa diye. Onun dışında bebege bir zararı yok zaten. Saglıkla gelsinler. İlkinde yukarı çıkmışmıydı

Önde yada arkada olması değil altta olması sıkıntı yaratıyor diye biliyorum plesenta plevria deniyor . Ben hiç sıkıntınyaşamadım ilişki de yasaklanmadı belki farklı dur bilemiyorum

Önde yada arkada olması değil altta olması sıkıntı yaratıyor diye biliyorum plesenta plevria deniyor . Ben hiç sıkıntınyaşamadım ilişki de yasaklanmadı belki farklı dur bilemiyorum
Plesenta previa demek için 29.haftaları geçmek lazımmış. Bizimki erken oldugundan öyle bir teşhis koymadı galiba.

Merhaba kızlar kontrolum vardi bugün doktor herşey normal dedi çok şükür. Zipliyordu eli kolu durmuyordu zor ölçtü hoca Cinsiyet için bir ay sonra kesinlessin o zaman söyleyim dedi. ikili için kan verdim tsh t4 icin de sabah kan vericem. Sonuç raporunu koyuyorum buraya bilgili arkadaşlardan yorum alırım.
Darisi inşallah hepimizin temiz hayırlı sonuçlarına olsun güzel anneler

Sadece ense ölçümünü not almış 1 olarak ölçmüş. Gebelik haftanı not almış şimdilik önemli bişey yok kan sonucun çıkınca oranlanacak :)

Yeni açılmış canım Keçiören şelalesi nin orada çok övüyorlar bi kaç kişiyle görüştüm doğum orada yapmış çok memnun kalmışlar paketi 6bim TL ymiş ama ben paket alamıcam burada değilim bana ne kadar dicek ler onu konuşacam

Plesenta previa demek için 29.haftaları geçmek lazımmış. Bizimki erken oldugundan öyle bir teşhis koymadı galiba.
canım şu videoyu bir izler misin?

buradaki doktorun da bizim doktorların da dediği gibi bu durum çoğunlukla düzeliyormuş. dert etme bu kadar canını sıkıp üzme kendini. bence hepimizin ilerleyen aylarda çıkıcak yukarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…