gözün aydın canım çok sevindim, hep böyle güzel haberler alalım inşallahMerhaba kızlar kontrolum vardi bugün doktor herşey normal dedi çok şükür. Zipliyordu eli kolu durmuyordu zor ölçtü hocaCinsiyet için bir ay sonra kesinlessin o zaman söyleyim dedi. ikili için kan verdim tsh t4 icin de sabah kan vericem. Sonuç raporunu koyuyorum buraya bilgili arkadaşlardan yorum alırım.
Darisi inşallah hepimizin temiz hayırlı sonuçlarına olsun güzel anneler
Eki Görüntüle 2294328
Amin canım. Teşekkür ederim inşallah hep güzel haberler verelim topiktegözün aydın canım çok sevindim, hep böyle güzel haberler alalım inşallah
en iyisini yapmışsın. ben birkaç gün rapor aldım ama tabi nereye kadar. bayramdan sonra izne çıkacağım umarım dönüşte geçmiş olur.Bende ilkinde çalışıyordum şimdi izindeyim bu hallerimi bildiğim için izindeyken hamile kalmak istedim. Rapor yetmiyor iş yerinde insanlara sıkıntı vermek istemedim. Hemde iki çocuğa beraber bakacağım. Sonra nasılsa çalışacağım.
yerim ben onu. benim kızımda koydu ismini. kızımın adı elif kardeşinin ki Esma olacakmış. 3.5 yasinda:) nasılda yakıştırmislar isimleriAynen ya erkek olsun diyorum aglıyorkız olucakmış ismide ece olucakmıs .kızımın adı ela . Ela ile ece cok güzel olur hakkaten senın kız kaç yaşında
Canım ya çok tatlısın bir de video bulmuş koymuşcanım şu videoyu bir izler misin?
buradaki doktorun da bizim doktorların da dediği gibi bu durum çoğunlukla düzeliyormuş. dert etme bu kadar canını sıkıp üzme kendini. bence hepimizin ilerleyen aylarda çıkıcak yukarı.
Ya maşallahAaa 1 gün var aramızda süpervideodan fotosunu çektim yükliyim,hareket edıyodu yüzüyor gibi kollarını bacaklarını gördüm . Bayramdan sonraki hafta 2 li test yapıcak ozama cinsiyeti söylerim dedi
Eki Görüntüle 2294325
yerim ben onu. benim kızımda koydu ismini. kızımın adı elif kardeşinin ki Esma olacakmış. 3.5 yasinda:) nasılda yakıştırmislar isimleri
Ya maşallahBende o zaman gidicem teste güzel sonuçlar alalım inşallah
Kopkoyu bir çizgiyle kız doğurdumBen birşey daha öğrendim hani bu karında göbekten aşağı doğru belirli çizgi olursa oda erkek anlamına geliyormuş :)
Ben gençliğinden beri ilki kız ikincisi erkek 3ten sonrası farketmez derdim b3lki kabul olur duamevet gerçekten bir kız evlat çoook başka, allah dileyen herkese versin ☺
ilk çocuğum kız olsun diye çok dua ettim, kabul oldu. ikincisi için o yüzden hiç farketmez diyorum. her şeyden önce sağlıklı ve iyi bir insan olması önemli elbette her zaman söylüyoruz
bu kızlar sanırım hep kız kardeş istiyorlar. haklılar tabii ☺ ama bence kız kardeşleri olsa daha çok kıskancaklar küçükken haberleri yok
demek ablası koycak belki de ismini, çok hoşmuş ☺
Aynen öyle canım valla yaİnşallah canım 3 hafta sonra netleşicek herşey , çok heyecanlı
rica ederim ne demekCanım ya çok tatlısın bir de video bulmuş koymuşGercekten de bu doktoru seviyorum çok güzel anlatmış. Sıkıntı etmiyorum çok tesekkür ederim.
çok güzel bi duygu di mi hareket ettiğini görmek ☺ ikinci hamileliğimde 9. haftalarda ilk kez hareket ettiğini görünce içime o his doğdu. o zamana kadar sanki hamile değilmişim gibiydi.Geldim canım gayet iyiymiş benim toparlak . Kollarını bacaklarını gördük kalp atışını videoya cektimsende 25 mayıs mısınyoksa
elbette tüm anne babaların ilk dileği odurBen gençliğinden beri ilki kız ikincisi erkek 3ten sonrası farketmez derdim b3lki kabul olur duam
Kızımda da tek dileğim sağlıklı ve vicdanlı olmasıydı bunda da öyle
Kız ya da erkek benim nazlı sultanımın tahtı sallanacak☺
Kızlar merhaba, gribe yakalandim 3 gündür de çekiyorum ilaç kullanmamak için hastaneye gitmiyorum ama gribin bebeğe zararı olabileceği konusunda endişeleniyorum sizler ne düşünüyorsunuz
çok çok geçmiş olsun canım, aç karnına o kadar kan alınması tansiyonunu düşürdü muhtemelen. hamileliğin ilk aylarında tansiyon düşük olur genelde zaten. kendine dikkat et.P Prensescann canım o haldeyken aklıma gelmemis hic ama büyük ihtimal tansiyonum düstü heralde geldigim gibi yattım hemensimdi simdi düzeliyorum ama bas agrısı var, gerçi baş ağrısı son bir haftadır hep vardı. Sizlerde de oluyor mu?
çok geçmiş olsun, onlar çok korunaklı yerdeler bir şey olmaz ama yine de kendin için bir doktora git istersenKızlar merhaba, gribe yakalandim 3 gündür de çekiyorum ilaç kullanmamak için hastaneye gitmiyorum ama gribin bebeğe zararı olabileceği konusunda endişeleniyorum sizler ne düşünüyorsunuz
Maddi gücüm olursa 5ekadar yolu var 33 yaşındayım yaşı da düşününce en fazla o kadarçok güzel bi duygu di mi hareket ettiğini görmek ☺ ikinci hamileliğimde 9. haftalarda ilk kez hareket ettiğini görünce içime o his doğdu. o zamana kadar sanki hamile değilmişim gibiydi.
elbette tüm anne babaların ilk dileği odur
3 ve sonrasını da düşünüyor musun hala? allah gönlüne göre versin umarım
sorma kızların tahtı fena sallanıcak. doğumda tam 5 yaşında olacak kızım , en kıskanç zamanları çocukların. her dönem kıskanırlar ama hem küçük hem büyük bir yaş, tam en zor zamanlar. bakalım napıcaz
Doktorlar kar zarar oranına bakmadan bişi kullan demez zaten git görün doktora ilaç verirse kendi kadın doğumcunailaçları sor aklında soru işareti kalmasınKızlar merhaba, gribe yakalandim 3 gündür de çekiyorum ilaç kullanmamak için hastaneye gitmiyorum ama gribin bebeğe zararı olabileceği konusunda endişeleniyorum sizler ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?