2020 Şubat Anneleri

gözün aydın canım çok sevindim, hep böyle güzel haberler alalım inşallah

en iyisini yapmışsın. ben birkaç gün rapor aldım ama tabi nereye kadar. bayramdan sonra izne çıkacağım umarım dönüşte geçmiş olur.

Aynen ya erkek olsun diyorum aglıyor kız olucakmış ismide ece olucakmıs .kızımın adı ela . Ela ile ece cok güzel olur hakkaten senın kız kaç yaşında
yerim ben onu. benim kızımda koydu ismini. kızımın adı elif kardeşinin ki Esma olacakmış. 3.5 yasinda:) nasılda yakıştırmislar isimleri

Canım ya çok tatlısın bir de video bulmuş koymuşGercekten de bu doktoru seviyorum çok güzel anlatmış. Sıkıntı etmiyorum çok tesekkür ederim.

Ya maşallah Bende o zaman gidicem teste güzel sonuçlar alalım inşallah

yerim ben onu. benim kızımda koydu ismini. kızımın adı elif kardeşinin ki Esma olacakmış. 3.5 yasinda:) nasılda yakıştırmislar isimleri

Valla gayet güzel isimler seçmiş kızlarımız 2016 ocak benim kız , seninki kaçlı , elif isminide çok severim bu arada

Ben gençliğinden beri ilki kız ikincisi erkek 3ten sonrası farketmez derdim b3lki kabul olur duam
Kızımda da tek dileğim sağlıklı ve vicdanlı olmasıydı bunda da öyle
Kız ya da erkek benim nazlı sultanımın tahtı sallanacak

Canım ya çok tatlısın bir de video bulmuş koymuşGercekten de bu doktoru seviyorum çok güzel anlatmış. Sıkıntı etmiyorum çok tesekkür ederim.
rica ederim ne demek
evet çok ayrıntılı ve güzel anlatıyor.
inşallah bi dahaki kontrolümüzde yukarı çıkmış olur

Kızlar merhaba, gribe yakalandim 3 gündür de çekiyorum ilaç kullanmamak için hastaneye gitmiyorum ama gribin bebeğe zararı olabileceği konusunda endişeleniyorum sizler ne düşünüyorsunuz

Geldim canım gayet iyiymiş benim toparlak . Kollarını bacaklarını gördük kalp atışını videoya cektim sende 25 mayıs mısınyoksa
çok güzel bi duygu di mi hareket ettiğini görmek ☺ ikinci hamileliğimde 9. haftalarda ilk kez hareket ettiğini görünce içime o his doğdu. o zamana kadar sanki hamile değilmişim gibiydi.

elbette tüm anne babaların ilk dileği odur
3 ve sonrasını da düşünüyor musun hala? allah gönlüne göre versin umarım

sorma kızların tahtı fena sallanıcak. doğumda tam 5 yaşında olacak kızım , en kıskanç zamanları çocukların. her dönem kıskanırlar ama hem küçük hem büyük bir yaş, tam en zor zamanlar. bakalım napıcaz

P Prensescann canım o haldeyken aklıma gelmemis hic ama büyük ihtimal tansiyonum düstü heralde geldigim gibi yattım hemen simdi simdi düzeliyorum ama bas agrısı var, gerçi baş ağrısı son bir haftadır hep vardı. Sizlerde de oluyor mu?

Kızlar merhaba, gribe yakalandim 3 gündür de çekiyorum ilaç kullanmamak için hastaneye gitmiyorum ama gribin bebeğe zararı olabileceği konusunda endişeleniyorum sizler ne düşünüyorsunuz

Canım en iyisini doktor bilir bi
Görün belki serum falan verebilirler mi?

çok çok geçmiş olsun canım, aç karnına o kadar kan alınması tansiyonunu düşürdü muhtemelen. hamileliğin ilk aylarında tansiyon düşük olur genelde zaten. kendine dikkat et.

baş ağrısı hamilelikte olabilir canım normal bir durum.

çok geçmiş olsun, onlar çok korunaklı yerdeler bir şey olmaz ama yine de kendin için bir doktora git istersen

Maddi gücüm olursa 5ekadar yolu var 33 yaşındayım yaşı da düşününce en fazla o kadar

Doktorlar kar zarar oranına bakmadan bişi kullan demez zaten git görün doktora ilaç verirse kendi kadın doğumcunailaçları sor aklında soru işareti kalmasın
Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…