Merhaba 50 den yüksek düşük olan şeyin ismi ne neye bakayım sonuçta hcg ise 27.6 benimKizlar bende çok su içiyorum telaş etmeyin normalde 3 litreye yakın icerdim şimdi gebelikte en az 4 içiyorum geçiyor bile sürekli susuyorum e tabi idrarada cikiyorum ama son 3 gündür sıcaklık arttı ve terledigim için daha seyreklesti.Bende ikili taramadaki 50 den yüksek sonuçlar kız diyorlar doğruluğunu merak ediyorum. Benim 31 çıkmış benim kadar düşük çıkan yok heralde
Merhaba,
Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...
Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺
Diğer hamileligim yaz di bunda napcm hic bilmiom kışlık kaban felan da lazim suan icin kilo almadm aksine herseyim cok bol pantolonlarm durmuyor 8 kilo verince bende ne giycemi sasirdimArkadaşlar aranızda kilo alan var mı. Karnım davul gibi gergin nefesim yetmiyor bir türlü . Halbuki 50 kiloyum. 60la doğursam ne güzel olurama nerde sonlara doğru artar. giyim kuşam ne yapıyorsunuz dışarda giyilebilecek hamile taytı önerisi olan var mı malum kış hamilesi olacağız. Pantolon şimdiden daraltıyor. Erzurum’da hiçbirşey yok.
ben 59 kiloydum önce bir kilo aldım gibi oldu şimdi tartılıyorum 58,5 çıkıyo anlamadımArkadaşlar aranızda kilo alan var mı. Karnım davul gibi gergin nefesim yetmiyor bir türlü . Halbuki 50 kiloyum. 60la doğursam ne güzel olurama nerde sonlara doğru artar. giyim kuşam ne yapıyorsunuz dışarda giyilebilecek hamile taytı önerisi olan var mı malum kış hamilesi olacağız. Pantolon şimdiden daraltıyor. Erzurum’da hiçbirşey yok.
ben kızımda da kışın doğurdum ya, kışlık hamile kabanı almanı eğer çok dışarı çıkmıyorsan tavsiye etmem. eğer biraz bolca bir kabanın varsa giyebiliyorsun. ben önünü kapatmıyordum, zaten ateş basıyordu istesem de kapatamazdımDiğer hamileligim yaz di bunda napcm hic bilmiom kışlık kaban felan da lazim suan icin kilo almadm aksine herseyim cok bol pantolonlarm durmuyor 8 kilo verince bende ne giycemi sasirdim
Benimde önceki yazdı. Erzurum’da hava erken soğuyor. Bende çok kilo verdim normal kıyafetlerim bol geliyor tayt tişört idare etmeye çalışıyorum. Evdeyim kaban almayacam bol bir parkam vardı önü açık giyerim artık. Kışlık bol kazaklarım var onları bu uğurda telef edecemDiğer hamileligim yaz di bunda napcm hic bilmiom kışlık kaban felan da lazim suan icin kilo almadm aksine herseyim cok bol pantolonlarm durmuyor 8 kilo verince bende ne giycemi sasirdim
Bol bi tane varda onuda hic giyesim yok rengini begenmiom bakalm olmadi panco felan alirim idareten o sekilde atlatirim ama benim ayagim son aylarda 1 numara buyuyo mecbur bot alirim zaten diger botlarm topuklu istesemde giyememben kızımda da kışın doğurdum ya, kışlık hamile kabanı almanı eğer çok dışarı çıkmıyorsan tavsiye etmem. eğer biraz bolca bir kabanın varsa giyebiliyorsun. ben önünü kapatmıyordum, zaten ateş basıyordu istesem de kapatamazdımbence çok acele etmeyin yani kaban için.
Inteenetten al cnm trendyol mesela guvenilir bir site ben ordan cok alisveris yaparimBenimde önceki yazdı. Erzurum’da hava erken soğuyor. Bende çok kilo verdim normal kıyafetlerim bol geliyor tayt tişört idare etmeye çalışıyorum. Evdeyim kaban almayacam bol bir parkam vardı önü açık giyerim artık. Kışlık bol kazaklarım var onları bu uğurda telef edecemBot alacağım ayaklar şişerse ama alt pantolon sıkıntı burda.
İnternetten bakıyorum şu aralar ama kalitesi dokusu esnekliği nasıl bilmiyorum. Arkadaşlardan tayt kullanan marka ismi vermek isteyenler varsa alabilirim.ben 59 kiloydum önce bir kilo aldım gibi oldu şimdi tartılıyorum 58,5 çıkıyo anlamadımbaşka tartılara da çıktım aynı. ama karnım da şişti, asla kot pantolonlarımı giyemiyorum. anlamadım bende gerçekten. çok yiyemiyorum, bu aralar evimde yoruldum belki ondan kilo verdim biraz. ama bu aydan sonra başlar kilolar, dikkat etmek lazım
ben kızımda da kışın doğum yaptım, hamile taytları çok rahat. ama daha erken benim için, beli lastikli bol ferah yazlık pantolonlar alabilirsin karnın çok şişmediyse. ben öyle giyiyorum.
ayrıca internetten alsana? belli güvenilir sitelerde bedenine göre seçtiğinde hiç sorun olmuyor.
Bende yapıyorum ama giyim hiç yapmadım. Boyum 1.60 olunca güvenip almıyorum ya pantolonlar uzun geliyor yada elbiseler devasa kadınlara göre. Artık deneme yanılma yoluyla yapacam alışveriş. Burası acayip bir şehir dışarda akşam donuyorsun gündüz yanıyorsun. Kar erkenden yağıyor.Inteenetten al cnm trendyol mesela guvenilir bir site ben ordan cok alisveris yaparim
normaldi, inşallah bu da normal olur :)Yok canım sezeryan oldu , senin nasıldı elif
Gözünüz aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar doktoruma telefon ettim öğrendim ikili testimin sonucu normalmiş şükürler olsun. değerleri bilmiyorum ama doktorum iyi dedi.
sisteme de yüklemiyolarmış bu testi, artık bi gün geçerken hastaneden alırım.
şükür ya bunu da atlattık, tabii yine allah bilir, bu testlerin yüzde yüz doğruluk payı yok ama, insanın içi rahatlıyor yine.
Evet kesin değil ama insan rahatlıyo işteKızlar doktoruma telefon ettim öğrendim ikili testimin sonucu normalmiş şükürler olsun. değerleri bilmiyorum ama doktorum iyi dedi.
şükür ya bunu da atlattık, tabii yine allah bilir, bu testlerin yüzde yüz doğruluk payı yok ama, insanın içi rahatlıyor yine.
Canım LCW’nin ve defocta nın hamile bölümü var tayt alabilirsin beli lastikli kot olabilir internetten HM in taytlarını çok öneriyorlardı rahatmış bende evdeki olanlarla idare ediyorum, bende tayt düşünüyorum, bakalım ilerleyen zamanlarda ayak şiserse uygun fiyatlı rahat bir spor ayakkabı alıp kışı onla geçiririm.Benimde önceki yazdı. Erzurum’da hava erken soğuyor. Bende çok kilo verdim normal kıyafetlerim bol geliyor tayt tişört idare etmeye çalışıyorum. Evdeyim kaban almayacam bol bir parkam vardı önü açık giyerim artık. Kışlık bol kazaklarım var onları bu uğurda telef edecemBot alacağım ayaklar şişerse ama alt pantolon sıkıntı burda.
çok teşekkür ederim canım, aynen darısı bekleyenlerin başınaGözünüz aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺ Darısı temiz sonuç bekleyenlere olsun
çok teşekkürlerEvet kesin değil ama insan rahatlıyo işte ☺ Sevinidim normal çıkmasına gözün aydın
Teşekkür ederimCanım LCW’nin ve defocta nın hamile bölümü var tayt alabilirsin beli lastikli kot olabilir internetten HM in taytlarını çok öneriyorlardı rahatmış bende evdeki olanlarla idare ediyorum, bende tayt düşünüyorum, bakalım ilerleyen zamanlarda ayak şiserse uygun fiyatlı rahat bir spor ayakkabı alıp kışı onla geçiririm.
Birde ebebekte hamile bölümünde gördüm geçende tayt ve dökümlü bol tişörtü vardı taytı diz altı ve uzun pantalon gibi iki model yapmışlar denemedim ama onuda yazayım dedim ☺
Gözünaydın cnmKızlar doktoruma telefon ettim öğrendim ikili testimin sonucu normalmiş şükürler olsun. değerleri bilmiyorum ama doktorum iyi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?