Bende kesinlikle aldırmayı düşünmeyenler için testleri gereksiz görüyorumdaha önceden bu konuda sıkıntı yaşayanlar ya da yaşı 35 üstü olanlar genelde bu testi düşünüyor. doktorunuz iyi çıkmasına rağmen neden yapın dedi ki? benim de normal çıktı, ilkinde de şimdi de. ama bu testten hiç bahsetmedi.
eğer allah korusun bir sorun çıkarsa da doğurmayı düşünüyorsan testi yaptırman gereksiz olur. yani ben öyle yapardım diyeyim
Kararsız kaldım. Yaptırmak daha büyük sorumluluk sanki. Sonuç olumsuz çıkarsa anneyi ve babayı bekleyen deli sorular. Göze almam bende.İstanbulda 2900+ kdv fiyat aldım ben ama yaptırmadım
Ben kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır ama öyle bir sorun yaşamadım, kayısı yemeye çalışıyorum ben her gün ne olur olmaz diye, sende deneyebilirsin inşallah bugünlük bir şeydir devamı gelmezArkadaşlar decavit kullanan var mı? Bende bugün kabızlık mı yaptı bilemedim . Zaten hemoroidim var bugün tuz biber ekti. Tavsiyesi olan var mı ☹
Teşekkür ederimBen kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır ama öyle bir sorun yaşamadım, kayısı yemeye çalışıyorum ben her gün ne olur olmaz diye, sende deneyebilirsin inşallah bugünlük bir şeydir devamı gelmez
Benim daha önce 2 defa düşüğüm oldu maalesef ilkinde neden araştırılmadı ama 2. sinde genetiği triploidi (69 kromozomlu) olarak geldi sonuç. daha sonra pıhtılaşma testleri yapıldı 6 gene bakmışlar 2 si heterozigot gelmiş.
MHTFR677C>T HETEROZİGOT MUTANT
FXIII34V>L HETEROZİGOT MUTANT
Doktorum çok önemli değil bu şekilde olup iğne kullanmadan gebeliği sorunsuz geçende var sıkıntı yaşayanda demişti o yüzden ben her ihtimale karşı gebelik sonuna kadar kullanma taraftarıyım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. daha önce düşük yaşamadıysanız sıkıntı olamaz sanırım
Merhaba bebeğin hayırlı olsun . Bende iğne yapıyorum o testlerden bende yaptırdım ama 6 değer bakmışlar seninkilerle aynı olanlar normal diğerleri sıkıntılı çıkmış. Aşağıya ekledim bir bak istersen. Sonuca bakan doktor bu değerlere göre bazı kadın doğumcular iğne yazabilir bazısı yazmayabilir dedi. Seni çok iyi anlıyorum insan korkuyor bişey olacak diye ama içini ferah tut istersen başka yere göster yada testi özel bir laboratuvarda tekrar yaptırabilirsin
Tabi zor geçer doğum yapana kadar ama kesin sonuçta veriyo 2 li testte kötü bişey çıksaydı kesin yaptırıcaktım ben doğum yapana kadar stresi çekmek istemediğimden. gönlünü ferah tut sende normal se herşey gerek duyma bence detaylıya girmemize ne kaldı şurdaKararsız kaldım. Yaptırmak daha büyük sorumluluk sanki. Sonuç olumsuz çıkarsa anneyi ve babayı bekleyen deli sorular. Göze almam bende.
2250 tl fiyat aldım.Arkadaşlar bu test için ücreti Yüksek deniliyor kendi doktorum bile böyle söyledi. Bilen var mı Ne kadar Yüksek merak ettim.
Ben bunu aslında ikili test sonucu iyi çıktığı halde diğer testleri yaptırmanın gereksiz olduğu şeklinde söyledim. yani kendi fikrimi söyledim. ama tabiiki senin bakış açın da bir yerde doğru.Bazı arkadaşlarımız ikili, nifty vb testleri “bebek aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın” şeklinde yorumlamışlar. Önceki hamileliğimde ben de aldırmayı düşünmediğim için yaptırmamıştım. Sağlıklı bebek beklerken doğumdan sonra trizomili bebek dünyaya getirdiğim için büyük şok yaşadım ve atlatması zor oldu. Testi yaptırmamın amacı yine bebeği aldırmak değil, elhamdülillah inancım gereği Rabbim ne verirse kabulum, ama kendimi her türlü duruma hazırlamak ve gerekirse bununla ilgili kendimi eğitim alanında geliştirmek amacıyla yaptırdımyaptırmasam benim için daha zor bir hamilelik yaşantısı olacaktı... Herkesin kendi fikri ve tercihi, saygım sonsuz ama yine de bu tecrübeyi edinmiş biri olarak söylüyorum bu tür tedbirleri de atlamamak gerekir diye düşünüyorum
Ben de hep 2750-3000₺ civarında duymuştum nifty fiyatlarını, doktorumun tavsiyesiyle bi laboratuvarda 2000₺ yaptırdımnasipse haftaya da sonuçlarım çıkacak, hakkımızda en hayırlı sonuç olsun hepimiz için inşallah
Amiin inşallah, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinBen bunu aslında ikili test sonucu iyi çıktığı halde diğer testleri yaptırmanın gereksiz olduğu şeklinde söyledim. yani kendi fikrimi söyledim. ama tabiiki senin bakış açın da bir yerde doğru.
sadece son yıllarda ben etrafımda çok şahit oldum,. ikili testte yüksek risk var deyip hamileliği zehir olup da sağlıklı bebek dünyaya getiren bir çok kadın var. nerden baksan karışık bir mevzu ya. bence anneler nasıl hissediyorsa öyle yapsın tabiiki
ama eminim ben de yaşasam senin durumunu, ikincide mutlaka aynı psikolojide olurdum. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kez.
Canım çok geçmiş olsunSelam Kızlar nasılsınız ? Bayadır yokum zor geçen zamanlardan dolayı 3 gün hastanede yattım çok şükür bulantılar geçtisadece koku hassasiyeti var hala
Şiddetli kabızlık yaşıyorum ama mükemmel bir şey verdi doktorum çok memnunum bilmeyen varsa duphalac doktorunuza danışıp alın nasıl rahatladım inanılmaz
Bebe iyi son kontrolde gayet iyiydi 11 haftalık görünüyor ultrasonda 19 Ağustos ta ikili test için gideceğiz
Aynen aynen bi yerden sonra da daha fazla reddetmeyim hayrimiza olmaz diye düşünüyorum ve malesef olayin arkasindan yanma ile direkt sinyali veriyor anında enfeksiyon kapıyorumreddet reddet nereye kadr bende çoğunlukla reddediyorum ama dedim adamıda fazla boşlamıyım ama bu seferde ... sını çıkardı derleryaaynen öyle oldu
Canm cok gecmis olsun sukur gecmis bulantilarin koku hasssasiyetide zamanla gecer insallahSelam Kızlar nasılsınız ? Bayadır yokum zor geçen zamanlardan dolayı 3 gün hastanede yattım çok şükür bulantılar geçtisadece koku hassasiyeti var hala
Şiddetli kabızlık yaşıyorum ama mükemmel bir şey verdi doktorum çok memnunum bilmeyen varsa duphalac doktorunuza danışıp alın nasıl rahatladım inanılmaz
Bebe iyi son kontrolde gayet iyiydi 11 haftalık görünüyor ultrasonda 19 Ağustos ta ikili test için gideceğiz
İkili testte nasıl anlaşılıyormuş benim doktorum bişey demedi de neye göre yani ?Bir sonraki gidişinde daha net belli olur , benimde bayramdan sonraki hafta geldiğinde ikili testte anlarız dedi ,
Bazı arkadaşlarımız ikili, nifty vb testleri “bebek aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın” şeklinde yorumlamışlar. Önceki hamileliğimde ben de aldırmayı düşünmediğim için yaptırmamıştım. Sağlıklı bebek beklerken doğumdan sonra trizomili bebek dünyaya getirdiğim için büyük şok yaşadım ve atlatması zor oldu. Testi yaptırmamın amacı yine bebeği aldırmak değil, elhamdülillah inancım gereği Rabbim ne verirse kabulum, ama kendimi her türlü duruma hazırlamak ve gerekirse bununla ilgili kendimi eğitim alanında geliştirmek amacıyla yaptırdımyaptırmasam benim için daha zor bir hamilelik yaşantısı olacaktı... Herkesin kendi fikri ve tercihi, saygım sonsuz ama yine de bu tecrübeyi edinmiş biri olarak söylüyorum bu tür tedbirleri de atlamamak gerekir diye düşünüyorum
Ben de hep 2750-3000₺ civarında duymuştum nifty fiyatlarını, doktorumun tavsiyesiyle bi laboratuvarda 2000₺ yaptırdımnasipse haftaya da sonuçlarım çıkacak, hakkımızda en hayırlı sonuç olsun hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?