2020 Şubat Anneleri

Bende kesinlikle aldırmayı düşünmeyenler için testleri gereksiz görüyorum

Arkadaşlar decavit kullanan var mı? Bende bugün kabızlık mı yaptı bilemedim . Zaten hemoroidim var bugün tuz biber ekti. Tavsiyesi olan var mı

Arkadaşlar decavit kullanan var mı? Bende bugün kabızlık mı yaptı bilemedim . Zaten hemoroidim var bugün tuz biber ekti. Tavsiyesi olan var mı ☹
Ben kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır ama öyle bir sorun yaşamadım, kayısı yemeye çalışıyorum ben her gün ne olur olmaz diye, sende deneyebilirsin inşallah bugünlük bir şeydir devamı gelmez

Ben kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır ama öyle bir sorun yaşamadım, kayısı yemeye çalışıyorum ben her gün ne olur olmaz diye, sende deneyebilirsin inşallah bugünlük bir şeydir devamı gelmez
Teşekkür ederim iştahım açılır gibi oldu sanırım katı gıdalara fazlaca yüklendim .

daha önce 2 kimyasal gebelik oluştu. kese bile oluşmamıştı sadece hcg yükselip inmişti. tabi bunlar düşük kabul ediliyormu bilmiyorum.

sizin daha önce düşüğünüz olmuş muydu peki? artık pıhtılaşma için 2 gene bakılıyormuş diğerlerini yapmıyorlar. anca özelde yaparlar. o da çok pahalı.

Kararsız kaldım. Yaptırmak daha büyük sorumluluk sanki. Sonuç olumsuz çıkarsa anneyi ve babayı bekleyen deli sorular. Göze almam bende.
Tabi zor geçer doğum yapana kadar ama kesin sonuçta veriyo 2 li testte kötü bişey çıksaydı kesin yaptırıcaktım ben doğum yapana kadar stresi çekmek istemediğimden. gönlünü ferah tut sende normal se herşey gerek duyma bence detaylıya girmemize ne kaldı şurda
Decavit kullanıyorum sadece bende kabızlık yapmadı çok su içiyorum ondanda olabilir

Bazı arkadaşlarımız ikili, nifty vb testleri “bebek aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayın” şeklinde yorumlamışlar. Önceki hamileliğimde ben de aldırmayı düşünmediğim için yaptırmamıştım. Sağlıklı bebek beklerken doğumdan sonra trizomili bebek dünyaya getirdiğim için büyük şok yaşadım ve atlatması zor oldu. Testi yaptırmamın amacı yine bebeği aldırmak değil, elhamdülillah inancım gereği Rabbim ne verirse kabulum, ama kendimi her türlü duruma hazırlamak ve gerekirse bununla ilgili kendimi eğitim alanında geliştirmek amacıyla yaptırdım yaptırmasam benim için daha zor bir hamilelik yaşantısı olacaktı... Herkesin kendi fikri ve tercihi, saygım sonsuz ama yine de bu tecrübeyi edinmiş biri olarak söylüyorum bu tür tedbirleri de atlamamak gerekir diye düşünüyorum
Ben de hep 2750-3000₺ civarında duymuştum nifty fiyatlarını, doktorumun tavsiyesiyle bi laboratuvarda 2000₺ yaptırdım nasipse haftaya da sonuçlarım çıkacak, hakkımızda en hayırlı sonuç olsun hepimiz için inşallah

Selam Kızlar nasılsınız ? Bayadır yokum zor geçen zamanlardan dolayı 3 gün hastanede yattım çok şükür bulantılar geçtisadece koku hassasiyeti var hala
Şiddetli kabızlık yaşıyorum ama mükemmel bir şey verdi doktorum çok memnunum bilmeyen varsa duphalac doktorunuza danışıp alın nasıl rahatladım inanılmaz
Bebe iyi son kontrolde gayet iyiydi 11 haftalık görünüyor ultrasonda 19 Ağustos ta ikili test için gideceğiz

Herkese iyi geceler ben de rabbim nasip ederse şubat annesi olacağım beni de listeye eklermisiniz yaş :33 sat:18 mayis çocuk:3 kilo:56

Ben bunu aslında ikili test sonucu iyi çıktığı halde diğer testleri yaptırmanın gereksiz olduğu şeklinde söyledim. yani kendi fikrimi söyledim. ama tabiiki senin bakış açın da bir yerde doğru.

sadece son yıllarda ben etrafımda çok şahit oldum,. ikili testte yüksek risk var deyip hamileliği zehir olup da sağlıklı bebek dünyaya getiren bir çok kadın var. nerden baksan karışık bir mevzu ya. bence anneler nasıl hissediyorsa öyle yapsın tabiiki

ama eminim ben de yaşasam senin durumunu, ikincide mutlaka aynı psikolojide olurdum. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kez.

Amiin inşallah, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun

reddet reddet nereye kadr bende çoğunlukla reddediyorum ama dedim adamıda fazla boşlamıyım ama bu seferde ... sını çıkardı derlerya aynen öyle oldu
Aynen aynen bi yerden sonra da daha fazla reddetmeyim hayrimiza olmaz diye düşünüyorum ve malesef olayin arkasindan yanma ile direkt sinyali veriyor anında enfeksiyon kapıyorum Gerçekten kadın olmak çok zormuş şimdi şimdi anlıyorum bunu

Canm cok gecmis olsun sukur gecmis bulantilarin koku hasssasiyetide zamanla gecer insallah

Kızlar günaydın hepinizin cinsiyetleri ikili testleri hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallah bende 1,5 aydır gitmiyorum pazartesi kontrolümüz var bakalım iyi mi ikizler bayağı merak ediyoruz bizde eşimle

Aynen bende bu düşünceyle yaptırdım. Diğer türlüsü benim için atlatamayacağım bir şok olurdu ama Allah korusun kötü bir durum olduğu önceden bilmek hazırlıklı olmamı sağlarda bundada geçenlerde bir video izlemiştim çok üzülmüştüm ve etkilenmiştim onun etkisi oldu. Doğum yaptırıyor doktor bebek yarık duduaklıymış tabi ben öyle olduğunu bilmiyordum ama annesi biliyormuş. Bebeği çıkardıklarında bian öyle görünce çok çok üzüldüm. Kendimi düşündüm habersiz durumda bebeğimde bir problem olduğunu doğumdan sora görsem sağlıklı bir bebek beklerken o an şok etkisi yaratabilir. Sütüm kesilebilir depresyona girebilirim vs. Vs. Bunu Allah kimseye yaşatmasında önden haberdar olsam hem hazırlıklı olurum hemde neşer yapılabileceğini araştırıp doğar doğmaz neler yapılması gerekiyorsa ona göre adım atarım. Hamileliğide kendime zehir etmem herşey Allahtan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…