- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin inşallahçok teşekkür ederim canım, aynen darısı bekleyenlerin başına ❤
çok teşekkürler
Anladım canım burda da HM nin her mağazasında hamile reyonu yokmuş bende internetten alacağım galibaTeşekkür ederimAslında o dediğin mağazalara baktım ama pek bişey yok. LCW’nin kotu çok sertti. h&m de burda yok ona netten bakacağım. E bebekteki tayt ve tişörtten aldım malesef Erzurum’da pek çeşit yok. Halbuki halkı baya doğurgan
teşekkürler canım senin de gözün aydın sonuçların güzel çıkmışGözünaydın cnm
amin hepimiz için inşallahGözün Aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah
ya ben HM ürünlerini çok seviyorum, burda da yok ne yazıkki. internetten bakıcam bende, alıp memnun olduğun bir şey olursa paylaşırsan sevinirimAnladım canım burda da HM nin her mağazasında hamile reyonu yokmuş bende internetten alacağım galiba
normaldi, inşallah bu da normal olur :)
Kızlar doktoruma telefon ettim öğrendim ikili testimin sonucu normalmiş şükürler olsun. değerleri bilmiyorum ama doktorum iyi dedi.
sisteme de yüklemiyolarmış bu testi, artık bi gün geçerken hastaneden alırım.
şükür ya bunu da atlattık, tabii yine allah bilir, bu testlerin yüzde yüz doğruluk payı yok ama, insanın içi rahatlıyor yine.
Çok geçmiş olsun.Allah yenisini sağlıcakla nasip etsinMerhaba,
Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...
Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺
Gözün aydın. Beni de aradılar bugün sıkıntı yokmuş. Ben hazırliyordum bir yandan da kendimi yaş faktörü yükseltirse riski diye. Kesin sonuç tabi değil ama insan strese giriyorKızlar doktoruma telefon ettim öğrendim ikili testimin sonucu normalmiş şükürler olsun. değerleri bilmiyorum ama doktorum iyi dedi.
sisteme de yüklemiyolarmış bu testi, artık bi gün geçerken hastaneden alırım.
şükür ya bunu da atlattık, tabii yine allah bilir, bu testlerin yüzde yüz doğruluk payı yok ama, insanın içi rahatlıyor yine.
çok teşekkürler canımCanım gözün aydın
senin de gözün aydınGözün aydın. Beni de aradılar bugün sıkıntı yokmuş. Ben hazırliyordum bir yandan da kendimi yaş faktörü yükseltirse riski diye. Kesin sonuç tabi değil ama insan strese giriyor
Çok teşekkür ederim canım gribi hafifletecek şeyler içtim yedim ama sanırım 1 haftadan erken geçmiyor hala cekiyorum inşallah yakın zamanda geçerGeçmiş olsun, inşallah kısa zamanda toparlarsın. Benim de alerjim var ve gribe yakalandım. Biraz tedirgin oldum çünkü normalde de ağır geçiyorum. Ateşim yükselince ateşin bebeğe zararı olmaması için 1 minoset aldım
Sana tavsiyem rahat olman, 1 haftada geçiyor hiç merak etme. Bol sarımsaklı, limonlu tavuk suyu çorba iç, ılık sıvı tüketimini arttırmaya çalış. C vitamini alabilirsin, dinlenmeyi ihmal etme. Benim sinüzitim de olduğu için antibiyotik kullanmak zorunda kalmamam için akıntıyı kurutacak nioli, okaliptüs yağı yaptırdım onu kokluyorum, kaynar suya damlatıp buharını 5 dk kokladım, burundan nazal sprey yapıyorum vs. İyiyim şimdi. Özetle panik yapma şimdi yaz, atlatıyorsun. Tekrar geçmiş olsun.
Tamam canım daha almadım elde olan rahat pantalon eski taytlarla idare ediyorum alırsam yazarım burdanya ben HM ürünlerini çok seviyorum, burda da yok ne yazıkki. internetten bakıcam bende, alıp memnun olduğun bir şey olursa paylaşırsan sevinirim ☺
Doğduktan sonra kaybetmek çok daha acı, ya da hareketlerini hissedip daha da büyüdükten sonra kaybetmek... Hep hayırlı, sağlıklı, imanlı olsun diye dua ediyoruz, olmayacaksa Rabbim nasip etmesin gerçekten çok zor. O yüzden Rabbim hakkında en hayırlı neticeyi vermiş diye umuyorum. İnşallah ağrızsız acısız operasyon olur ve en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimMerhaba,
Bizim hamilelik serüvenimiz malesef son buldu. Dün kontrolüm vardı ve bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Bir arkadaşımla yaşadıklarıma benzer bir konuşma geçmişti, beni üzen bir konuşma olmuştu ama kendimi de bunun olabileceğine hazırlamama vesile olmuş. Doktor da bebekte bir anomali geliştiği için vücut sorunlu gebelikleri devam ettirmiyor. Bu kötü bir şey değil, istersen 2-3 ay sonra yeniden deneyebilirsiniz dedi. Kötü hissetmiyorum, gayet iyiyim. Sadece insanların üzülme üzülme sözleri hiç hoş değilmiş. Üzülmüyorum, iyiyim dedikçe üzülme üzülme deniyor ☺
Lütfen sizde benim adıma üzülmeyin, zaten bir oğlum var ve gerçekten kötü hissetmiyorum. Sorunlu bir bebeğim olacaksa inşallah olmaz diye dua etmiştim hep, Allah izin verirse yeniden olur nasılsa. Her şey nasip...
Yazmayacaktım ama hiçbir şey söylemeden aranızdan ayrılmak istemedim. Bana olması size de olabileceği anlamına gelmiyor, her gebelik farklı sonuçta. İçinizden umut ve hayaller eksik olmasın. Daima olumlu düşünmeniz dileğiyle... İnşallah bundan sonra her şey gönlünüzce göre olur ☺
Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum aranızda nifty testi yaptıran oldumu .Bizim ikili test sonuclarimiz normal çok şükür sıkınti yok ama doktorumuz tanıdık ve bizim için çok uygun fiyata ayarlama şansı var ben hamile olsam yaptırdım dedi sizce yaptırayım mi yoksa ikili tarama yeterlimi
Merhaba canım öncelikle inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ve tüm hamile arkadşlarımşu an 12 haftalığım. bebiş sağlıklı büyüyor. ben yine doktor tavsiyesiyle 12. haftaya kadar her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğneye devam ettim.
2 hafta önce genetik test yaptırttı doktorum. sonuçta şunlar yazıyor:
Faktör V leiden normal
Faktör II G20210A normal
bu teste göre doktor iğneyi bırak dedi. bende bugün bıraktım ama çok tedirginim. bide artık 5 li değil 2 li test yapılıyormuş. bu 2 gen pıhtılaşmayı belirliyormuş.
bebeğin kalbi duracak diye ödüm kopuyor.
kan sulandırıcı kullananlar sizin bu değerleriniz nasıl çıkmıştı?
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından korusunMerhaba,
daha önceden bu konuda sıkıntı yaşayanlar ya da yaşı 35 üstü olanlar genelde bu testi düşünüyor. doktorunuz iyi çıkmasına rağmen neden yapın dedi ki? benim de normal çıktı, ilkinde de şimdi de. ama bu testten hiç bahsetmedi.Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum aranızda nifty testi yaptıran oldumu .Bizim ikili test sonuclarimiz normal çok şükür sıkınti yok ama doktorumuz tanıdık ve bizim için çok uygun fiyata ayarlama şansı var ben hamile olsam yaptırdım dedi sizce yaptırayım mi yoksa ikili tarama yeterlimi
Arkadaşlar bu test için ücreti Yüksek deniliyor kendi doktorum bile böyle söyledi. Bilen var mı Ne kadar Yüksek merak ettim.Ben ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum. Genelde ikilinin olumsuz sonucuna göre nifty yaptırıyorlar ama geçerliliği ikiliye göre daha yüksek bir test, karar sizin
İstanbulda 2900+ kdv fiyat aldım ben ama yaptırmadımArkadaşlar bu test için ücreti Yüksek deniliyor kendi doktorum bile böyle söyledi. Bilen var mı Ne kadar Yüksek merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?