2020 Şubat Anneleri

çok teşekkür ederim canım, aynen darısı bekleyenlerin başına ❤

çok teşekkürler
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin inşallah

Kızlar bende kontrolden çıktım biraz önce benimde çok şükür iki taramam iyi çıktı. Diğer kan testi sonuçlarımıda açken yaptırmadığımıda söyledim ona rağmen iyi çıktığını endişelenmemem gerektiğini söyledi. Bebeğininde durumu gayet iyiymiş. Sık ilişkiyidi sordum sık ilişki iyi değil dedi ona dikkat edeceğim artık. Usg den resim vermedi ama sadece değer bilgisi verdi cinsiyette söylemedi bence bilerek söylemedi:) bende sormadım zaten 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim

Eklentiler

• C8BC9077-E93B-4430-B540-8BD688D3EC09.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 24
Anladım canım burda da HM nin her mağazasında hamile reyonu yokmuş bende internetten alacağım galiba

Anladım canım burda da HM nin her mağazasında hamile reyonu yokmuş bende internetten alacağım galiba
ya ben HM ürünlerini çok seviyorum, burda da yok ne yazıkki. internetten bakıcam bende, alıp memnun olduğun bir şey olursa paylaşırsan sevinirim

Canım gözün aydın

Çok geçmiş olsun.Allah yenisini sağlıcakla nasip etsin

Gözün aydın. Beni de aradılar bugün sıkıntı yokmuş. Ben hazırliyordum bir yandan da kendimi yaş faktörü yükseltirse riski diye. Kesin sonuç tabi değil ama insan strese giriyor

Canım gözün aydın
çok teşekkürler canım
Gözün aydın. Beni de aradılar bugün sıkıntı yokmuş. Ben hazırliyordum bir yandan da kendimi yaş faktörü yükseltirse riski diye. Kesin sonuç tabi değil ama insan strese giriyor
senin de gözün aydın
evet sonuç kesin olmasa da düşük risk çıkması insanı rahatlatıyor.

eskiden bu testlerin hiç biri yapılmıyormuş ya, aslında bilmemek en güzeli de şimdi yapıldığını bildiğin bir test olunca yapmadan için rahat etmiyor.

Çok teşekkür ederim canım gribi hafifletecek şeyler içtim yedim ama sanırım 1 haftadan erken geçmiyor hala cekiyorum inşallah yakın zamanda geçer

ya ben HM ürünlerini çok seviyorum, burda da yok ne yazıkki. internetten bakıcam bende, alıp memnun olduğun bir şey olursa paylaşırsan sevinirim ☺
Tamam canım daha almadım elde olan rahat pantalon eski taytlarla idare ediyorum alırsam yazarım burdan

Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum aranızda nifty testi yaptıran oldumu .Bizim ikili test sonuclarimiz normal çok şükür sıkınti yok ama doktorumuz tanıdık ve bizim için çok uygun fiyata ayarlama şansı var ben hamile olsam yaptırdım dedi sizce yaptırayım mi yoksa ikili tarama yeterlimi

Doğduktan sonra kaybetmek çok daha acı, ya da hareketlerini hissedip daha da büyüdükten sonra kaybetmek... Hep hayırlı, sağlıklı, imanlı olsun diye dua ediyoruz, olmayacaksa Rabbim nasip etmesin gerçekten çok zor. O yüzden Rabbim hakkında en hayırlı neticeyi vermiş diye umuyorum. İnşallah ağrızsız acısız operasyon olur ve en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Ben ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum. Genelde ikilinin olumsuz sonucuna göre nifty yaptırıyorlar ama geçerliliği ikiliye göre daha yüksek bir test, karar sizin

Merhaba canım öncelikle inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ve tüm hamile arkadşlarım
Doktorunuz neden vermşti kan sulandırıcı iğneyi ? Bende 6000lk oksapar kullanıyorum mtfher c677t gen de homozigot pıhtılaşmam var inş bende sağlıkla alırım kucağıma

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından korusunİnş tez vakitte sağlıkla hamile kalır kucağınıza alırsınız

daha önceden bu konuda sıkıntı yaşayanlar ya da yaşı 35 üstü olanlar genelde bu testi düşünüyor. doktorunuz iyi çıkmasına rağmen neden yapın dedi ki? benim de normal çıktı, ilkinde de şimdi de. ama bu testten hiç bahsetmedi.

eğer allah korusun bir sorun çıkarsa da doğurmayı düşünüyorsan testi yaptırman gereksiz olur. yani ben öyle yapardım diyeyim

Ben ikili yaptırmadan direkt nifty yaptırdım sonucunu bekliyorum. Genelde ikilinin olumsuz sonucuna göre nifty yaptırıyorlar ama geçerliliği ikiliye göre daha yüksek bir test, karar sizin
Arkadaşlar bu test için ücreti Yüksek deniliyor kendi doktorum bile böyle söyledi. Bilen var mı Ne kadar Yüksek merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…