2020 Şubat Anneleri

Beni de listeye ekler misiniz yaş 38 Kocaeli sat 1 Mayıs kilo 85

iyi olmana sevindim canım, şükür geçmiş bulantıların.
duphalac çocuklara bile veriliyor, zararsız ama çok abartma bu sefer de cırcır olursun, tecrübeyle sabit

inşallah senden de güzel haberler alırız kontrolden sonra

Günaydın kızlar, umarım iyisinizdir ❤

bu kabızlık mevzusundan ben ilk hamileliğimde o kadar çektim ki, hemoroid oldum hatta. ağladığımı bilirim. hele demir ve elevit de eklenince çok daha kötü oluyor.

ama bu sefer çaresini buldum, belki herkeste işe yaramaz ama bana çok iyi geliyor. tabiiki beslenmeye de dikkat etmek gerekiyor ama her sabah aç karnına bir bardak sıcak limonlu su ile iki tane gün kurusu kayısı yiyorum. ama bunu her sabah yapacaksınız. 3 aydır tek bir gün atlamadım ve bir kez bile kabız olmadım. ki ben bundan çok çekmişimdir.

ama dediğim gibi her gün mutlaka yapmanız gerekiyor. daha önce de anlatmıştım hatta. gerçekten çok faydasını gördüm. aç karnına insanın midesi almıyo gibi oluyo ama alışıyosun.

bu arada demir ilacı dışkının rengini siyah yapar, ilk kez kullananlar belki bilmeyebilir. ilk hamileliğimde korkudan elim ayağıma dolanmıştı da bilmediğim için

Kızlar vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz. Doktorum balık yiyebiliyor müsün dedi bende evet dedim. Ama ortada balık yok ki Omega 3 lü vitamin almak gerekiyor. Ama benim doktorum decavit yazdı. Değiştirecem. Özel hastane ama tahlili bile istersen sağlık ocağında yaptır diyor. Bakanlığın karşıladığı ilaçları yazıyorlar. Değişik bir mantıkları var iyi mi kötü mü bilemedim.

Orzax mumy i inceleyin

Kızlar vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz. Doktorum balık yiyebiliyor müsün dedi bende evet dedim. Ama ortada balık yok ki Omega 3 lü vitamin almak gerekiyor. Ama benim doktorum decavit yazdı. Değiştirecem.
Ben başından beri MomVital kullanıyorum hepsi bir arada tek ilaç şuan omega eklemiycem dedi bulantılarsan dolayı daha ilerleyen zamanlarda bakalım be verecek

Amiiin Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten, çok zor bir imtihan. İnşallah hayırla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

şu an demir ve elevit verdi. elevit de decavitin muadili sanırım. önceki hamileliğimde de bunları vermişti. omegadan hiç bahsetmedi balık yiyemiyorum pek normalde severim ama. şimdi anca somon, levrek falan yenir.

ilerleyen aylarda başka vitaminler veriyordu ama hatırlamıyorum şu an

Aslında yiyebilirsek omega açısından en iyisi ton balığı. ama şu an midem onu alır mı pek emin değilim. çok yararlıymış onu biliyorum.

buycuy benıde ekleyın 2020 annesi olarak allahın izni ile muhtemel dogum tarihi 3.3.2020 9+4 haftalık gebeyım var mı aynı haftada olanımız

Omega 3 vtamini henüz kullanmıyorum ama multivitamin olarak vinalac kullanıyorum.

Aşırı turşu tüketen var mı ? ben çok yiyorum korkuyorum bir taraftan tansiyon yükselirse diye. Ama o ekşi tattan vazgeçemiyorum oğlumda hiç yememiştim .

Aşırı turşu tüketen var mı ? ben çok yiyorum korkuyorum bir taraftan tansiyon yükselirse diye. Ama o ekşi tattan vazgeçemiyorum oğlumda hiç yememiştim .
Ben sürekli nerdeyse hergün hele ilk başlarda sadece onu yiyordumbende oğlumda tiksinmiştim ağzıma sürmemiştim

Aslında yiyebilirsek omega açısından en iyisi ton balığı. ama şu an midem onu alır mı pek emin değilim. çok yararlıymış onu biliyorum.
Hamsi çekiyor benim canım. Yüzey balıkları yememiz gerekiyor. Burda levrek alabalık vardı. Güvenip almadım. Sonuçta yemle besliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…