NiyekiEn iyisi ben doktorumu değiştireyim
Herseyin yolunda olmasina sevindim canimCanım plesenta bebek büyüdükçe Rahim yukarı dogru çıktıkça cıkarmış genelde. Yani ilk zamanlar aşagıda olan çokmuş. Plesenta Rahim agzımı kapamış ama rahimde açıklık yok dedi. Daha bizimkiler çok küçük. Büyüdükçe bebek hareketlendikçe yukarı çıkacak arastırmalarıma göre. Doktorum 20li.haftalarda filan çıkıyor genelde ama çıkmazsa 33 ekadar bile takip ettiğim var. Ancak o zaman çıkmazsa aşagıda diyorum demişti ilk gittiğimde. Plesenta previa demek oluyor o zamandan sonra çıkmazsa sanırım.
Evet canımCanım plesenta bebek büyüdükçe Rahim yukarı dogru çıktıkça cıkarmış genelde. Yani ilk zamanlar aşagıda olan çokmuş. Plesenta Rahim agzımı kapamış ama rahimde açıklık yok dedi. Daha bizimkiler çok küçük. Büyüdükçe bebek hareketlendikçe yukarı çıkacak arastırmalarıma göre. Doktorum 20li.haftalarda filan çıkıyor genelde ama çıkmazsa 33 ekadar bile takip ettiğim var. Ancak o zaman çıkmazsa aşagıda diyorum demişti ilk gittiğimde. Plesenta previa demek oluyor o zamandan sonra çıkmazsa sanırım.
Günaydın canımGunaydin kizlar
Hiç açıklama yapmamış bana zaten çok sıra var özel olmasına rağmen sabah gidiyorsun öğleden sonraya kalıyorsunNiyeki
Evet Rabbim nasip ederse kıskansın istiyorumEşim de burada bir devlet hastanesine gidelim diyor. Küçük bir ilçedeyiz.13 haftalık bebegin cinsiyetini devlet hastanesi ultrasonu göremez diye önünden koşmuyorum. Gidelim desem kalkıp gidecek. Oglumuz var ama o tekrar bana sorsalar erkek isterim kızın sorumluluğu çok diyor. Kıskanacak galiba kızı olsa...
Canım ilişki yasak kanama olabilir diye dedi.Baska dikkat etmen gereken bişey yok dedi.Evet canım
Hemen hemen Benim dr la aynı şeyleri söylemiş,
Benim de aşağıda ama açıklık yok şükür
Ben yine de tedirgin oldum
Peki dikkat etmen gereken birşey varmıymış
Benim dr yok dedi ısrarla sormama rağmen
Herseyin yolunda olmasina sevindim caniminsallah ilerdede duzelirde sikinti yaratmaz sizlere
[/QUOTEi
İnşallah kuzu amin
sevindim canım kanama alanları şükür geçmiş senin de. plesenta mevzusunda da bekliycez artık ve yukarı çıkması için dua edicez. bu haftalarda değil de 5. ya da 6. aylarda çıkıyormuş genellikle sanırım.Selam kızlar geçmişi oku oku zor bitirdim. @Sansebastian gercekten çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı böyle demekki. Üzülme, inşallah Allah dilediğin zamanda saglıklı bebekler nasip eder. Her zaman dediğim gibi saglıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin hepimize Rabbim
Dün bizimde ikili test günümüzdü. Bizim bıdık tamamen arkası dönük kollar bacaklar önde kavusmus uyuyordu. Hiç göstermedi cinsiyetini. Doktor baya salladı karnımı ama yok uyanmıyor dedi. Uyanık olsaydı söylerdim dedi baya üzüldük ama belli ki nasip değil erken Öğrenmek. Plesenta Rahim agzını kapamış durumda hala yukarıya çıkmamış. Kanama alanları yok olmuş. Şükür. Progestanı kalan kutusunu bitir diğerlerini kullanma dedi. Mutlu olduk. Ense kalınlığı 1.5çıktı 12+6 haftalık görünüyordu maşallah. Kan verdik. 10 gün sonra çıkacakmış. 4 tane ilaç verdi. 1 tane d vitamini damla (nette arastırınca artık saglık bakanlığı tüm hamilelere kullandırıyormuş.)Çene eklemimde problem arttıgından magnezyum hapı verdi. Gyno ferro sanol (demir) ve balık yagı ile vitaminleri içeren innate pronotal diye bir ilaç verdi. Vitamin özel diğerlerini devlet karşılıyordu. Bu kadar hapı unutmadan içebilirim umarım.
Balık yiyebiliyor musun diye sorunca hayır dedim çünkü balık yok bu mevsimde dogru dürüst. Yeterli olması için haftada 2 kez yemeliymişiz.O nedenle hapı önerdi. 1 ay sonrası bakalım kendi doktorum devam et derse yine alırım aynı vitaminden. Fiyatı da 63 TL idi. Baya tuzlu
Bu arada ton balıgı asırı cıva ve agır metaller içerdiğinden hamilelikte önerilmiyor kızlar. geçmişte okudum dikkat edin diye yazdım. En fazla büyük balıklardan levrek çupra vs. yiyebilirsiniz.
Bizden bu kadar kızlar hayırlısı ile bizi cinsiyet bayram sonrasına kaldı maalesef. Eşim arada bayram gelmeden gidelim dese de sık ultrason zararlı olabilir diye engelliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hiç açıklama yapmamış bana zaten çok sıra var özel olmasına rağmen sabah gidiyorsun öğleden sonraya kalıyorsun
Seninle aynıyız canım ,sevindim canım kanama alanları şükür geçmiş senin de. plesenta mevzusunda da bekliycez artık ve yukarı çıkması için dua edicez. bu haftalarda değil de 5. ya da 6. aylarda çıkıyormuş genellikle sanırım.
cinsiyet için aslında gerçekten erken zaten. söylese bile tahmin oluyor. hatta ben keşke tahmin istemeseydim dedim. değişebilir dedi çünkü. ama insan ne dediyse kendini ona bir hazırlıyor. en iyisi zamanı gelince öğrenmek boşver.
Benim doktorum da çok yoğun 5 doktor var ama en kalabalık onunki. Herkes iyi diyor Normalde bayan doktorları sevmem şimdilik anlaşıyoruzHangi şehirdesin hangi hastane? Ya insanın elektrıgının tuttugu doktoru bulmak büyük şans ama dediğin kadar yogunsa demekki iyi bir doktor
o kadar kesin konuştuysa kendinden emin demekki :) benimki kesin konuşmadı erkeğe benziyor ama değişebilir dedi :)Seninle aynıyız canım ,
Bana çok kesin konuştu erkek diye
Hatta pipi bile gösterdi :)
Ben de bu kadar erken beklemiyordum
Şaşkınım
umarım test sonuçların çok güzel çıkarMerhaba arkadaşlar çok yazmıyorum ama takipteyim hep umarım iyisinizdir..bizim dün ikili test için randevumuz vardı ölçümler falan yapıldı kan verdim inşallah güzel olur sonuçlar ..bu arada doktorum tahmin isterseniz yapabilirim erkeğe benziyor dedi..bir oğlum var bir de kızım olmasını çok isterdim sağlıklı olsun buna da şükür..Dün 11+5 ti bu arada içimden bir ses değişir mi ki diyor..sizce olabilir mi?yoksa üçüncüyü mü düşünsem diyorum şimdiden
Benimde oğlum var ben de kız istiyorum. Umudunu kırmak istemem ama Sanki kız denilenler erkeğe daha kolay dönüyor. Pipi sonra kendini gösterebiliyor. İlk çocuğumda kız demişlerdi. Sonra oğlan olduğu anlaşıldı. Bunda da kız diyor ama ben oğlana dönecek diye üzülüyorumMerhaba arkadaşlar çok yazmıyorum ama takipteyim hep umarım iyisinizdir..bizim dün ikili test için randevumuz vardı ölçümler falan yapıldı kan verdim inşallah güzel olur sonuçlar ..bu arada doktorum tahmin isterseniz yapabilirim erkeğe benziyor dedi..bir oğlum var bir de kızım olmasını çok isterdim sağlıklı olsun buna da şükür..Dün 11+5 ti bu arada içimden bir ses değişir mi ki diyor..sizce olabilir mi?yoksa üçüncüyü mü düşünsem diyorum şimdiden
Amin canım ünşallahAmin canım. Çevremdeki insanlar sordukça bizde de bir baskı oluşuyor. Aslında çok da merak etmemiştim.Saglıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar tek dileğim.
canım hep güzel haberler alalım inşallahumarım test sonuçların çok güzel çıkar
ya çoğumuzun doktoru erkek tahmin etti, ilerleyen haftalarda hepsi kıza dönüyomuş güleriz ama
benim de kızım var, ama ikincinin cinsiyeti hiç farketmez bana. inşallah sağlıklı ve gönlünden geçen olur senin de ☺
Bi umut işteBenimde oğlum var ben de kız istiyorum. Umudunu kırmak istemem ama Sanki kız denilenler erkeğe daha kolay dönüyor. Pipi sonra kendini gösterebiliyor. İlk çocuğumda kız demişlerdi. Sonra oğlan olduğu anlaşıldı. Bunda da kız diyor ama ben oğlana dönecek diye üzülüyorumseninki hayırlı ise kıza dönerde gönlünce olur inşallah.
Benim doktorum da çok yoğun 5 doktor var ama en kalabalık onunki. Herkes iyi diyor Normalde bayan doktorları sevmem şimdilik anlaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?