2020 Şubat Anneleri

Herseyin yolunda olmasina sevindim caniminsallah ilerdede duzelirde sikinti yaratmaz sizlere

Evet canım
Hemen hemen Benim dr la aynı şeyleri söylemiş,
Benim de aşağıda ama açıklık yok şükür
Ben yine de tedirgin oldum
Peki dikkat etmen gereken birşey varmıymış
Benim dr yok dedi ısrarla sormama rağmen

Evet Rabbim nasip ederse kıskansın istiyorum
Canım ilişki yasak kanama olabilir diye dedi.Baska dikkat etmen gereken bişey yok dedi.

sevindim canım kanama alanları şükür geçmiş senin de. plesenta mevzusunda da bekliycez artık ve yukarı çıkması için dua edicez. bu haftalarda değil de 5. ya da 6. aylarda çıkıyormuş genellikle sanırım.

cinsiyet için aslında gerçekten erken zaten. söylese bile tahmin oluyor. hatta ben keşke tahmin istemeseydim dedim. değişebilir dedi çünkü. ama insan ne dediyse kendini ona bir hazırlıyor. en iyisi zamanı gelince öğrenmek boşver.

Seninle aynıyız canım ,
Bana çok kesin konuştu erkek diye
Hatta pipi bile gösterdi :)
Ben de bu kadar erken beklemiyordum
Şaşkınım

Hangi şehirdesin hangi hastane? Ya insanın elektrıgının tuttugu doktoru bulmak büyük şans ama dediğin kadar yogunsa demekki iyi bir doktor
Benim doktorum da çok yoğun 5 doktor var ama en kalabalık onunki. Herkes iyi diyor Normalde bayan doktorları sevmem şimdilik anlaşıyoruz

Merhaba arkadaşlar çok yazmıyorum ama takipteyim hep umarım iyisinizdir.. bizim dün ikili test için randevumuz vardı ölçümler falan yapıldı kan verdim inşallah güzel olur sonuçlar..bu arada doktorum tahmin isterseniz yapabilirim erkeğe benziyor dedi..bir oğlum var bir de kızım olmasını çok isterdim sağlıklı olsun buna da şükür..Dün 11+5 ti bu arada içimden bir ses değişir mi ki diyor..sizce olabilir mi?yoksa üçüncüyü mü düşünsem diyorum şimdiden

Seninle aynıyız canım ,
Bana çok kesin konuştu erkek diye
Hatta pipi bile gösterdi :)
Ben de bu kadar erken beklemiyordum
Şaşkınım
o kadar kesin konuştuysa kendinden emin demekki :) benimki kesin konuşmadı erkeğe benziyor ama değişebilir dedi :)

umarım test sonuçların çok güzel çıkar
ya çoğumuzun doktoru erkek tahmin etti, ilerleyen haftalarda hepsi kıza dönüyomuş ne güleriz ama
benim de kızım var, ama ikincinin cinsiyeti hiç farketmez bana. inşallah sağlıklı ve gönlünden geçen olur senin de

Benimde oğlum var ben de kız istiyorum. Umudunu kırmak istemem ama Sanki kız denilenler erkeğe daha kolay dönüyor. Pipi sonra kendini gösterebiliyor. İlk çocuğumda kız demişlerdi. Sonra oğlan olduğu anlaşıldı. Bunda da kız diyor ama ben oğlana dönecek diye üzülüyorum seninki hayırlı ise kıza dönerde gönlünce olur inşallah.

canım hep güzel haberler alalım inşallahbu kadar erkek olması doğanın kanununa aykırı illa ki bir kaçı değişecek bence

Bi umut işte

Merhaba iyi hafta sonları arkadaşlar,
İstanbulda bildiğiniz iyi bi perinatolog varmı ?
Şimdiden randevusunu almak istiyorum bulamam diye, 20. Haftamda tatile çıkıcam 21. Haftafa dönmüş olucam o zaman yaptırırm kaçırmış olmam sanırım, daha çok var ama yoğun bi doktor sa randevu bulmakta zorlanmak istemiyorum bi öneriniz varmı araştırdığınız vs

Benim doktorum da çok yoğun 5 doktor var ama en kalabalık onunki. Herkes iyi diyor Normalde bayan doktorları sevmem şimdilik anlaşıyoruz

Bende bayan doktorlarla anlasamıyorum ama gercekten şans enerji meselesi doktorla anlaşmak ,seni rahatlatması, senı anlaması çok önemli . Birde istediğin zaman ulaşabilmek tabi sen hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…