2020 Şubat Anneleri

Canim cok gecmis olsun annene de insallah sikintisiz gecer ameliyati

Neden dinlenemiyorsun 2. Çocuk mu yoksa

selam kızlar ikili test sonucum hiç bilgim olmadığı için yorumlayamadım sizce nasıl?

Eklentiler

• Adsız.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 70
yuzdeyi geçen sefer 11 haftada ,%70 erkek demişti ama acı değiştikçe değişince bekleyelim yorum yapmayalım dedi.bugun %100 diyorum buda ispatı diye gösterdi .eşim acaba doğuma kadar değişmez mi diyor.Doktor herkes erkek istiyor kız deyince üzülüp çıkıyorlar sizde tam tersi dedi.Ben epey duygulandım gerçekten çok kız istiyordum eşim hatta üzüldü istemiyormusun bizim yavrumuz sağlıklı olsunda dedi. Dedim istemezmiyim istiyorum tabikide hiç öyle şey olurmu ama bizim sanırım hiç kızımız olmayacak bu kız olsaydida sonraki erkek olsaydı diye dusundum.Sonra karşıma yirtinip bağırıp kendini yerlere atan bir kız çocuğu çıktı dedim Allah'ım akıllı uslu sağlıklı nasıp et

26 aylik kızım ♥
Simdi dizimde salliyorum, uyudu.
O uyurken de ev isleri malum, uyanikken zaten habire beraberiz oyunlar vs. Cok aktif bir hayatimiz var ev içinde hahaa. Disarda top babasında cok şükür.
Allah bağışladın maşallah hareketli bir yaş Allah kolaylık versin

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Parmağını emiyor gibi görünüyor aynı

Kızlar TSH değeriyle ilgili bir şey sormak istiyorum size ya.

Ben daha yeni gidebildim aile hekimime evimde yoktum diye neyse hemen rutin kan testi yaptılar. doktor troid bezin hızlı çalışıyor dedi.

TSH değeri en az 0.35 olması gerekirken 0,14 çıkmış. bunu kadın doğum uzmanına göster dedi. aciliyeti var mı dedim bu ay sonu gidicem dedim, o zaman gösterirsin dedi ama mutlaka söyle dedi.

bu durumu yaşayan var mı? konuşuyordu bir kaç kişi çünkü hatırlamıyorum ama kimler olduğunu. hamilelikten kısa süre önce tüm değerlerime baktırmıştım hiç böyle bir şey çıkmamıştı.

kolesterol de biraz yüksek çıkmış, hamilelikte olurmuş. beslenmene dikkat et dedi. zaten bayağı dikkat ediyorum etmesem demek ne olacak

şu troid durumu aklımı kurcaladı ya. sizce hemen gitmeli miyim doktoruma?

Benimde hızlı çalışıyor değerim 0.01 ilaç kullanıyorum dahiliye uzmanı bakıyor kadın doğumcu da muhtemelen ona yönlendirir seni. Bende öyle oldu. Bazen ilk aylardaki gebelik hormonu da belli bir süre etkilermiş tiroid hormonunu. Bayram öncesi kafan rahat olsun istersen git bence.

anladımmm sana da çok geçmiş olsun inşallah sıkıntı yaratmaz bize. hastane yakın dayanamadım gidiyorum, randevu yok ama tahlilime bakar aradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…