2020 Şubat Anneleri

Canım ben 8 mg kullanıyorum onla alakası olabilir mi? birde çok aç kalma ye bişeyler
Aç kaldığım an bulanıyor midem evet denedim bunu , benim ki 4 mg verdi. eğer bu işe yaramazsa 8 mgkullnırsın o da yaramazsa serum dedi. Ama gerek kalmaz inşallah ya.

Aç kaldığım an bulanıyor midem evet denedim bunu , benim ki 4 mg verdi. eğer bu işe yaramazsa 8 mgkullnırsın o da yaramazsa serum dedi. Ama gerek kalmaz inşallah ya.
günde üçten fazla çıkarıyorsan 8 mg :) dua edelim çabuk geçsin. ilk hamileliğimde 19. haftada geçmişti, bunda daha ümitliyim

Saglik ocağından aradi hemşire.
17.hafta kan tahlili verecekmisim.
21.haftada da tetenoz asisi için gidecekmisim.
aşılarını keşke ilk hamilelikte tamamlasaydın canım. ben öyle yaptım şimdi rahatım.

kızlar size de öyle öneririm. 2 ya da 3 kez daha yaptırıyorsunuz bir daha ömür boyu tetanoz aşısı olmuyorsunuz.

evet genlerde olunca daha yüksek risk tabiiki. annemde, dayımda var
ilerde inşallah bizde ya da çocuklarımızda olmaz, insanın en önemli organlarından biri troid bezleri.

çok ani kilo vermişsin ya, boşver şimdi al o kadar da olur hamileyiz sonuçta

Bakalım eğer ilacın etkisi 2 gün ise yarın bulatım ve kusmam devam edecektir. Test yapalım :) bugün gayet rahattım.
dün kullandın mı ilaçtan? ben dün aldım, bugün almadım ama iyiyim ve muhtemelen yarın kötü olacağım:)

Bende aşılarımı devam ettirdim tek doz kaldı tam Doğum yapacağım günlere denk gelecek oda. İnş kol ağrısı yapmaz.

evet çocuklarımızda da olma ihtimali çok yüksek. ben test yaptırdım kıza onda sıkıntı yoktu çok şükür. gerçi benimkisi sadece gebelikte çıkıyor, diğer zamanlarda normal çok şükür.
hele bulantı tamamen geçsin gelsin iyice kilolar :)

Canim benim tsh baya düşüktü t4 de ilac icmistim mg azdi baya gecen hafta kan verdim tsh 0.193 t4 de normal çıktı ilaci birak dedi gelecek ay yine kan tahlili verecekmisim
Tsh belki daha düşüktü normal düşük degere yaklaşmış demek bende 2 kilo vermistim başlangıçtan şimdi yavaş yavaş yemeye başladım şükür

dün kullandın mı ilaçtan? ben dün aldım, bugün almadım ama iyiyim ve muhtemelen yarın kötü olacağım:)
Evet canım dün aldım bugün gayet iyiyim , hatta 1 aydır ilk defa bu kadar iyiyim. Eğer yarın kötü olcaksam bugün de alayım :) korkuyorum kusmaktan artık.

Evet canım dün aldım bugün gayet iyiyim , hatta 1 aydır ilk defa bu kadar iyiyim. Eğer yarın kötü olcaksam bugün de alayım :) korkuyorum kusmaktan artık.
sabah boş mideyi iyice boşalttıktan sonra bişeyler yeyip hemen içiyorum ben :)

ben de 2 kilo vermişim 3 haftada. daha verme dedi

Bende aşılarımı devam ettirdim tek doz kaldı tam Doğum yapacağım günlere denk gelecek oda. İnş kol ağrısı yapmaz.
kolunu hareket ettirdiğin sürece yapıyor ağrı malum çocuğun da var. hemşire bir aydan sıkıntı olmaz demişti sor sen onu bir ay önce yaptır.

ya bende kızıma rutin testlerini hep yaptırıyorum, boğazının orda da bi şişlik var sürekli var ama, rutin kontrol ediliyor. yapısalmış, hatta hasta olunca şişiyor biraz. önemli değilmiş ama 6 ayda bir baktırıyorum.
benim de sadece bu hamileliğimde çıktı. inşallah hiç bi zaman sorun yaratmaz bize.

ahh ahh ben şimdi neler neler yerdim de hem kilodan hem de mide yanmasından korkuyorum

çok şükür düzelmiş o zaman seninde. inşallah bir daha sıkıntı olmaz. hamilelikte olabiliyomuş işte böyle şeyler allah beterinden korusun

ben de 2 kilo vermişim 3 haftada. daha verme dedi
Yaaa sende mi kuzum az az sık yemeye çalış portakal suyu sıkıyoruz biz bu ara gunde bir bardak icmeye çalışıyorum enerji veriyor az biraz gözlerimi açıyor c vitamini bebisin hücre ve kas gelişimini de desteklermis

Amin canim hepimizi sana da çok geçmis olsun

ya ben de valla, çok seçici oldum her şeyi yiyemiyorum kokuyor midem bulanıyor peynir zeytin yoğurtlu şeyler.. işte köfteden biraz şundan azıcık derken vermişim işte. vitamin alıyorum onu akşamları iç dedi o da kokuyo dediğimde :)
bebişler iyi olsun da. acayip çay tiryakisiydim çay içemiyorum bir bardak belki o da limonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…