Çook teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başınaÇok iyi çıkmış :)
Gözün aydın
İyiyim şükür canım hastahanedeyim annem ameliyat olucak ben iyiyim ama ağrım filan da yok Allah’a şükür sadece dünden beri midem yanmaya başladı anlayamadım.İnşallah bir an önce geçsin seninde bulantıların yaHala bulantilar cekiyorum cnm sen nasilsin
İnşallahçok şükür iyiyim bende amiin inşaAllah bebişlerimizde iyidir.
3 yasindan buyuklere bulasmiyor diye biliyorum.bizim ağız içi, el ve bacak bölgesinde idi o zaman 6. hastalık mı 5. hastalık mı bişey dediler ama hatıramıyorum ilaç vermeden kendiliğinden geçecek dediler oldukça bulaşıcı hemen yakın çevremizdeki çocuklara 2 sine geçti dikkat edin, tam toparlanması 2 haftayı bulmuştu
Gecmis olsun annenin ameliyatı da güzel gecer inşallah. Allah yardımcınız olsunİyiyim şükür canım hastahanedeyim annem ameliyat olucak ben iyiyim ama ağrım filan da yok Allah’a şükür sadece dünden beri midem yanmaya başladı anlayamadım.İnşallah bir an önce geçsin seninde bulantıların ya
sağlıklı kız çocuğuna diyor kuzumm inşallahh allah gönlüne göre versin.pembe zıbın gördüm rüyamda
cinsiyetle kafayı bozduk galiba
bende baktım abla öyle diyor ama bakalımmmsağlıklı kız çocunuğuna diyor kuzumm inşallahh allah gönlüne göre versin.
Kesinlikle katılıyorum bu doktor biraz profesyonel yani iyi olabilir ama böyle hayattan bıkmış bir hali varEvet anlaşıyoruz normalde biri canım deyince bozulurum. O sürekli canım benim diyor. Tatlı dilli olmasa bayan doktora gitmezdim. 1 ay sonra gel diyor ben o kadar duramıyorum 3 haftada bir gelsem dedim oda tamam diyor. İletişim önemli ama doktor seçmek ve değiştirmek de zor.
anneciğine çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlarValla.ben idare ediyorum annem ameliyat olucak hastahanedeyim dünden berikendim iyiyim şükür bebekte iyidir inşallah ağrılarım yok sadece dün çok midem yanmaya başladı Doktorada bayramdan sonra gidicem meraklardayım . Sen nasılsın meleklerimiz iyidir inşallah
çok çok geçmiş olsun canım. aslında aklıma geldi de söylemek istemedim telaşlandırmamak için. nedensiz ateşten sonra bu hastalık çıkıyor, etrafımda çok duydum. özellikle istanbulda yaşayanlarda. arkadaşlarımın çocukları hep yaşadı. ben yaşamadım ama çok duydum yani.Günaydın kızlar.
Gecen hafta sali kizim ateslenmisti 3 gun geçmeyince cuma hastaneye gitmistik.
Serum bagladilar kan aldilar,
Dr degerlere göre bizi sevk etti.
Sevk oldugumuz yerde de tekrar damar yolu açıldı kan alindi.
Cuma günü 14.30 dan gece 02 ye kadar hastanedeydik ve sonuc **enfeksiyon** denilip antibiyotik yazilip gonderildik. O gun omrumden omur gitti kizimin delinmedik yeri kalmadi.
Ertesi gun vucudunda kızarıklıklar olusmaya baslasi ve yayildikca yayıldı. Bu defa baska bi hastaneye gittik. Dr a kisaca anlattik tahlilleri gosterdik vs. Dr bize antibiyotiği boşuna vermeyin bunun adi 6.hastalik 3 ay-3 yas arasi çocuklarda 15 gunluk kuluçka donemi sonrasi yuksek ateşle baslar döküntüye döndüğünde gecer dedi. Ilaca vs gerek yok duş aldirin sadece dedi..
Vucudunun resmini koysam eminim hepiniz benim nasil kahroldugumu anlardiniz.
Bugun daha iyice.
Zaten 2-3 gune gecer demisti dr.
Bulasici bi hastalik olduğu icin zaten kizima da baska cocuktan gecmis meger..
Neyse ki atlattik cok şükür, vücudundaki kizarikliklar da tam olarak geçse rahat edecegim.
Amin inşallah sağol canım Allah razı olsunGecmis olsun annenin ameliyatı da güzel gecer inşallah. Allah yardımcınız olsun♥
Sağol canım Allah razı olsunanneciğine çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlar
mide yanması için doktor bana gaviscon veriyor hep, vallahi bazen öyle alev alev yanıyor ki kafaya dikip içiyorum.
çok çok geçmiş olsun canım. aslında aklıma geldi de söylemek istemedim telaşlandırmamak için. nedensiz ateşten sonra bu hastalık çıkıyor, etrafımda çok duydum. özellikle istanbulda yaşayanlarda. arkadaşlarımın çocukları hep yaşadı. ben yaşamadım ama çok duydum yani.
suriyelilerden sonra hortladı bu salgın hastalık demiş bir doktor arkadaşıma.
tehlikeli değil belki ama çok yıpratıcı kuzu için ya kıyamam bir an önce atlatsın inşallah..
Çok geçmiş olsunnnGünaydın kızlar.
Gecen hafta sali kizim ateslenmisti 3 gun geçmeyince cuma hastaneye gitmistik.
Serum bagladilar kan aldilar,
Dr degerlere göre bizi sevk etti.
Sevk oldugumuz yerde de tekrar damar yolu açıldı kan alindi.
Cuma günü 14.30 dan gece 02 ye kadar hastanedeydik ve sonuc **enfeksiyon** denilip antibiyotik yazilip gonderildik. O gun omrumden omur gitti kizimin delinmedik yeri kalmadi.
Ertesi gun vucudunda kızarıklıklar olusmaya baslasi ve yayildikca yayıldı. Bu defa baska bi hastaneye gittik. Dr a kisaca anlattik tahlilleri gosterdik vs. Dr bize antibiyotiği boşuna vermeyin bunun adi 6.hastalik 3 ay-3 yas arasi çocuklarda 15 gunluk kuluçka donemi sonrasi yuksek ateşle baslar döküntüye döndüğünde gecer dedi. Ilaca vs gerek yok duş aldirin sadece dedi..
Vucudunun resmini koysam eminim hepiniz benim nasil kahroldugumu anlardiniz.
Bugun daha iyice.
Zaten 2-3 gune gecer demisti dr.
Bulasici bi hastalik olduğu icin zaten kizima da baska cocuktan gecmis meger..
Neyse ki atlattik cok şükür, vücudundaki kizarikliklar da tam olarak geçse rahat edecegim.
Hayırlı olsun gözün aydınKizlar bende şimdi muayeneden çıktım cinsiyetimiz erkekkız istiyorduk hayırlısi sağlıkla doğsun akıllı uslu olsun inşallah
Çok kilo vermemişsin normaldir,Kızlar ben iki kilo vermişim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüslerim ve belim ağrımasa anlamıcam hamile olduğumu sizde de öyle mi kilo vermeme çok şaşırdım 82.6 ile hamile kalmıştım şimdi 82.1 sizce neden
Teşekkür ederim canım rahatladımÇok kilo vermemişsin normaldir,
2 farklı doktorda 1 kilo farklı çıktı takmadım hiç aynı yernde sayıyo gibi göryorum inşallah almayız ☺ bende hissetmiyorum rahat geçiyo şuan 2 gündür çok yoruldum sadece çok halsiz hissediyorum kendimi sadece, gögüs ağrım yok belim ağrıyo sadece ☺
Cok sagol canim benim.anneciğine çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlar
mide yanması için doktor bana gaviscon veriyor hep, vallahi bazen öyle alev alev yanıyor ki kafaya dikip içiyorum.
çok çok geçmiş olsun canım. aslında aklıma geldi de söylemek istemedim telaşlandırmamak için. nedensiz ateşten sonra bu hastalık çıkıyor, etrafımda çok duydum. özellikle istanbulda yaşayanlarda. arkadaşlarımın çocukları hep yaşadı. ben yaşamadım ama çok duydum yani.
suriyelilerden sonra hortladı bu salgın hastalık demiş bir doktor arkadaşıma.
tehlikeli değil belki ama çok yıpratıcı kuzu için ya kıyamam bir an önce atlatsın inşallah..
Canim ben de burda yazan arkadaslari okudukca hem seviniyorum kendi adima, hem uzuluyorum onlar adina. Cunku ben de hic hamile gibi degilim bulanti yanma vs hic yok ama yarindan itibaren lan ilacina baslarsak o zaman kabizlikla mucadele ederim gibime geliyor. Oncekinde oyle olmustu kayisilara suruplara ragmen cekmistim biraz.Kızlar ben iki kilo vermişim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüslerim ve belim ağrımasa anlamıcam hamile olduğumu sizde de öyle mi kilo vermeme çok şaşırdım 82.6 ile hamile kalmıştım şimdi 82.1 sizce neden
Bende şimdi çıktım erkek olabilir dedi ama net değil iki hafta sonra netlesir dediKizlar bende şimdi muayeneden çıktım cinsiyetimiz erkekkız istiyorduk hayırlısi sağlıkla doğsun akıllı uslu olsun inşallah
Etkisi güçlü faydalıKızlar günaydın miğde bulantısı için zofer kullanan varmı veya etkisini bilen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?