2020 Şubat Anneleri

Hala bulantilar cekiyorum cnm sen nasilsin
İyiyim şükür canım hastahanedeyim annem ameliyat olucak ben iyiyim ama ağrım filan da yok Allah’a şükür sadece dünden beri midem yanmaya başladı anlayamadım.İnşallah bir an önce geçsin seninde bulantıların ya

3 yasindan buyuklere bulasmiyor diye biliyorum.
Cocuklardan uzakta gecirdik bu süreci.
Tsk ler.

Gecmis olsun annenin ameliyatı da güzel gecer inşallah. Allah yardımcınız olsun

Kesinlikle katılıyorum bu doktor biraz profesyonel yani iyi olabilir ama böyle hayattan bıkmış bir hali var o yüzden enerjisi tutmadı Sorularımı bile soramadım yoğunluktan

anneciğine çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede toparlar
mide yanması için doktor bana gaviscon veriyor hep, vallahi bazen öyle alev alev yanıyor ki kafaya dikip içiyorum.

çok çok geçmiş olsun canım. aslında aklıma geldi de söylemek istemedim telaşlandırmamak için. nedensiz ateşten sonra bu hastalık çıkıyor, etrafımda çok duydum. özellikle istanbulda yaşayanlarda. arkadaşlarımın çocukları hep yaşadı. ben yaşamadım ama çok duydum yani.

suriyelilerden sonra hortladı bu salgın hastalık demiş bir doktor arkadaşıma.
tehlikeli değil belki ama çok yıpratıcı kuzu için ya kıyamam bir an önce atlatsın inşallah..

Kızlar ben iki kilo vermişim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum göğüslerim ve belim ağrımasa anlamıcam hamile olduğumu sizde de öyle mi kilo vermeme çok şaşırdım 82.6 ile hamile kalmıştım şimdi 82.1 sizce neden

Sağol canım Allah razı olsun ay valla banada kusman olurda zofer iç demişti ama dedim ondan içsem bi etki edermi anlamadım da

Çok geçmiş olsunnn inşallah hemen düzelir

Kizlar bende şimdi muayeneden çıktım cinsiyetimiz erkek kız istiyorduk hayırlısi sağlıkla doğsun akıllı uslu olsun inşallah
Hayırlı olsun gözün aydın Tam kaç haftalıktın benimde cumartesi randevum varda senden biraz öndeyim sanırım kesin bişey söylermi acaba

Çok kilo vermemişsin normaldir,
2 farklı doktorda 1 kilo farklı çıktı takmadım hiç aynı yernde sayıyo gibi göryorum inşallah almayız bende hissetmiyorum rahat geçiyo şuan 2 gündür çok yoruldum sadece çok halsiz hissediyorum kendimi sadece, gögüs ağrım yok belim ağrıyo sadece

Teşekkür ederim canım rahatladım Evet ara ara halsizlik oluyor biraz iş yapsam yoruluyorum

Cok sagol canim benim.
Canim ben de burda yazan arkadaslari okudukca hem seviniyorum kendi adima, hem uzuluyorum onlar adina. Cunku ben de hic hamile gibi degilim bulanti yanma vs hic yok ama yarindan itibaren lan ilacina baslarsak o zaman kabizlikla mucadele ederim gibime geliyor. Oncekinde oyle olmustu kayisilara suruplara ragmen cekmistim biraz.
Bu arada ben de 60 ile hamile kaldim suan 59 um. Ben hic dinlenemiyorum hep hareket halindeyim bunun etkisi belki azicik da olsa vardir. Keske ayaklarımı uzatip dinlenebilsem bol bol ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh :)

Kızlar, rüyamda kizim olmus, kayinvalidem ve kayinpederim kizimin kulağına adını büşra olarak okuyorlar. Büşra büşra diye tekrarladiklarini dahi goruyorum
Hatta kv ye ruyami anlattim bana, artik gobek adını büşra koyariz dedi.
Bu arada gecen hafta sonu soyledik hamile oldugumu, sevindiler ve sasirdilar :)

Kiz isimlerinden,
Beyza
Aylin
Zehra
Rümeysa

Erkek isimlerinden
Ömer
Deniz

Doğuma kadar degisir belki liste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…