2020 Şubat Anneleri

Seneye erkek senesi sanırım kızlar ben de şimdi doktordan çıktım 13. Haftamiz yüksek ihtimal erkek görüyorum dedi ben de kız çok istiyordum nasip artık 2. Ye şaka bir yana sağlıklı olsunlar da. İkili testi yaptırmayı düşünmediğimizi söyledik burun kemiği ve ense kalınlığı gayet iyi dedi ultrasonda gerisi Allaha kalmış. Ayrıntılı ultrasona artık

A Alisdendef doktorum o değer başka bir değerle orantısız olursa bir anlamı olur dedi. bi değer daha var üstünde o yüksek mi düşük mü tam hTırlamıyorum öyle olursa bi sıkıntı var diyebiliriz dedi. yani hamileliğin ilk aylarında olurmuş önemli bi durum değil dedi bana.

Hayırlı olsun bebiş iyiymişş:) istemiyorum dediğinde bişey dedi mi özel mi dr.un. bir de yaşın kaçtı canım?

bence git dr benim çalışmadığı için ilaç alıyorum 0,80 lerde, senin çok çalıştığı için hipertiroid oluyor gebeliktede az çalışmasıda sıkıntı çok çalışmasıda ben bunun için dahili dr gidip kontrol oluyorum

Yok canım malesef su bile içemiyorum mide bulantısıdnan. Doktorum zofer de etki etmezse her gün serum taktırcaksın geçmez bu dedi Allah düşmanıma yaşatmasın nasıl birşey bu ya
Allah yardımcın olsun canım, burda birkaçımız kullanıyoruz ama hepimizde baya etkiliydi, inşallah çok daha uzun sürmez

bunu şimdi gördüm :) iyi aklında kalacağına gidip göstermiş oldun

T3-t4 değerleri olabilir önceki doktorum tsh düşüklüğünden ziyade onlara bakmıştı buradakiler tsh bakıyor sadece. Gebelikten demişti ilk doktorum burda öyle bir profesyonellik yok. Bir daha kan verdiğimde onlara da baktıracağım. Ama şöylede bir gerçek var bizim ailede bu hastalık genetik.

Saglik ocağından aradi hemşire.
17.hafta kan tahlili verecekmisim.
21.haftada da tetenoz asisi için gidecekmisim.

Nasıl hissediyorsunuz benimde ikinci gebelik 15 haftanın içindeyiz ama hareketlilik mi gaz mı adını koyamıyorum. Hissetmek istiyorum
doktorum 20. haftada hissedersin ama ikinci gebeliğin olduğu için daha erken hissedebilirsin demişti. ama ben bu kadar erken beklemiyorum şahsen o gazdır bence :)

canım geçmiş olsun, hamilelikle birlikte troidin hızlı çalışması aslında istenilen bir durummuş benim doktorum öyle demişti. değerim 0,28'di ilaca gerek duymadı. eğer bulantı, çarpıntı, halsizlik yaşıyorsan bundan dolayıdır büyük ihtimalle.

bunu şimdi gördüm :) iyi aklında kalacağına gidip göstermiş oldun
evet evet ya aile hekimi önemli bişey dedi koştum gittim ama işte doktorum da sen bana güven bu normal dedi. hatta bak fotoğrafını koyayım.

benim annem de ameliyat oldu nodül alındı yani olsa şaşırmam. genetik de etkiliyor..

bak fotoğrafını yükledim orda çizdi anlattı falan ama unuttum tam olarak aklıma kalan tek şey normal bir durum olduğu sıkıntı olmadığı

aslında Trabzon sana yakın ama işte her zaman çekilecek yok değil hamilelikte

sağolasın canım evet şimdi doktorum da normal olduğunu söyledi, rahatladım.
çarpıntım oluyordu bazen evet. ama özellikle ağız kurulupu yapıyormuş sanırım. bende hep ilaçlardan ağzım kupkuru oluyor zannediyordum. bir de kilo alamadım aksine bir kilo da verdim son bir aydır gayet güzel yememe rağmen.

evet hepsi troidin tetiklemesi, zaten senin ailende de varmış, çoğumuzun ailesinde var.. inşallah ilerleyen zamanlarda geçer yoksa yemek yedikten sonra özellikle kötü oluyorum bende. bir haftada 5 kilo vermiştim ama şimdi bulantı ilacının etkisiyle yemeye başladım, geri aldım hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…