2020 Şubat Anneleri

Günaydın canlar nasılsınızz
Valla.ben idare ediyorum annem ameliyat olucak hastahanedeyim dünden beri kendim iyiyim şükür bebekte iyidir inşallah ağrılarım yok sadece dün çok midem yanmaya başladı Doktorada bayramdan sonra gidicem meraklardayım . Sen nasılsın meleklerimiz iyidir inşallah

Günaydın arkadaşlar benim ikili testimin sonucu çıkmış henüz doktorla görüşmedim anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi

Eklentiler

• 20190806_091839.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 71

bende aynı şeyi düşünüyorum yaş çok önemli ilkinde böyle değildim ama bunda enerjim yerlerde

çok şükür iyiyim bende amiin inşaAllah bebişlerimizde iyidir.

Günaydın kızlar.
Gecen hafta sali kizim ateslenmisti 3 gun geçmeyince cuma hastaneye gitmistik.
Serum bagladilar kan aldilar,
Dr degerlere göre bizi sevk etti.
Sevk oldugumuz yerde de tekrar damar yolu açıldı kan alindi.
Cuma günü 14.30 dan gece 02 ye kadar hastanedeydik ve sonuc **enfeksiyon** denilip antibiyotik yazilip gonderildik. O gun omrumden omur gitti kizimin delinmedik yeri kalmadi.
Ertesi gun vucudunda kızarıklıklar olusmaya baslasi ve yayildikca yayıldı. Bu defa baska bi hastaneye gittik. Dr a kisaca anlattik tahlilleri gosterdik vs. Dr bize antibiyotiği boşuna vermeyin bunun adi 6.hastalik 3 ay-3 yas arasi çocuklarda 15 gunluk kuluçka donemi sonrasi yuksek ateşle baslar döküntüye döndüğünde gecer dedi. Ilaca vs gerek yok duş aldirin sadece dedi..
Vucudunun resmini koysam eminim hepiniz benim nasil kahroldugumu anlardiniz.
Bugun daha iyice.
Zaten 2-3 gune gecer demisti dr.
Bulasici bi hastalik olduğu icin zaten kizima da baska cocuktan gecmis meger..

Neyse ki atlattik cok şükür, vücudundaki kizarikliklar da tam olarak geçse rahat edecegim.

geçmiş olsun benim çocuğumda geçirmişti ağız içindede çıkıyor ve yemek yiyemiyorlar bol bol su ve sıvı şeyler verin ve asla sıcak vermeyin ağızzda yaralar olduğu için yoğurt gibi şeyler vermiştik bizde çorba soğutup öyle beslemiştik ateş çok yüksek olmuştu inatçı bir ateş yapmıştı o yüzden belli aralıklarda ateş düşürücü hep vermiştik geçmiş olsun

cok geçmiş olsun tez zaman atlatsın inşallah yavrunuz..

Sizin, vücudundaki döküntüler (kirmizilik) kac gune gecti. Bi bakiyorum yok bi bakıyorum heryerde bölüm bölüm cikmis yine.

Sizin, vücudundaki döküntüler (kirmizilik) kac gune gecti. Bi bakiyorum yok bi bakıyorum heryerde bölüm bölüm cikmis yine.

bizim ağız içi, el ve bacak bölgesinde idi o zaman 6. hastalık mı 5. hastalık mı bişey dediler ama hatıramıyorum ilaç vermeden kendiliğinden geçecek dediler oldukça bulaşıcı hemen yakın çevremizdeki çocuklara 2 sine geçti dikkat edin, tam toparlanması 2 haftayı bulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…