2020 Şubat Anneleri

bende biraz önce yazdım hatta kulak tıkanıklığım var diye, sende de var demekki. ciddi bişey değildir umarım, doktorun ne dediğini paylaşır mısın
Test yapacak şimdi bekliyorum. Menier hastasıyım dedim atak başlamış dedi işi büyüttü. Sonunda ilaç yazamam deyip beni uğraştırmış olursa çok kızabilirim. Hamileyim dedim çünkü.

hani ben sana merak etmiyorum çok dedim ya, cidden aşırı bir merakım yok.
ama ne istediğimi inan bende senin gibi pek bilmiyorum ya. erkeğe benziyor dedi ya, bir kız bir erkek tam ideal diye sevindim.

sonra dedim ay bir kızım daha olsa iki tane bıcır bıcır kız evlat ne güzel olur dedim. gerçekten hislerimiz aynı bu konuda.

o zaman sağlıklı ve güzel ömürleri olsun diyelim değil mi

merakla bekliyorum çıkınca mutlaka yaz.

bende öğrenemedim bugün kontrol vardı söylemiyor 16,. haftaya randevu verdi sanırım o zman öğreneceğim
evet bazı doktorlar 16. haftadan önce söylemiyorlar. inşallah kesin olarak öğreniriz o zaman.

Emin olma en sona ben de kalabilirim diyorum daha ortada tahmin bile yok artık koca karı yöntemleriyle kendim tahmin etmeye calısıcam böyle giderse

ya sen neden hamilelik takvimi eklemiyorsun canım?
hep soruyorum unutuyorum o yüzden. kaçıncı haftandasın şimdi?

Test yapacak şimdi bekliyorum. Menier hastasıyım dedim atak başlamış dedi işi büyüttü. Sonunda ilaç yazamam deyip beni uğraştırmış olursa çok kızabilirim. Hamileyim dedim çünkü.
vertigo gibi bir şey mi o hastalık? çok geçmiş olsun. ilaç yazmayacaksa test yapmasının da anlamı yok haklısın

ayy benim de randevu 24ünde ama ben %70 öğrenebilecekmişim.. yetmiş iyi bi oran mı sence
abla bilmiyorumki ya halamın cocuguna 10 haftalıkken erkek dediler erkek doğurdu
ama 12. haftada tahmin yapıp o kdr cok yanılan okudumki dolu.
mesela bana 12. haftada başka doktor erkeğe benziyor dedi ama bakalım tutturdumu yanıldımı
umarım yanılmıştır :)

24ünde ben kesin sende %70 öğrencen yani abla süperrrr

yapamadıklarından değil aslında hep ilgi beklediklerinden geçen fal baktırdım ,ikinci cocugun çok yaramaz olucak süz duvara tırmancak dedi ruhumu kararttı

Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına Almatı’da nasip etsin Ay bu hemoroid için bende yazdırayım ilaç bari bazen çok çekiyorum ve kanıyor

Benden önce ogrenırsın tatlım benım sat 25 mayıs ,grubun en geç doguranı ben olucam burda da sanırım, birde göstericekler mi bakalım . Elayı 5 aylıkta zor görmüştü hep kapatıyodu kendini .senın yerınde olsam dayanamaz yakınlarda bir polıklınıge fln gider baktırırdım

Eklemez olur muyum 3 farklı uygulama kullanıyorum bunun için sat mı baz alınmalı usg mı ona göre cevap vericem

inşallah öğrenebilirsin kuzum :)) parti ziyan olmasın

yeb4 bende ayın 24 ünde 16+1 oluyorum o gün öğrenicem inşallahhh
ay hadi inşallah beklediğin sonuç gelir
yeb4 bende ayin 30 aldm randevuyu net olsun diye insallah gosterirlerde bize gol atmazlar
ay büyük gün bizim için desene
hiç belli olmaz benden önce doktora gidersen belki öğrenirsin
kızımda benim de tahmini doğum tarihim şubatın sonuydu, 7 martta doğdu

yok ben sabredicem ya, söz verdim kendime

Eklemez olur muyum 3 farklı uygulama kullanıyorum bunun için sat mı baz alınmalı usg mı ona göre cevap vericem

tatlım bu sitedeki hamile takvimini diyorum. hani hepimizin imzasında kaçıncı haftada olduğumuz yazıyor ya. onu eklememişsin onu diyorum.
genelde sat baz alınıyor. yani çok fark olmuyor arada zaten.

Çok pardon sıcaktan beynim buharlaştığı için idrak etmekte de zorlaniyorum okuduğumu.
Sat ın 3 mayıs olduğunu belirtmiştim ben demek ki konu sahibi farketmedi yazdığımı. Şuan 13+5 ama benim hep 4 gün önden gidiyor ve usg yı baz alıyorum bu yüzden de o şekilde de 14+2 oluyor.

benımde sat 3 mayıss aynıyız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…