- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Test yapacak şimdi bekliyorum. Menier hastasıyım dedim atak başlamış dedi işi büyüttü. Sonunda ilaç yazamam deyip beni uğraştırmış olursa çok kızabilirim. Hamileyim dedim çünkü.bende biraz önce yazdım hatta kulak tıkanıklığım var diye, sende de var demekki. ciddi bişey değildir umarım, doktorun ne dediğini paylaşır mısın
hani ben sana merak etmiyorum çok dedim ya, cidden aşırı bir merakım yok.Cinsiyetini ilk kiz istedim iki kiz harika olur dedim.
Sonra bi ara üzüldüğümü hisseder gibi oldum dedim acaba erkek mi istiyorum icten ice.
Ama bugun kızımı sallarken dizimde, dedim ki icimden kızım olsun yaa dedim.
Yani ben kalpten kiz istiyorum ama erkek olursa da 1 kiz 1 erkek olayi icin sanirim bilmiyorum da.
Ama yuzdeye vurarak aciklayayim hissimi
%60 kiz
%40 erkek
evet bazı doktorlar 16. haftadan önce söylemiyorlar. inşallah kesin olarak öğreniriz o zaman.bende öğrenemedim bugün kontrol vardı söylemiyor 16,. haftaya randevu verdi sanırım o zman öğreneceğim
Emin olma en sona ben de kalabilirimdiyorum daha ortada tahmin bile yok artık koca karı yöntemleriyle kendim tahmin etmeye calısıcam böyle giderse
vertigo gibi bir şey mi o hastalık? çok geçmiş olsun. ilaç yazmayacaksa test yapmasının da anlamı yok haklısınTest yapacak şimdi bekliyorum. Menier hastasıyım dedim atak başlamış dedi işi büyüttü. Sonunda ilaç yazamam deyip beni uğraştırmış olursa çok kızabilirim. Hamileyim dedim çünkü.
ayy benim de randevu 24ünde ama ben %70 öğrenebilecekmişim.. yetmiş iyi bi oran mı senceyeb4 bende ayın 24 ünde 16+1 oluyorum o gün öğrenicem inşallahhh
abla bilmiyorumki ya halamın cocuguna 10 haftalıkken erkek dediler erkek doğurduayy benim de randevu 24ünde ama ben %70 öğrenebilecekmişim.. yetmiş iyi bi oran mı sence
Maakesef suyunu ben iciriyorum kizimin.
Cunku her seferinde bile bile ictikten sonra kalanini dokuyor ustune ya da yere.
Pet siseden verirsem disarda mesela,ortadan siktiriyor su fiskirsin diye. Acaip seviyor suyla oynamayi. Iyce durulana kadar ben icircem yoksa habire ust bas degistirmekten helak olucam.
işimiz fallara kaldıysayapamadıklarından değil aslında hep ilgi beklediklerinden geçen fal baktırdım ,ikinci cocugun çok yaramaz olucak süz duvara tırmancak dedi ruhumu kararttı
Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına Almatı’da nasip etsinKızlar çıktım şimdi doktorum herşey yolunda dedi. Haftasıyla uyumluymuş. Hemoroid için ilaç yazdı. Omegalı takviye istedim yazdı. Ama nasıl heyecanlıydım. Ve cinsiyet konusunda kızzzzz dedi. Bana da gösterdi pipi filan yoktu. Nasıl sevindim ya.
kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlandı artık
ama sanırım en son ben öğrenicem çünkü doktorum 1 ay sonra 16. haftanda gel dedi.
16. haftam ayın 24ü oluyo ama ben 30una randevu aldım çünkü eşim şehir dışına gidecek ve o zaman dönecek. kızımızı da alıp ailecek gidelim dedik o gün. ay daha çok var 22 gün var bakalım nasıl geçecek
işimiz fallara kaldıysa
banada erkeği andıran bi kızın olcak beyaz tenli dediler
Eklemez olur muyum 3 farklı uygulama kullanıyorum bunun içinhani ben sana merak etmiyorum çok dedim ya, cidden aşırı bir merakım yok.
ama ne istediğimi inan bende senin gibi pek bilmiyorum ya. erkeğe benziyor dedi ya, bir kız bir erkek tam ideal diye sevindim.
sonra dedim ay bir kızım daha olsa iki tane bıcır bıcır kız evlat ne güzel olur dedim. gerçekten hislerimiz aynı bu konuda.
o zaman sağlıklı ve güzel ömürleri olsun diyelim değil mi
merakla bekliyorum çıkınca mutlaka yaz.
evet bazı doktorlar 16. haftadan önce söylemiyorlar. inşallah kesin olarak öğreniriz o zaman.
ya sen neden hamilelik takvimi eklemiyorsun canım?
hep soruyorum unutuyorum o yüzden. kaçıncı haftandasın şimdi?
hani böyle bunun peşi erkek derlerya öyle dediO nasıl fal ya hahahah
hani böyle bunun peşi erkek derlerya öyle dedi
inşallah öğrenebilirsin kuzum :)) parti ziyan olmasınabla bilmiyorumki ya halamın cocuguna 10 haftalıkken erkek dediler erkek doğurdu
ama 12. haftada tahmin yapıp o kdr cok yanılan okudumki dolu.
mesela bana 12. haftada başka doktor erkeğe benziyor dedi ama bakalım tutturdumu yanıldımı
umarım yanılmıştır :)
24ünde ben kesin sende %70 öğrencen yani abla süperrrr
yok daha belli değil ayın 24 ünde öğrenicemTuttumu peki cinsiyet bellı olmusmuydu senın
ay hadi inşallah beklediğin sonuç geliryeb4 bende ayın 24 ünde 16+1 oluyorum o gün öğrenicem inşallahhh
ay büyük gün bizim için desene
hiç belli olmaz benden önce doktora gidersen belki öğrenirsinBenden önce ogrenırsın tatlım benım sat 25 mayıs ,grubun en geç doguranı ben olucam burda da sanırım, birde göstericekler mi bakalım . Elayı 5 aylıkta zor görmüştü hep kapatıyodu kendini .senın yerınde olsam dayanamaz yakınlarda bir polıklınıge fln gider baktırırdım
Eklemez olur muyum 3 farklı uygulama kullanıyorum bunun içinsat mı baz alınmalı usg mı ona göre cevap vericem
Çok pardon sıcaktan beynim buharlaştığı için idrak etmekte de zorlaniyorum okuduğumu.ay hadi inşallah beklediğin sonuç gelir
ay büyük gün bizim için desene
hiç belli olmaz benden önce doktora gidersen belki öğrenirsin
kızımda benim de tahmini doğum tarihim şubatın sonuydu, 7 martta doğdu
yok ben sabredicem ya, söz verdim kendime
tatlım bu sitedeki hamile takvimini diyorum. hani hepimizin imzasında kaçıncı haftada olduğumuz yazıyor ya. onu eklememişsin onu diyorum.
genelde sat baz alınıyor. yani çok fark olmuyor arada zaten.
benımde sat 3 mayıss aynıyız :)Çok pardon sıcaktan beynim buharlaştığı için idrak etmekte de zorlaniyorum okuduğumu.
Sat ın 3 mayıs olduğunu belirtmiştim ben demek ki konu sahibi farketmedi yazdığımı. Şuan 13+5 ama benim hep 4 gün önden gidiyor ve usg yı baz alıyorum bu yüzden de o şekilde de 14+2 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?