2020 Şubat Anneleri

Çok teşekkür ederim. Ya orayı kaçırdım ya %70- yada 90 kız dedi. Bacak arasını gösterdi gerçekten hiçbir şey yoktu. İlacı almadım alınca adını yazarım.

Benim randevuya da az kaldi. Esim gelir birazdan. Insallah hersey yolundadir yaa
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
cinsiyeti tam olarak ne istediğini anlayabildin mi yani içinden ne olsun istiyorsun onu soruyorum

pipetli sulukları açamaz bu arada. cam olsun istiyorsan pipetli cam kavanozlar da var. ama kırabilir mi sen daha iyi bilirsin. bi dene bkalım.

Çok teşekkür ederim. Ya orayı kaçırdım ya %70- yada 90 kız dedi. Bacak arasını gösterdi gerçekten hiçbir şey yoktu. İlacı almadım alınca adını yazarım.
canım resmiini atsana bakıcam benimkinde kız tipi varmı
bide sen nub teorisi sayfsında tahmin yaptırmışmıydın kızmı dediler :)

Teşekkür ederim. Benimki tuttu. 105 çıkmıştı.

Hadi darısı başıma. 15.haftanın içindeyim hala cinsiyetle alakalı bi tahmin bile alamadım. Şimdi izmirdeyim ve belki buradaki doktor yarın cinsiyet söyler.
Allah günah yazmasın ama kız diye kafayı yicem hep sağlıklı hayırlı bi kız evlat için dua ediyorum

YEKTA61 merhaba canım ya sen bana medical park karadeniz hastanesinde neyin fiyatını sormuştun ben biraz unutkanım ya şimdi aklıma geldi ama hatırlayamıyorum bi türlü ne sorduğunu

Şimdi hastanedeyim eve gidince atarım kulaklarım tıkanmıştı bir baktırmak istiyorum. Yoo tahmin yaptırmadım.
bende biraz önce yazdım hatta kulak tıkanıklığım var diye, sende de var demekki. ciddi bişey değildir umarım, doktorun ne dediğini paylaşır mısın

kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlandı artık

ama sanırım en son ben öğrenicem çünkü doktorum 1 ay sonra 16. haftanda gel dedi.

16. haftam ayın 24ü oluyo ama ben 30una randevu aldım çünkü eşim şehir dışına gidecek ve o zaman dönecek. kızımızı da alıp ailecek gidelim dedik o gün. ay daha çok var 22 gün var bakalım nasıl geçecek

Cinsiyetini ilk kiz istedim iki kiz harika olur dedim.
Sonra bi ara üzüldüğümü hisseder gibi oldum dedim acaba erkek mi istiyorum icten ice.
Ama bugun kızımı sallarken dizimde, dedim ki icimden kızım olsun yaa dedim.
Yani ben kalpten kiz istiyorum ama erkek olursa da 1 kiz 1 erkek olayi icin sanirim bilmiyorum da.
Ama yuzdeye vurarak aciklayayim hissimi
%60 kiz
%40 erkek

E BEBEK te termos suluk var kesinlikle tavsiye derim
link de koyayım pembesi var bizde çok memnunum

bende öğrenemedim bugün kontrol vardı söylemiyor 16,. haftaya randevu verdi sanırım o zman öğreneceğim

inş. cnm herkes iyi haberler alır, ben gittim 2 li iyi dedi kan testi yaptılar 1 hafta sonra imiş sonuçlar bu testin amacıda mol gebelik mi diyeymiş çeşit çeşit şeyler işte

Emin olma en sona ben de kalabilirim diyorum daha ortada tahmin bile yok artık koca karı yöntemleriyle kendim tahmin etmeye calısıcam böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…