aaa harikaaa
gerçekten çok sevindim ya, kız isteyenlere allah nasip etsin diyorum hep çok başka bişey
peki kesin mi cinsiyet yani emin konuştu di mi?
hemoroid için ne yazdığını öğrenebilir miyim gidince bende sorayım ya belki bana da yazar.
Çok teşekkür ederim. Ya orayı kaçırdım ya %70- yada 90 kız dedi. Bacak arasını gösterdi gerçekten hiçbir şey yoktu. İlacı almadım alınca adını yazarım.
Çok teşekkür ederim. Ya orayı kaçırdım ya %70- yada 90 kız dedi. Bacak arasını gösterdi gerçekten hiçbir şey yoktu. İlacı almadım alınca adını yazarım.
Aslinda bi o kaldi almadigim, alayim deneyim bugun onu da saol cnm.
Git bence de. Goz ardi etmemeliyiz hic birseyi.♥
Ayyyy nasil mutlu oldum mesajinla bilemessin.
Cidden adina cok sevindim canim.
Senin ikili testte hcg kac cikmisti,tuttu mu diye merak ettim.
Hadi gozun aydin
Hadi darısı başıma. 15.haftanın içindeyim hala cinsiyetle alakalı bi tahmin bile alamadım. Şimdi izmirdeyim ve belki buradaki doktor yarın cinsiyet söyler.
Allah günah yazmasın ama kız diye kafayı yicem hep sağlıklı hayırlı bi kız evlat için dua ediyorum
YEKTA61
merhaba canım ya sen bana medical park karadeniz hastanesinde neyin fiyatını sormuştun ben biraz unutkanım ya şimdi aklıma geldi ama hatırlayamıyorum bi türlü ne sorduğunu
kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlandı artık
ama sanırım en son ben öğrenicem çünkü doktorum 1 ay sonra 16. haftanda gel dedi.
16. haftam ayın 24ü oluyo ama ben 30una randevu aldım çünkü eşim şehir dışına gidecek ve o zaman dönecek. kızımızı da alıp ailecek gidelim dedik o gün. ay daha çok var 22 gün var bakalım nasıl geçecek
Cinsiyetini ilk kiz istedim iki kiz harika olur dedim.
Sonra bi ara üzüldüğümü hisseder gibi oldum dedim acaba erkek mi istiyorum icten ice.
Ama bugun kızımı sallarken dizimde, dedim ki icimden kızım olsun yaa dedim.
Yani ben kalpten kiz istiyorum ama erkek olursa da 1 kiz 1 erkek olayi icin sanirim bilmiyorum da.
Ama yuzdeye vurarak aciklayayim hissimi
%60 kiz
%40 erkek
Maakesef suyunu ben iciriyorum kizimin.
Cunku her seferinde bile bile ictikten sonra kalanini dokuyor ustune ya da yere.
Pet siseden verirsem disarda mesela,ortadan siktiriyor su fiskirsin diye. Acaip seviyor suyla oynamayi. Iyce durulana kadar ben icircem yoksa habire ust bas degistirmekten helak olucam.
kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlandı artık ❤
ama sanırım en son ben öğrenicem çünkü doktorum 1 ay sonra 16. haftanda gel dedi.
16. haftam ayın 24ü oluyo ama ben 30una randevu aldım çünkü eşim şehir dışına gidecek ve o zaman dönecek. kızımızı da alıp ailecek gidelim dedik o gün. ay daha çok var 22 gün var bakalım nasıl geçecek
Günaydın herkese
Doktora gidenlerden iyi haberler bekliyoruz
Büyük kızımın adı Elvin (Anlamı gökkuşağının herbir rengine verilen isim rengarenk demek , kızım da karakter olarak öyle bir çocuk)
Bu minnak da sürprizli olmazsa kız dedi doktor Rengin istedi büyük kızım minnaka da Rengin koyacağız Elvin& Rengin
inş. cnm herkes iyi haberler alır, ben gittim 2 li iyi dedi kan testi yaptılar 1 hafta sonra imiş sonuçlar bu testin amacıda mol gebelik mi diyeymiş çeşit çeşit şeyler işte
kızlar ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlandı artık