Tablo yorumlanırsa erkek demek gerekir ama bişey diyemeyiz. Türkiyede yasal olmadığı için cinsiyet sonucu raporlarda yazmıyor ama telefonda söylüyolar diye duymuştum, testi gönderen merkez sizi aradı mı?
Tablo yorumlanırsa erkek demek gerekir ama bişey diyemeyiz. Türkiyede yasal olmadığı için cinsiyet sonucu raporlarda yazmıyor ama telefonda söylüyolar diye duymuştum, testi gönderen merkez sizi aradı mı?
YEKTA61
merhaba canım ya sen bana medical park karadeniz hastanesinde neyin fiyatını sormuştun ben biraz unutkanım ya şimdi aklıma geldi ama hatırlayamıyorum bi türlü ne sorduğunu
Hakikaten bu kulak tıkanıklığının nedenini bende merak ediyorum. Tansiyonum yüksek değil aksine düşer ama bilemiyorum düşük tansiyondan mı? doktora gidip soran var mı acaba
Hakikaten bu kulak tıkanıklığının nedenini bende merak ediyorum. Tansiyonum yüksek değil aksine düşer ama bilemiyorum düşük tansiyondan mı? doktora gidip soran var mı acaba
Kızlar ancak yazabildim çok yorulmuşum oğlanda rahat vermedi. Doktorların verdiği ilacı ve kızımın fotosunu aşağıya ekleyeceğim. Kulak için gittiğimde bende menier var vertigonun ileri boyutu bir hastalık. Atak geçiriyordum önceden doktor yine geçirme ihtimalime karşılık verdi tuzu azalt dedi. Hemoroid için krem verdi genel cerrah da bunları verir geçmezse gidersin dedi.
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. 2li testi de yaptırdık. Ense kalınlığı gayet iyi dedi. Diğer herşey normal hamdolsun kıpır kıpır ama cinsiyeti göremedik kordonu bacak arasındaydı ve orayı komple kaplamıştı gözükmedi maalesef. Doktor da 2 hafta sonra gel o zaman bakarız dedi. Öğrenemedik yani neyse sağlıklı olsun da biraz daha sabrederim artık ♥