Çok pardon sıcaktan beynim buharlaştığı için idrak etmekte de zorlaniyorum okuduğumu.
Sat ın 3 mayıs olduğunu belirtmiştim ben demek ki konu sahibi farketmedi yazdığımı. Şuan 13+5 ama benim hep 4 gün önden gidiyor ve usg yı baz alıyorum bu yüzden de o şekilde de 14+2 oluyor.
aşkolsun ne olacak canım. ama ben yine anlatamadım bak ekran resmi gönderiyorum. bak en altta hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyor. oraya tıkla ve yap ne demek istediğimi anlayacaksın
Selam herkese yine kontroller vardı bugün herhalde, hayırlı olsun cinsiyetleri öğrenenler ben de yarın devlette ikili testimi yaptırmak için gideceğim bayramdan sonra da kendi doktoruma gideceğim, merakla cinsiyet tahminimizi bekliyorum ben de
aşkolsun ne olacak canım. ama ben yine anlatamadım bak ekran resmi gönderiyorum. bak en altta hamilelik takvimi eklemek için tıklayın yazıyor. oraya tıkla ve yap ne demek istediğimi anlayacaksın Eki Görüntüle 2296488
Eveeet benim de ilk bebiş olacak nasip olursa ve kız isteğinden kendimi alamıyorum malesef 2 farklı doktora göründüm ama 2si de cinsiyetin c sini bile anmadılar yarın tekrardan bi kontrole gidicem belki buraya kızlar bebeğim kızmış yazmak nasip olur
Eveeet benim de ilk bebiş olacak nasip olursa ve kız isteğinden kendimi alamıyorum malesef 2 farklı doktora göründüm ama 2si de cinsiyetin c sini bile anmadılar yarın tekrardan bi kontrole gidicem belki buraya kızlar bebeğim kızmış yazmak nasip olur
Merhabalar kızlar benim de nifty sonuçlandı, inanın yenideb doğmuş gibi hissediyorum, sonuçlarım temiz geldi çok ama çok mutluyum yalnız cinsiyetle alakalı bi bilgi yoktu. Yarın doktor randevum var belki söyler
Merhabalar kızlar benim de nifty sonuçlandı, inanın yenideb doğmuş gibi hissediyorum, sonuçlarım temiz geldi çok ama çok mutluyum yalnız cinsiyetle alakalı bi bilgi yoktu. Yarın doktor randevum var belki söyler