2020 Şubat Anneleri

Günaydın herkese
Doktora gidenlerden iyi haberler bekliyoruz
Büyük kızımın adı Elvin (Anlamı gökkuşağının herbir rengine verilen isim rengarenk demek , kızım da karakter olarak öyle bir çocuk)
Bu minnak da sürprizli olmazsa kız dedi doktor Rengin istedi büyük kızım minnaka da Rengin koyacağız Elvin& Rengin

İlk hamileliğim 29 yaşında idi
Şu an 38 yaşındayım hemen hemen aynı gibi
Sonlara doğru zorlanır mıyım bilmiyorum ama ,öğretmenim ben ,şu an tatilde daha mayışık oluyo insan
Kışın çalışınca daha aktif daha enerjik oluyorum normaldede , inşallah yine öyle olur

Cnm senin oglun kac yasinda?
Evde neler yapiyor koca gün?
Yemek yemesiyle de ilgilenemiyorsun sonucta.
Kimse de yok yardim edecek ev işlerine yemege vs. Rabbim seni tez zamanda kurtarsin şu bulantilardan.
3 yasinda canim napsin bazen benimle oynuyor tabi ben ne kadar direnebilirsem bazen oyuncaklari arada da arkadasim parka goturuyo babasi aksamlari parka goturuyor yemek yeme aliskanligimiz malesef yok bebekliginde her yemegi cok severdi benim oglumun gelisimi cok guzeldi anne sutu alirknde ama malesef komsularimla ayni zamanlarda dogum yapdik ve oglum hic birsey yemez icmez oldu sadece sut icio yerse mercimek corbasi patates bunlari seviyor gorseniz abur cubur dan mi aldi dersiniz ama onlarida yemio cok secici sut ictigi icinde 2 aydir disariya götürüyorum yemek yesin diye arada 2 haftadr ben de disari cikiyorum ufak ufak

Çok güzelmiş ya birden içine siniyor o isim , söylerken içi açılıyor insanın bahar dıyınce cok güzel. Ne güzel aferim bahara benımkı suyunu bile ayagına istıyor çok sımarttım cok

Kızlar bir süredir kulaklarım çok tıkanıyor size de oluyor mu? yani hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum. bu sabah da burnum kanadı. burun kanaması oluyor hamilelikte onu biliyorum da. ay kulaklarımdan konuşuyorum sanki çok gıcık bir durum

Tansiyon sorunu var mı bi düzenli ölçüm yapsan

Anladim cnm.
Bazi donemler cocuklarda bu sikinti oluyor.
Illaki yiyecekler, anneler olarak üzülüyoruz ama sagliklari yerinde olsun tek.

Hic yasamadim, dedigin gibi ben de burun kanamasini biiliyorum hamilelikte olabilir diye.
Cok rahatsiz edecek kadar mi tıkanıyor peki?

Çok güzelmiş ya birden içine siniyor o isim , söylerken içi açılıyor insanın bahar dıyınce cok güzel. Ne güzel aferim bahara benımkı suyunu bile ayagına istıyor çok sımarttım cok
Maakesef suyunu ben iciriyorum kizimin.
Cunku her seferinde bile bile ictikten sonra kalanini dokuyor ustune ya da yere.
Pet siseden verirsem disarda mesela,ortadan siktiriyor su fiskirsin diye. Acaip seviyor suyla oynamayi. Iyce durulana kadar ben icircem yoksa habire ust bas degistirmekten helak olucam.

Bana biraz fazla uzun gibi geldi

pipetli suluk alsana

aaa harikaaa
gerçekten çok sevindim ya, kız isteyenlere allah nasip etsin diyorum hep çok başka bişey
peki kesin mi cinsiyet yani emin konuştu di mi?
hemoroid için ne yazdığını öğrenebilir miyim gidince bende sorayım ya belki bana da yazar.

evet topiğin ilk kızçesi galiba
gözün aydın çok sevindimmmmmmm

pipetli suluk alsana

Aslinda bi o kaldi almadigim, alayim deneyim bugun onu da saol cnm.
hep olmuyor ama olunca çok rahatsız edici. geçmezse bi kbb uzmanına giderim artık.
Git bence de. Goz ardi etmemeliyiz hic birseyi.
Ayyyy nasil mutlu oldum mesajinla bilemessin.
Cidden adina cok sevindim canim.
Senin ikili testte hcg kac cikmisti,tuttu mu diye merak ettim.
Hadi gozun aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…