- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Eşin istiyor mu girmeyi . Bazı hastanelerde giriyor. Direk doktora sorarak bu merak duygunu giderebilirsin. Ben ilk Doğumda fotoğrafçı tutmadım hemşirelere telefon verdim onlar çekti odayı da kendim süsledim. Onlar yaparsa maliyet baya artıyor. Ama sonrasında fotoğraf çektireceksen profesyonel anlamda tutabilirsiniz. Ama hastaneye sorun onların fotoğrafçısı varsa izin vermeyebilirler.Arkadaşlar daha çok erken ama, inşallah hayırlısıyla o zamanlara ulaşırız öncelikle,
Benim ilk doğumum olucak sezeryan olursa eşiminde girmesini çok istiyorum doğuma ama hastanede almıyolarmış sanırım, fotografcı falan da tutmak istiyorum hastanenin varmış anlaşırsam eşimi alırlarmı bilmiyorum, hastane biraz tutucuymuş eşim sonuçta onunda o anı yaşamaya hakkı var diye düşünüyorum, arkadaşım ikiz bebekleri oldu doğuma girdi eşini kapıda bırakmışlar garip geldi gerçi onunda özellikle istediği bişey değildi ama ben bunu çok istiyorum gerçekten ve o an alamayız gibi bişeyde yaşamak istemiyorum,
Cumartesi kontrolüm var sormalımıyımm bunu erken mi bekleyim mi biraz daha, doktorda unutuyorum ne sorucaklarımı bu sefer liste yapıcam
Cmv ıgg ve ıgm pozitifti ıgm pozitif olması sıkıntı ıgg bağışıklık demekArkadaslar ilk gebeligi ogrendiginiz zaman yapilan testlerden anti cmv igg degeriniz kacti? Benim 235. Doktor sorun yok dedi ama 6dan kucuk olmasi gerekiyor. Yuksek olan var miydi
Oda istiyor tabi dayanabilirmiyim diyede düşünmüyo değilEşin istiyor mu girmeyi . Bazı hastanelerde giriyor. Direk doktora sorarak bu merak duygunu giderebilirsin. Ben ilk Doğumda fotoğrafçı tutmadım hemşirelere telefon verdim onlar çekti odayı da kendim süsledim. Onlar yaparsa maliyet baya artıyor. Ama sonrasında fotoğraf çektireceksen profesyonel anlamda tutabilirsiniz. Ama hastaneye sorun onların fotoğrafçısı varsa izin vermeyebilirler.
Aslında sezaryene eşler girebilmeli normal Doğum gibi ağrı acı olmuyor. Bebeğin Doğum anını bende eşimin görmesini isterdim insan çok duygusallaşıyor ve büyük bir sorumluluk biniveriyor omuzlarına.Oda istiyor tabi dayanabilirmiyim diyede düşünmüyo değilevet hemşirelerde çekiyo sanırım ordada fotografcı baya uygun dediler fiyat hakkında hiç bi bilgim yok uygun diye okumuştum sadece, dışardan kabul ediyolar ama doğum sonrası olabilir belki doğumda kabul etmezler, gittiğimde bi soruyum en iyisi, daha süsleme var dimi onu bi tanıdğım var organizasyoncu nişan masamıda o yapmıştı kendim uğraşamazsam o zamanlar ondan yardım isterim heralde,
Evet böyle şeyler baya maliyetli oluyor
Bencede bende katılıyorum kapıda daha kötü oluyolar akılları kalıyor yanında olunca daha farklı olurlar, güç verir yanında olurAslında sezaryene eşler girebilmeli normal Doğum gibi ağrı acı olmuyor. Bebeğin Doğum anını bende eşimin görmesini isterdim insan çok duygusallaşıyor ve büyük bir sorumluluk biniveriyor omuzlarına.
Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor
İlklerimiz sezaryen olduğu için öyle diyoruz.. ama özele gidiyodur sezaryen olcam demiştir o da olabilir..Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor
bana ilk hamileliğimde 38. haftamda artık doğumu konuşurken sordu.Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor
her özel hastanenin kuralı farklı olabiliyor. ben eşimin girmesini istemedim o yüzden sormamıştım. normal doğum yaptım zaten asla da istemezdim girmesini. sezaryen olsa belki isterdim bilemiyorum. arada perde gibi bişey var sonuçta zaten görünmüyo ameliyat.Oda istiyor tabi dayanabilirmiyim diyede düşünmüyo değilevet hemşirelerde çekiyo sanırım ordada fotografcı baya uygun dediler fiyat hakkında hiç bi bilgim yok uygun diye okumuştum sadece, dışardan kabul ediyolar ama doğum sonrası olabilir belki doğumda kabul etmezler, gittiğimde bi soruyum en iyisi, daha süsleme var dimi onu bi tanıdğım var organizasyoncu nişan masamıda o yapmıştı kendim uğraşamazsam o zamanlar ondan yardım isterim heralde,
Evet böyle şeyler baya maliyetli oluyor
biri erkek biri kiz gibi geldi banaArkadaşlar merhaba bunlarda benim ikizlerim 11+1günlük.cinsiyetleri hakkında yorum yapar mısınız
afiyet olsun ama çok çok fazla. 3 incir 1 porsiyon meyveye denk geliyor.Ben çok meyve tüketiyorum galiba. Günde 4 kayısı , bir dal üzüm 10 tane kadar taneli , 4 ya da 5 incir, 2 armut, kuru üzüm, kuru erik 5 tane. Çok mu bu kadar. Yedikten sınra çok pişman oluyorum ama yemek istiyorum. Gebelik şekerinden de korkuyorum ama yemekten daha çok meyve yemek istiyorum.. aklım çok karışık.
Sizinki de aynı mı benimkiyle
38 yaşındayım 1:241 çıktı benimde ikili testim nifty test yapıldı bugün aldık sonucu iyi çıktı çok şükürKızlar Merhaba bugün ikili testin sonucunu arayıp söyledi doktor. Yaşım 35 bu arada hoca önce msj atmış aynen yazıyorum.
İkili tarama testiniz olumlu Yaşa göre risk 1/340 mış. Tetkik sonucuna göre 1/900 çıkmış.
Telefonda konuştuk risk düşük ama bunlar değer eğer içiniz rahat etmezse nifty testini anlattı 2000 TL imiş Allah korusun bir risk çıkarsa aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmayabilisiniz Ultrason ölçümleri sağlıklıydı bebişin siz bilirsiniz dedi bize bıraktı her doktorun anlattığı şey galiba. İnsan yinede tedirgin oluyorbiz birde 6-7 yıldır bekliyoruz bu minnoşu
Gerek var mı nifty e sizce kızlar kafam karıştı. Eşim araştırmış düşük risk korkma diyor işte bana anlat onu sen Allahım hepimiz sağ selamet alalım şu bebişleri kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?