2020 Şubat Anneleri

ay yok daha neler canım, bende bilmiyordum eskiden nolcak be

ama bak inat ettim yaptırdım sonunda
olmuş şimdi bak görünüyor, artık kaçıncı haftandasın diye sormayacağım
Vallahi allem ettin kullem ettin onu bana bir şekilde anlattın
Ay bide görünüyor mu bu herkes tarafından? Başka öğrenmem gereken bir şey var mı varsa lütfen şimdiden söyle

geçmiş olsun tekrar

gözünaydın
olsun bir dahaki gidişinde kesin öğrenirsin artık

Kizlar 15.30 daydi randevum ama dr cok yogun 16 da anca girebildim.
Bacak arasında kordon oldugu icin bi tahminim var ama net olmadigi icin soylemicem bi dolan gel 15 dk dedi ama 1 saat sonra anca bana sira geldi.
%70 erkek ama kimseye soyleme
Haftaya persembe gel netlestirelim dedi.
Dr soylemeden zumlayinca gordugum şey pipimiki dedim evet dedi güldü:)
7.69 cm boy
13+5 cikti normalde 14+0 im.
Usg yi de koyuyorum.
2 li de 96 cikmisti eger erkekse kesin o zaman teori bende tutmadı.
Decavit
D vitamini
Omega
Kan ilaci yazdi.

**kanama alani da tamamen geçmiş.
( esim dedi ki,ilk gittiğimizde ben zaten gormustum dr garantici diye bekletti bizi dedi)

Eklentiler

• 20190807_181224.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 86
Gözünaydın hayırlı bir insan olsun inşallah yeter ki ❤
Doktorunu da tebrik ettim kordondan dolayı anlamayıp ugrasmayabilirdi o konuda aslında ama bi 15 dk dolaş diyerek merakını bi şekilde azaltmak için çabalamış.❤ Niye bana böyle doktor denk gelmiyor niyeeeee

canım çok sevindim güzel haberlere, kanama alanı da geçmiş şükür

bence erkektir o, çok anlamam görüntüden ama öyle hissettim
bi hafta sonra artık net öğrenirsin canım

Arkadaslar ilk gebeligi ogrendiginiz zaman yapilan testlerden anti cmv igg degeriniz kacti? Benim 235. Doktor sorun yok dedi ama 6dan kucuk olmasi gerekiyor. Yuksek olan var miydi

Arkadaşlar daha çok erken ama, inşallah hayırlısıyla o zamanlara ulaşırız öncelikle,
Benim ilk doğumum olucak sezeryan olursa eşiminde girmesini çok istiyorum doğuma ama hastanede almıyolarmış sanırım, fotografcı falan da tutmak istiyorum hastanenin varmış anlaşırsam eşimi alırlarmı bilmiyorum, hastane biraz tutucuymuş eşim sonuçta onunda o anı yaşamaya hakkı var diye düşünüyorum, arkadaşım ikiz bebekleri oldu doğuma girdi eşini kapıda bırakmışlar garip geldi gerçi onunda özellikle istediği bişey değildi ama ben bunu çok istiyorum gerçekten ve o an alamayız gibi bişeyde yaşamak istemiyorum,
Cumartesi kontrolüm var sormalımıyımm bunu erken mi bekleyim mi biraz daha, doktorda unutuyorum ne sorucaklarımı bu sefer liste yapıcam

Arkadaslar ilk gebeligi ogrendiginiz zaman yapilan testlerden anti cmv igg degeriniz kacti? Benim 235. Doktor sorun yok dedi ama 6dan kucuk olmasi gerekiyor. Yuksek olan var miydi

Ben baktım şimdi 250 çıkmış ama gayet normal çıktı büyün değerlerim o bağışıklığın olduğuna işaretti sanırım araştırmıştım o zamanlar, normal endişelenme hiç

Öncelikle hayırlı olsun bütün sıkıntılar da geçmiştir inş. Doktor çok duyarlıymış sevindim senin adına. Erkek istiyor muydun. Bu durumu nasıl karşıladınız.

Gözün Aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…