2020 Şubat Anneleri

Hoşgeldin nub teorisine göre olasılık söyleyebilir belki

Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor
Benim bebeğim makat gelişti ve hiç dönmedi. Bende normal Doğumu hiç düşünmedim kendimi tanıyordum çatımın dar olduğunu biliyordum. Şimdi mecburen sezeryan olacağım. Bebeğin pozisyonu ve bence ağrı eşiğinize göre normal yada sezeryan oluyorsunuz.

gayet güzel yerinde olsam hiç uğraşmam diğer testle çünkü gerek yok. hadi gözün aydın diyelim

Arkadaşlar merhaba bunlarda benim ikizlerim 11+1günlük.cinsiyetleri hakkında yorum yapar mısınız
İkiside kız olabilir ama 2. Resim diğerine göre daha şekilli gibi erkek bebek çabuk gelişirmiş, arkadaşımında bi kız bi erkek bebekleri oldu erkek daha çabuk şekil aldı diyodu yani ordan anlamışlardı öylede oldu,
kız erkekte olabilir o yüzden, anlamam ama öyle yordum

Bence çok bunlardan sadece bir yada ikisini ara öğün olarak yemelisin. Ben ikindi gibi yerdim. Aman dikkat edin hem şeker hemde kilo olarak geri dönebilir.

Gözünüz aydın ne güzel temiz çıkmış. Teşekkürler evet anlattı doktorda testin içeriğini. 900 de bir ihtimal düşük ama işte ne bilim kafam karıştı.

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz

Teşekkür ederim cnm☺ eşimde gerek yok diyor benim kafa karıştı işte
anneler mümkün olsa her şeyi öğrenmek ister ama bazen biraz rahat da olmak gerekiyor gerçekten.
testin sonucu düşük risk çıkmış. hani yüksek çıksa bende o zaman yaptırırdım. ama güzel demiş doktor.
yine de asla rahat edemem diyorsan yaptır tabiiki

Kızlar bişey sorıcaö bilmediğim için soruyorum bazen yazıyorsunuz yaa ben sezaryen olacam ona nasıl karar veriyorsunuz doktor normal doğum dese bile de sezaryen mi oluyorsunuz nasıl oluyor
Benimde ilk sezeryan o yuzden bu da ole canim ama sorarsan da ben kendim istedim çünkü yapamayacagimi biliyordum denemeye bile cesaretim yokdu doktorum o kadar cok yalvardiki normal yapalim diye ama beni ikna edemedi her gittimde yarim saat dil döktü adam gel gorki benim inadm

Kızlar koku hassasiyetiniz devam ediyor mu? mide bulantılarım geçti, yemek yiyebiliyorum ama tabii o yemeği yapmak beni öldürüyor.

sadece eşim ve ben olsak idare ederdim de çocuk var mecburen yapıyorum.
kabak mücverini çok sever iki gündür istiyor, mecburen yaptım ama yaparken öldüm öldüm resmen
her şeyi yiyen bi çocuk da değil ne istiyosa yapıyorum mecbur. bu yemek yapma derdi beni mahvetti

Hiç olmadı ilk kızımda da bunda da çok şükür
Bu ara başağrısı var ama

afiyet olsun ama çok çok fazla. 3 incir 1 porsiyon meyveye denk geliyor.

meyve sağlıklı deyip kontrolü kaçırmamak lazım ciddi şeker var meyvelerde. biraz azaltmalısın bence gebelikte şeker tehlikeli.
Kendimi durdurmaya çalışıcam artık.. 1 haftadır böyle çok pişmanım

Hayırlı olsun ne güzel öğrenebilmişsiniz ben bugün aynı durumdan dolayı öğrenemedim, doktor da çok ısrar etmedi

İmdatttt kızlar eşim tutturdu kızımın adını ben koymak istiyorum diye. Ama ilkinde anlaşmıştık uyanık alttan alttan beni işlemeye çalışıyor ama yemiyorum artık bu numaraları oğlumun bir adı dedesi zaten. Kızımın ismini ben vermek istiyorum kısmet olursa. Sizde var mı böyle bir durum

Annem Cuma gidecek ve evin bütün işleri bana kalacak. Oğlumda uyumuyor herşeyi yemez. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.

bana da 2.si erkekmiş gibi geliyor.en başından beri daha hareketli ve belirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…