ne mutlu ya çok güzel.Hiç olmadı ilk kızımda da bunda da çok şükür
Bu ara başağrısı var ama
mutlaka azalt gerçekten çok şeker var yediğin meyvelerde.. insanın canı çekiyor bazen ama zararlıysa mecbur tutuyosun kendini..Kendimi durdurmaya çalışıcam artık.. 1 haftadır böyle çok pişmanım
ahh ah annelerimiz iyiki var.. bende iki hafta önce evime döndüm. farklı şehirlerdeyiz yani. ne büyük rahatlıkmış annemin yanında olmak. şimdi çok zor geliyor.. oğlun kaç yaşında bu arada?Annem Cuma gidecek ve evin bütün işleri bana kalacak. Oğlumda uyumuyor herşeyi yemez. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Offf benim bulantılarım 3 saatlik açlıkta ve akşamları olmak üzere yine geldi akşamları leblebi yemek iyi geliyor bugün almayı unuttum çok fena şuan midemKızlar koku hassasiyetiniz devam ediyor mu? mide bulantılarım geçti, yemek yiyebiliyorum ama tabii o yemeği yapmak beni öldürüyor.
sadece eşim ve ben olsak idare ederdim de çocuk var mecburen yapıyorum.
kabak mücverini çok sever iki gündür istiyor, mecburen yaptım ama yaparken öldüm öldüm resmen
her şeyi yiyen bi çocuk da değil ne istiyosa yapıyorum mecbur. bu yemek yapma derdi beni mahvetti
Benimde devam ediyor yaaKızlar koku hassasiyetiniz devam ediyor mu? mide bulantılarım geçti, yemek yiyebiliyorum ama tabii o yemeği yapmak beni öldürüyor.
sadece eşim ve ben olsak idare ederdim de çocuk var mecburen yapıyorum.
kabak mücverini çok sever iki gündür istiyor, mecburen yaptım ama yaparken öldüm öldüm resmen
her şeyi yiyen bi çocuk da değil ne istiyosa yapıyorum mecbur. bu yemek yapma derdi beni mahvetti
Ultrason ölçümleriniz için gözünüz aydın darısı kan sonucuna olsun inşallahMerhaba hanımlar ikili test sonucu biraz geç çıkıyormuş sanırım bende şehir dışına taşınacağım için dr um bu hafta gelmemi istedi ense kalınlığı normal şükür kan verdim sonuçları bekleyeceğim şimdi. Omega 3 içeren multivitan yazdı içinde demir de var mutlaka başlayalım bu hafta dedi.
Benim 2 gecedir çok fazla sırt ağrım var bebişi görünce unuttum sormayı sizde var mı?
Oğlum 22 aylık .daha yeni kestik memeden kuzumu. Annem olmasa yapamazdım. Allah onlardan razı olsun. Oğlum Bazen gelip soruyor anne meme diyor ,sonra kendi kendine meme yok diyor. Üzülüyorum .aslında emzirmeyi bırakmak anne içinde zormuş.ne mutlu ya çok güzel.
baş ağrıları 5. ayda olmuştu kızımda. şu an başlamadı şükür. inşallah senin de uzun sürmez.
mutlaka azalt gerçekten çok şeker var yediğin meyvelerde.. insanın canı çekiyor bazen ama zararlıysa mecbur tutuyosun kendini..
ahh ah annelerimiz iyiki var.. bende iki hafta önce evime döndüm. farklı şehirlerdeyiz yani. ne büyük rahatlıkmış annemin yanında olmak. şimdi çok zor geliyor.. oğlun kaç yaşında bu arada?
isim konusuna gelince bizde de kız olursa ben erkek olursa eşim koyacak diye anlaşmıştık.
kızımın ismini ben koydum ama bir sürü buldum beyefendi hiç birini beğenmedi kabul etmedien son buldum beğendi de tamam dedi.
şimdi erkek olursa ben de beğenmediğimi koydurtmucam valla kusura bakmasın
sende haklısın davanda sonuna kadar diren. öyle anlaştıysanız senin hakkın koymak. pes etme sakın ☺
Bende diyordum bugün 2,5 aydır adam gibi birşey pişiremiyorum diye yalnız değilmişimyeb4 vala 2 bucuk aydir hic yemek pismiyor benim evde yani pisirtmiyorum oglumda patates kizartmasini cok istiyo ama yaptrmiyorum ya arkadasima ya anneme goturuyorum yada disardan aldiriyorum 2 gun yag kokusu cikmio kusmaktan bi hal oldum zaten o yuzde yag kokusuna asla tahammulum yok allah sabir versin esim ne isterse onu alip gelio hazir yiyo ve yanima bile getirmez kokusundan dahi kusuyorum bugun et yapcam dedi izin verdim vermez olaydim yapana kadar kac kere cikardim bilmiyorum en son banyoda yığılma derecesine geldm gücüm kalmadigi icin
Bakalım ben pişirebilecek miyim. Soğan filan kavuramam ete dokunmam. Eşimde nasıl etçil.Eşim evde olsa o yapardı yemekleri.Çok beceriklidir. Ama adam yoğun enerjisi kalmıyor.Bende diyordum bugün 2,5 aydır adam gibi birşey pişiremiyorum diye yalnız değilmişim16 haftadan sonra azalır diyorlar inşallah onu bekliyorum bende
Cmv ıgg ve ıgm pozitifti ıgm pozitif olması sıkıntı ıgg bağışıklık demek
Cok tesekkurler canim icim rahatladi.Ben baktım şimdi 250 çıkmış ama gayet normal çıktı büyün değerlerim o bağışıklığın olduğuna işaretti sanırım araştırmıştım o zamanlar, normal endişelenme hiç
iyi yapmışsın canım, gelene kadar geç olur bence de ikili test için. gelince de yerleşme telaşında düşünmemiş olursun onu.Merhaba hanımlar ikili test sonucu biraz geç çıkıyormuş sanırım bende şehir dışına taşınacağım için dr um bu hafta gelmemi istedi ense kalınlığı normal şükür kan verdim sonuçları bekleyeceğim şimdi. Omega 3 içeren multivitan yazdı içinde demir de var mutlaka başlayalım bu hafta dedi.
Benim 2 gecedir çok fazla sırt ağrım var bebişi görünce unuttum sormayı sizde var mı?
sık sık atıştırmazsam bende mahvoluyorum. unutma mutlaka ye bişeyler sık sık. geçecek inşallah bu günlerOfff benim bulantılarım 3 saatlik açlıkta ve akşamları olmak üzere yine geldi akşamları leblebi yemek iyi geliyor bugün almayı unuttum çok fena şuan midem
aynen ya bende ağzımdan nefes alıyorumBenimde devam ediyor yaabuzdolabını elli kere sildim temizledim sürekli kontrol ediyorum birşey kokuyor içinde eşim kokmuyor diyor ama.
Bende kokmayan makarna pilav haşlama hafif şeyler salata takılıyorum. Ama senin ufaklık varmış canım benim yaa Allah saklasınmecbur artık eczaneden maske falan ya da tülbent birseyle kapat burnunu. Bende yumurtayı burnumu kapatıp yiyorum zorla, çöpü atarken ağzımdan nefes alıyorum
gerçekten senin kadar kötü olanına hiç rastlamadım hamilelikte. bi akrabam vardı her gün serumla ayakta duruyordu. bence sende her gün serum alacak kadar kötüsün ya. böyle geçmez ki hamilelik bi çaresi olmalıyeb4 vala 2 bucuk aydir hic yemek pismiyor benim evde yani pisirtmiyorum oglumda patates kizartmasini cok istiyo ama yaptrmiyorum ya arkadasima ya anneme goturuyorum yada disardan aldiriyorum 2 gun yag kokusu cikmio kusmaktan bi hal oldum zaten o yuzde yag kokusuna asla tahammulum yok allah sabir versin esim ne isterse onu alip gelio hazir yiyo ve yanima bile getirmez kokusundan dahi kusuyorum bugun et yapcam dedi izin verdim vermez olaydim yapana kadar kac kere cikardim bilmiyorum en son banyoda yığılma derecesine geldm gücüm kalmadigi icin
küçükmüş daha yaOğlum 22 aylık .daha yeni kestik memeden kuzumu. Annem olmasa yapamazdım. Allah onlardan razı olsun. Oğlum Bazen gelip soruyor anne meme diyor ,sonra kendi kendine meme yok diyor. Üzülüyorum .aslında emzirmeyi bırakmak anne içinde zormuş.
Hamilelikten olur yazıyor intde benim sinüzitum var bazen iki Kaş arası sağ gözümün iç tarafı ağrıyor bol su içmeye çalış bende zorlanıyorum su içmeye ama mecburuzSelam kızlar . 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum . Okadar şiddetliki mide bulantımı artırıyor. Normalde hayatta baş agrısı bilmezdim . İlk cocugumdada yaşamadım böyle bişey.Migren fln çıkıyormu hamılelıkte acaba . Resmen sag gözüm iptal sag kulagım zonkluyor agrıdan gece uyurkende devam ediyor .parolda pek işe yaramadı. Ben böyle ahrı çekmedim. Varmı yaşayan? Migrenmı oldum acaba
Hamilelikten olur yazıyor intde benim sinüzitum var bazen iki Kaş arası sağ gözümün iç tarafı ağrıyor bol su içmeye çalış bende zorlanıyorum su içmeye ama mecburuz
Çok geçmiş olsun inşallah bitecek bu günler keyifli zamanlara geçeriz hamileliktePek su içemıyorum evet , sinüzit bende de var ondanmıkı acaba ya resmen dünyam karardı 2gündür
Neyin İgg iş pozitif bağışıklıksın demek ya aşı olmuşsun ya daha önce hastalık geçirmişsinCanim benim igg pozitif 235 lerde cok yuksek, igm degeri normal. Iyi mi kotu mu
Çok geçmiş olsun inşallah bitecek bu günler keyifli zamanlara geçeriz hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?