2020 Şubat Anneleri

Kızlar annecim gitti. Kaldık oğlumla başbaşa . Akşama ne pişirecem diye düşünmeye başladım.

Üzülme canımbenim yine gelir anneciğin , akşama hafif bişeyler menemen fln yap yanına kahvaltılık çıkar . Patates kızartması ve sigara böregıde olabilir

kesin sonuc istıyorsan kan tahlılı en garantisi canım . Kafanda soru kalmaz

haydaa herkesın erkek
sağlıkla gelsin inşallah

kızlar ben yarın bi doktoruma gidcem sanırım.
sağ bacağım baya kasılıyor. topallıyom arada.
bide kasıklarıma dünden beri ağrı giriyor.

bi bebişimi görüp bacak ağrımı sölicem

seni gidi senii kasılmayı bahane edip bebeği görücen öyleyse.. :)) 3 ayı doldurdunuz yazıyor muhtemelen 3.döngü olduğundan ağrıların var.. ama neyse için rahat etsin kuzum belki de görürsünüz cinsiyetini :))

abla o değilde bacağım cok ağrıyo topallıyom yaaa
neneler gibi oldm
cinsiyet yine öğrenmicezki

Kızlar lcwden hamile montu aldım (evet erken ) ayrı bir parça var gebelikte takılıyor normalde de çıkarıp kullanılabiliyor. 100tlye ne var dedim aldım beğenmezsem iade ederim. Benim gibi düşünürseniz bakın siz de 3te 1 fiyatına nerdeyse.
Oğluşuma da ayakkabı aldım ilk alışverişi oldu

Kızlar merhaba. Yazdıklarınızın çoğunu okudum. Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzel. Benim 2. Gebeliğim. 8 yaşında bir oğlum var 3. Sınıfa geçti. Şimdilik ocean folat kullanıyorum bayramdan sonra ikili test yapılacak. Nasipse ben de Şubat annesi olacağım. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.

ay bi dövmediği kalmış töbe töbe. eşleri almıyolar mı devlette ya ne kadar saçma
her şey yolundaymış ama şükür çok sevindim.

Kızlar annecim gitti. Kaldık oğlumla başbaşa . Akşama ne pişirecem diye düşünmeye başladım.
Allah kavuştursun. çok zor oluyor annenin yanından ayrılmak böyle durumlarda. ben de çok afalladım ama biraz daha alıştım. ağzımdan nefes ala ala yapıyorum yemek mecbur

ense kalınlığı gayet iyi merak etme.
bir erkek daha mı geliyor yaa vallahi bu sene kıza hasret kalıcaz
hayırlı olsun

Selam kızlar dr a gittim akıntı şikayetim vardı muayene olurken dr cinsiyet için erken dedi ama bunu da veriyim dedi bir tahmin yapsanıza kızlar be diyosunuz

Benimde dünden beri hem belime hem kasığıma vuran ağrım var çözemedim belime sanki bıçak saplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…