2020 Şubat Anneleri

Ben kıyafet konusunda aradayım eski hamile giysilerim bile olmuyor bol geliyor. Normal kıyafetlerle idare ediyorum zaten tişört kot giyiyorum hep onlarda sıkmaya başladı. Bir yere giderken baya bir deneme yapıyorum

Ayran içtim daha iyiyim gezi bitti ama tatil devam ediyor dinlenmeye çok vaktim olmuyor ondan sanırım

Tansiyonumu ölçtük az önce 7ye 3.5 nabız 160
Ama yıkılmadım ayaktayım☺
bu tansiyonla baygınlık geçirmen lazım ya çok düşük aman dikkat et kendine hafife alınacak bir şey değil. dinlenmen gerek.

tabii olabilir su sütü çoğaltır ama en önemli etken çocuğun emmesi. emmeyi bıraktığı için bir kaç gün içinde sütün kesilecektir merak etme.

Biraz evi temizleyeyim dedim, 10 dakika bir yorulup oturuyorum. ki ben robot gibi dinlenmeden tüm işlerimi bitirirdim.

ilkinde de bu kadar dayanıksız değildim, ne oluyor bana ya daha bu ayda böyleysem ilerleyen aylarda tık nefes olucam herhalde.

Inan bende senin gibiydm bazen hep bole is yapmayacak gibi hissediyorum som zamanlarimizi dusunemiyorum bosver her gun bir sey yap dinlen acelesi yok senden onemli deil ya

yarın 10.30 a randevu aldım doktoruma.
bu bacak ağrımı ve kasık ağrımı sorucam.
bide bacaklarımda kırmızı benekler çıktı 7-8 tane onları sorcam gebelikle ilgili bişeymi diye.
sinek ısırıgı fln değil çünkü.

belki doktorum görürse bizde gaza gelip öğrenmek istersek cinsiyet öğreniriz

İkincisi biraz daha yorucu oldu hakkaten yada ilk hamılelkte yaşadıklarımızı unuttuk mu acaba dıyorum bazen

Bana da biraz güç geliyor coşuyorum sonra pert.. haftasonu temizlik yaparız artık. Her yer temiz olmalı ruhum sıkılıyor. Ama oğlan sağolsun tam bir terminatör olacak . Küçücük haliyle döküyor saçıyor oyuncaklar her yerde.

Uyanik seni amacin cinsiyet ogrenmek yeme bizi ayrıcaa da gecmis olsun canim umarim onemli deildir

Inan bende senin gibiydm bazen hep bole is yapmayacak gibi hissediyorum som zamanlarimizi dusunemiyorum bosver her gun bir sey yap dinlen acelesi yok senden onemli deil ya
öyle tabii de bu kadar halsiz olmak canımı sıkıyor ya 3 ay da bitti. herhalde sıcaklar da çok etkiliyor.

İkincisi biraz daha yorucu oldu hakkaten yada ilk hamılelkte yaşadıklarımızı unuttuk mu acaba dıyorum bazen
bence vücut yoruldu, yaş geçiyor bunlar hep etken. ilki gibi olmuyor demişti herkes gerçekten öyleymiş.

benim de ruhum sıkılıyor pis evde temiz olunca moralim de düzeliyor.
senin işin daha zor ya oğlan küçük ve hareketli. benim kız mızmız ama yaramaz değildir. büyüdü zaten engel olmuyor bana işlerimi yaparken. ama işte hepsi en nihayetinde çocuk, ilgiye muhtaçlar.

Benimde yarın bu saatlerde randevum var şimdiden heyecan dorukta rüyamda yine bi sarı 3 tane bebek yeleği gördüm katlıyodum hayrolsun İnşallah bebegim sağlıklıdır öncelikle sonra cinsiyetini öğrenirim bayram hediyesi olur da rahat bi bayram geçiririm şeker bayramından 1 hafta önce almıştık bebek haberini bu bayramda cinsiyeti olursa fena olmaz yani
Ben hiç temizlik yapmıyorum eşim yaptırmıyo bulaşık makinasını bile boşalttırmıyo hafta sonları o yapıyo çoğu işi bende mutfakla banyoyu falan yapıyorum yavaştan perdelerm vs gözüme batıyo annemler gelicek bayramda onun içinde

Bende ilkinde inan zımbır zımbırdım hiç durmazdım, aynen dediğin gibi evi 2-3 dinlenmede bitiriyorum kesinlikle yaşla alakalı

Kızlar cinsiyetten anlayan ya da tahmin edebilen varsa bir bakabilir misiniz ultrason görüntüsü atıyorum

Eklentiler

• 20190809_161640.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…