2020 Şubat Anneleri

BEN lastik takıyorum düğme yerine arkadaş tavsiye etti çok rahat ettim üstüne uzun tişört ile

Selam kızlar 600. Sayfadan başlayarak okuyacağım fırsat buldukça
Umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Ben bugün kontrole gittim çok korka korka ağrım da bulantım da halsizliğim de hat safhadaydı eşimi de almadı doktor içeri (devlete gittim)
Herşey yolunda şükür hatta 1 hafta önden gidiyormuş doktor haftanı mi bilmiyorsun der gibi baktı 14+0 dedim hayır 15+0 dedi sertçe
Cinsiyeti bu doktora da sordum görünmüyor dedi söylemedi hala erkek değilse bizimkiler çok üzülür

Benim de karnım çıktı,hatta bir tane pjama takımımı giyemiyorum şuan.
48 kg olduğum için sanmıştımki karnım da ufacık top gibi olacak ama şimdiden şişmesi korkuttu beni
Aynen ben de 49 ile hamile kalınca uzunca bi süre pek karnım çıkmaz ve kıyafetlerimi giyerim diye düşünüyordum ama şuan bütün kotlarımın beli sıkıyor kilo da aldım 3 kilo

Ben dört kilo verdim ama geçen taytım vardı giydim baktım zor giyiyorum bişey olmaz dedim bı oturdum nasıl acitti hemen çıkardım
Evet bel kısmı özellikle rahatsız edici olunca dayanilmiyor. Korkuyorum fizigim bozulacak diye yalan yok bel oyuntum kaybolmaya başladı bile

Kizlar siz kiloda 50den bahsediyorsunuz ben 72yle hamile kaldim bende 54 kiloydum ama 5aydir tup bebek tedavisi goruyordum aldigim ilaclar igneler beni sisirdi cok sukur yine oyle topac degilim sisko durmuyorum ama yinede fazla bi kilo yani

o isler ole olmuyor cnm ya sıkınca rahat edemiyorsun
Öğrendim şimdiden öğrendim merak etme işin garip tarafı kotlardan anlıyorum bacak kısmı vs duruşları hala aynı belleri olmuyor. Yanı o düğmeyi kapatamıyorum kapatınca da agrım oluyor. Yoksa kimse kilo aldigimi anlamadı bile.
Hamileliğin asıl olayı bel bence

Aynı durumdayız rahat giyiliyor ama o düğmeler kapanmıyor geçen bir denim eteğim vardı kalem önü full düğme eteği giydim üstteki düğme yok kapanmıyor asla o tabloyu görünce aynanın karşısında tribe girdim kendimi çirkin hissettim çok garipti

Benim 2 gundur sabahlari da kaybolmamaya başladı

birşey olmaz 6 aycık sonra giyersin

Ben devletin aciline gitmiştim kalp atışı bile dinletmiyor. Kaldı ki cinsiyet söylesin.

Selamm kızlarr bende bugün kontrole gittim 11+5 olmuşuz ikili test için kan verdim ense kalınlığını ölçtü 0,10 cm çıktı bişey demedi sıkıntılı olsaydı söylerdi sanırım burun kemiğini göremedik çünkü eliyle kapatmıştı cinsiyeti de erkeğe benzetti resmi de eklerim banada baya erkek gibi geldi bu arada bebiş hiç hareket etmedi doktora da sormak aklıma gelmedi bidaha ki gittiğimde de öyle olursa sorucam niye hareket etmiyor diye bu arada bizde kız isteyenlerdendik ama bizimkide erkek nerde bu kızlarrr

Kızlar dün tekrar farklı bir marka test yaptım onda negatif çıktı morelim cok bozuldu

Saglikla dogsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…