2020 Şubat Anneleri

Kızlar bende de müthiş bir sırt ağrısı var. Birde bişey sormak istiyorum emzirmeyi yeni bıraktık haliyle süt yine geliyor az az sağıyorum. Ama rahatsız oluyorum sertlikler hissediyorum. Sırt ağrısı yapar mı. Nasıl kesilecek böyle bilmiyorum.

ne kadar oldu keseli kendi çekilir sağarsan daha gelir.

Ben devletin aciline gitmiştim kalp atışı bile dinletmiyor. Kaldı ki cinsiyet söylesin.
Polikliniğe gittim ben belki ondan özel doktorda nasılsa öyle muayene etti geçen sefer eşimi de almıştı yaşadığım ilde değilim şu an içim rahatlasın diye gittiğim için devlete gittim

yeb4 kalp atışını duymaya gittiğimizde söyledim eşim gelecek diye hasta çıksın çağır dedi eşim girmişti bu sefer tek doktor vardı polikliniğe çok kalabalıktı (allahtan randevu aşıp gitmiştim zamanında girdim) 2şEr 3err hasta alıyorlardı içeri eşler yasak dedi hemşire allah mecbur olana yardım Etsin saBir işi gerçekten

ben üç gün sağdım sonra bitti.sağmazsan da süt birikir süt kırılması dedikleri şey olur belki o yüzden bence sağmak gerek.
çocuğun emmesiyle süt geliyo, makineyle sağdıkça gelmiyo bence. çünkü üç gün sağmıştım sonrasında tamamen kesildi.

mahremiyet yok bişey yok çok zor ya cidden özel hastaneye gitmeye gücü olmayanlara allah sabır versin..

Kızlar bunlar normal mi daha sonuçları doktora göstermedim kaç olmalı değerler netten bi türlü anlayamadım

Eklentiler

• _20190809_145913.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 53
Ben de kıyafetlerimi rahat giyiyorum kotlar hariç ama hatta tatil için alışveriş yapmak zorunda kalmadım çok sevindim çok hafif bir göbek belirdi sadece kilo aldım mi çok merak ediyorum eczane bulursam tartılcam sabah unutmuşum

Ben 1 kilo aldım ama göbeğim çıktı hemen. Hamile pantalonu aldım rahat rahat onu giyiyorum nasılsa sonra da giyerim
Sende bendensin canım vallla ben 2 3 haftadan beri kotlarımı giyemiyorum rahat olmak için pantolon aldım onu giyiyorum göbek desen aldı başını gidiyor şişkinliktendir bellkide dalga geçiyorlar benle 9 aya sen yuvarlanırsın diye bebeğim sağlıklı olsun ben razıyım diyorum çeneleri kapanıyor bide benim ilk gebeliğim

Ya benim başından beri çok sütüm vardı hep tıkanıklık yaşıyordum.
Ablamlar az az makina ile sağ tam boşaltma demişlerdi. Malum ikinci bebek için çok su içiyoruz oda sütün kesilmesini engelliyor mu acaba.

Benim daha hiç farketmedi, aynı kotlar tişörtler devam, kiloda almadım, bizde merak ediyoruz ne zaman çıkacak acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…