Hamilelik bizi bizden alacak bu gidisleÇıkıyor canım tek tek de olsa çıkıyor saçlarda dökülüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik bizi bizden alacak bu gidisleÇıkıyor canım tek tek de olsa çıkıyor saçlarda dökülüyor
Benim 2 haftadır acayip sivilcem var. Ergenlikte bile bu kadar olmadı. Güya hamilelik beni güzelleştirmişti. Kız bütün güzelliğimi almaya başladı.saçları tarayamıyorum bile
Bebisler sağlıklı olsun da cnm Bi şekilde halledicez problemleri![]()
hiç duymadım ben, sadece temizlik malzemesi var diye biliyodum.Kızlar Amwayın takviye ilaçlarından içen var mı? bir arkadaşım bana hamilelikte kullan doktorların verdiğini içme onlarda jelatin var sentetik filan diyor.
Temizlik malzemelerinden memnunum ama takviyesi muamma.
merak etme dökülse de kel kalmayız yenileri çıkıyor yerineO saç dökülmesni bende yaşıyorum ve her defasında duşa girmekten korkar oldum öyle böyle değil böyle devam etmez inşallah![]()
Yaaaa ben kıyamam kii omuzlarıma kadarda yakışmaz bana da bende biraz uclarından aldırırım olmadı biraz toparlar güçlenir belki, inşallah elime avuç avuç geldikçe çıldırıyorum çünkü ama son 2 haftadır böyle öncesinde bu kadar değildi decavit mi yapıyo acabamerak etme dökülse de kel kalmayız yenileri çıkıyor yerine
ilk hamilelikte de çok dökülmüştü benim.
en güzel çözüm kestirmek. omuzlarıma kadar kestiricem bayramdan sonra.
Kızlar Amwayın takviye ilaçlarından içen var mı? bir arkadaşım bana hamilelikte kullan doktorların verdiğini içme onlarda jelatin var sentetik filan diyor.
Temizlik malzemelerinden memnunum ama takviyesi muamma.
Normal benceKızlar açlık kan şekerim 77 tokluk 140 çıktı bilen var mı İnternetten baktım tokluk sınırda yazıyor
Benimki de tam bu şekildeydiKızlar bu nedir ?
A pipi
B pipi
C pipi
D hepsi
Oğluşumuz olcakmış![]()
Hayırlı olsun canım![]()
Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun masallah![]()
Hayırlı olsun maşallahhh ☺
Hayırlı olsun canım. Benim oğlum da erkek kardeş istiyor hayırlısı bakalım. Oğlan da çok hissetmiştim kesin erkek demiştim ama bu sefer kafam karışık![]()
Yaahayırlı uğurlu olsun dilerim ki ❤ kesin olarak mı erkekmiş yoksa ihtimal dahilinde mı söyledi
Benim rüyamda gördüğümde tam bu şekilde forumda o kadar çok pipi gordum ki rüyaları süsler oldu)
Asıl sorun ağrılarındı kuzumm ona ne dedi
Tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzuuşşş❤
hayırlı olsun
çok kız istediğini biliyodum ama insan öğrenince de benimsiyor hemen, yeterki sağlıkla gelsinler ❤
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Gamzeli hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah .dayanamadın öğrendin hadi![]()
Kızlar tesekkür ederim hepinizeBenimki de tam bu şekildeydi
Hayırlısı olsun
Hayatımda kullanmadığım kadar kısa kestirdim saçlarımı geçen ay düşün işte nasıl kötü olduğunuMerhaba güzel anneler ❤
Her gün bir cinsiyet öğreniyoruz artık ne güzelerkekler açık ara önde
Bir sorun olmazsa 30 ağustosta gidicem ben kontrole. evlilik yıl dönümümüz o gün bir de. kızım ben eşim üçümüz gidicez ilk kez, inşallah güzel haberler alırız ve cinsiyetini kesin öğreniriz. doktorun tahmini erkekti ama emin değildi. daha 20 gün var ama bir yandan da zaman çok hızlı geçiyor.
o arada kbb ve cildiyeye gidicem. benim klasik egzamalarım coştu yine, suratımda çıktı ve 4 aydır ne yaptıysam geçmiyor. kortizonlu merhem kullanmadan da geçmeyecek. hamilelere uygun bir şey vardır umarım.
bu arada sizin de saçlarınız normalden daha fazla dökülüyor değil mi? yedi bitirdi sömürdü bizi bu sıpalardökülen saçlarımı görseniz kel kalırım sanırsınız. kestiricem birazcık baş edemiyorum
![]()
Kızlar tesekkür ederim hepinize
Bizim cinsiyet partisi iptal oldu
Eşimde bende bi espirisi klmadgını düşündük öğrenip parti yapmanın .
Ama bayram dolayısıyla burda olmayan halalara ve teyzelere durumu söylemek için balon patlattık ananemin bahcesinde
Durum bu biberlerin üstüne patlayan balon ve tüyler balonlar
Bu arada evet kesin erkek
can09e abla bacak ağrım içinde magnezyum yazdı olabilir yorma kendini dedi bebişimizde gayet iyidi boyu 13 cm 100 gram olmuş
![]()
Benim de geçen hamileliğinde hiç sivilcem olmadı ama bu sefer Bir haftadır yüzüm pütür pütürKizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor
Muhtemelen öyle valla canım hem şişicez ki ben şişmeye başladım bileHamilelik bizi bizden alacak bu gidisle![]()
ay ben öyle bi kıyarım ki ilk doğumumdan beri kısa kullanıyorum, ilk kez uzatıcam dedim şimdi tekrar bunaldım. eşim de hiç istemiyor kısa ama büyük rahatlık ya.Yaaaa ben kıyamam kii omuzlarıma kadarda yakışmaz bana da bende biraz uclarından aldırırım olmadı biraz toparlar güçlenir belki, inşallah elime avuç avuç geldikçe çıldırıyorum çünkü ama son 2 haftadır böyle öncesinde bu kadar değildi decavit mi yapıyo acaba![]()
kısa saç büyük rahatlık boşver amaanHayatımda kullanmadığım kadar kısa kestirdim saçlarımı geçen ay düşün işte nasıl kötü olduğunu
Tekrar gözün aydın kuzum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiinn❤Kızlar tesekkür ederim hepinize
Bizim cinsiyet partisi iptal oldu
Eşimde bende bi espirisi klmadgını düşündük öğrenip parti yapmanın .
Ama bayram dolayısıyla burda olmayan halalara ve teyzelere durumu söylemek için balon patlattık ananemin bahcesinde
Durum bu biberlerin üstüne patlayan balon ve tüyler balonlar
Bu arada evet kesin erkek
can09e abla bacak ağrım içinde magnezyum yazdı olabilir yorma kendini dedi bebişimizde gayet iyidi boyu 13 cm 100 gram olmuş
![]()
Ben ben benKizlar sizde de sivilce çıkıyor mu hamilelik sürecinde sivilce çıkmaya başladı anlamadim ben bu işi daha önceki hamileliklerimde hiç çıkmamıştı ve sizler gibi saçlarım da dokuluyor