2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz 😔ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Canım geçmiş olsun. Perşembe benim oğlan da öyleydi ateş kusma 2 gün sürdü. 3 gün antibiyotik kullandık ama boğazları fena çok acıyor diyo iştah yok. Allah şifa versin tüm kuzularımıza. Sana da geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versn size🙏🏻🤲🏻
Canım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
sağol tatlım ya çocuklar daha dayanıklı inan ama anne yüreği işte insan dayanamıyor. kendine çok dikkat et yat dinlen bir şey yapma sakın. bir kaç güne tamamen toparlanırsınız inşallah.

kaç tane evladın olursa olsun hayat arkadaşı başka bir şey gerçekten. inşallah gönlünden geçenler gerçekleşir de baban için üzülmek zorunda kalmazsın. gerçekten insanın elinden daha fazlası gelmeyince de çok üzülüyor ama napıcaksın canım senin de bir ailen var, sorumlulukların var :KK43:
onu dinleme sen ayda bir bi kadın ayarla olmaz mı kabul etmez mi?
Çok geçmiş olsun cnm zor günler rabbim yardımcın olsun
Çok çokk geçmiş olsun Allah şifa versin🙏
Canım geçmiş olsun. Perşembe benim oğlan da öyleydi ateş kusma 2 gün sürdü. 3 gün antibiyotik kullandık ama boğazları fena çok acıyor diyo iştah yok. Allah şifa versin tüm kuzularımıza. Sana da geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen.

Canlarım hepınızden Allah razı olsun , cocuklarımızada bizede sağlık versin
Hep deriz ya sağlık sağlık diye, gerçekten bir hasta olunca bütün hayat duruyor ya😷

YEKTA61 YEKTA61 inşallah sıkıntı çıkmaz 🙏
Amin cnm
Allah yardımcın olsun canım inşallah daha gelmez bebeğin biraz daha büyür biraz daha dayanırsınız🤲🏻🙏🏻Ah bu erken doğum riski beni de geriyor ve bugün benmde sağ kasığıma ağrı giriyor saniyelik ve bağırtıcak kadar çok ağrıdan bağırıyorm hemen geçiyor senn demi böyle canım ? 😔 çok korkuyorum.
Yarına inşallah güzel haberler alırız canım ve doğumun olmaz daha🤲🏻🙏🏻
Amin cnm evet aynen öyle oluyor acıtıyor
Günaydın kızlar :)

YEKTA61 YEKTA61 kaçta gideceksin hastaneye bugun ?
Akşama gideceğim cnm 9 gibi. Doktorum akşamları oluyor bu hastanede 7.30-11 arası
Selam kızlar ,4 gündür neler cekiyorum bir bilseniz 😔ela 3 gün önce gece sabaha kadar yaklaşık 10 defa fln kustu yatak döşek değiştim sabaha kadar kaç defa,bulantı ishal iştahsızlık , antobıyotik fln verdi doktor, dün sabaha karşı ben çok kötü oldum serum takıldı, 1 yudum su bile içemıyorum 2 gündür berbat durumdayım
Çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin biran önce iyileşin inşaAllah ama bu hastalığınen çabuk toparlayan bol sıvı tüketimi su içemesenizde meyve suyu için ben meyve suyu çok içerdim o baya iyi gelirdi
canim rabbim yardimcin olsun insallah biraz daha durur da sikintisiz kucagina alirsin🙏
gunaydin amin canim benimde kalmadi hatta cantami hepsini hazirladm 2 haftadir hazirda bekliyorum😁
Lcw den aldim ben cnm daha sonra yikayip evdr kulanabilmek icin

Gecmis olsun canim yaa cok kotu olmus ikinizinde hastalanmasi😕
Amin cnm inşaAllah
Canım Çok geçmiş olsun bir an önce atlatırsınız inşallah benimde bugün eşim rahatsızlanmış gece beni sabah aradı üzülmeyeyim diye işteydi ama tabi gittik öğlenden sonra yine gidicez ne olucak bilmiyorum Rabbin bütün hastalara şifa versin🤲🏻
Çok geçmiş olsun inşaAllah önemli birşeyi yoktur

Amin cnm

Akşama gideceğim cnm 9 gibi. Doktorum akşamları oluyor bu hastanede 7.30-11 arası

Çok çok geçmiş olsun Allah şifasını versin biran önce iyileşin inşaAllah ama bu hastalığınen çabuk toparlayan bol sıvı tüketimi su içemesenizde meyve suyu için ben meyve suyu çok içerdim o baya iyi gelirdi

Amin cnm inşaAllah

Doktorda öyle dedi canım vücut susuz kalırsa çok tehlikeli diye içebıldiğimiz kadar bişeyler içmeye calısıyoruz

Selam kızlar.
Hafta sonu izmitteydik.
Karma karisigim.
Keyfim de yok moralim de bo.bk....

Babam cok fena grip, maske ile girdik eve eşimle isleri yapabilmek için.
Kv yemek koydu onlari görürdüm babama.
Utu camasir temizlik vs yapabildiğim kadariyla esimin yardimiyla hallettik biseyler ama :KK43:(((((
Babama diyorum ayda 1 kadin sart diye, basini egip sessiz kaliyor icim gidiyo hasta tek basina sicak corba yapan olsa ah ah.
Evlense hayirli bi insanla nasil mutlu olacagim huzur dolu olacagim.
Koskoca evde 4 kisiydik evlendik annem öldü babam bi basina kaldi off kafayi yicek gibi oluyorum bazen.

Birde benim hastane isim karisti.
Sizlerden fikir almadan karar vermek istemiyorum.
Akil akilda ustundur, belki benim goremedigim seyi bana soylersiniz ve kararimi sizlerin sayesinde daha mantik cercevesinde verebilirim.
Oglen kizimi uyutunca yazacagim.

😣
Canım keşke bu seferlik kadın tutuverseydiniz aenşn yükün sana yeter zaten

Emzik büyük rahatlık valla inşallah kabul eder de alır çocuklar , kurtarıcı yani
Kardeşimin 2 bebeğide kullandı gerçekten büyük rahatlık. Hiç birşey olmasa bile sebepsiz ağlama zamanlarında direk susturucu 😁
Hastane için ev terliği alacağım güzel bişey olsun diyorum nerden alfınız
Vallahi ben pazardan aldım atmıştım hatta buraya da resmini. Pembe üzerinde yine pembe renk tüylü bir ponponu var. Ucuz bişey aldım ki en azından giyilmeyecek kadar kirlenirse atarım direk evde giymeye daha iyisini alırım diye düşündüm

Kardeşimin 2 bebeğide kullandı gerçekten büyük rahatlık. Hiç birşey olmasa bile sebepsiz ağlama zamanlarında direk susturucu 😁

Vallahi ben pazardan aldım atmıştım hatta buraya da resmini. Pembe üzerinde yine pembe renk tüylü bir ponponu var. Ucuz bişey aldım ki en azından giyilmeyecek kadar kirlenirse atarım direk evde giymeye daha iyisini alırım diye düşündüm
Evet aynen öyle düşündüm bi pazara bakayım

Arkadaşlar kasılma nasıl oluyodu tam olarak,
Benim bebek baş geliş göbegimin sağ tarafında poposu vardı gerildikçe ordan geriliyo hıçkırıncada orda hissediyorum
hemen sol kasık tada kasılınca bişeyler oluyo ayağımı orda bilemedim ama göbeğimde çapraz gerilme gibi oluyo bu kasılma mı demek ?

Ocak annelerini takip ediyorum son zamanlarda hiç yazmamıştım oraya gidip mesajı oraya yazmışım yanlışlıkla ben şok 🤣🤣

Amin cnm

Amin cnm inşaAllah

Çok sağol canım 🤲🏻Zaten kronik crohn rahatsızlığı var canım bir amda atak geçiriyor ama bu sefer apandisit te olabilir dediler

Kızlar bu aralar kusma ishal salgını var sanırım, kızım da sabahtan beri kusuyordu çocuk acil servisine götürdüm. ana baba günü aciller önümüzde 30 kişi vardı. neyse çabuk sıra geldi hemen bi iğne verdi doktor, uygulaması zor oldu tabii de hızlı etki ediyor allahtan. şimdi biraz daha iyi.

siz de dikkat edin büyük küçük herkes hasta bu aralar.
Çok geçmiş olsun canım benim 💐
Nasıl Begüm şimdi daha iyi mi ?

Benim bebek baş geliş göbegimin sağ tarafında poposu vardı gerildikçe ordan geriliyo hıçkırıncada orda hissediyorum
hemen sol kasık tada kasılınca bişeyler oluyo ayağımı orda bilemedim ama göbeğimde çapraz gerilme gibi oluyo bu kasılma mı demek ?

Ocak annelerini takip ediyorum son zamanlarda hiç yazmamıştım oraya gidip mesajı oraya yazmışım yanlışlıkla ben şok 🤣🤣
Bende hiç anlamıyorum kasılma nasıl oluyo yani daha hiç olmadım sanırım 😁 benim bebeğim normal doğum pozisyonundaymış bu durumda ayakları üstte oluyor ve benim hep göbek kısmında oluyor hareketler. Ama şunu düşünüyorum kasılmada göbek hareket eder mi yani ben hep izlediğimde orda ayağı var gibi düşünüyorum o kısım hareket ediyor çünkü kasılma öyle olmaz herhalde 🙈

Bu tarif ettiğin bebeğin hareketlerinden dolayı gerilme gibi geldi bana kasılma değil de. Kasılma geldiğinde karnın taş gibi oluyo orada bir güç hissediyorsun ve acı

Uykuya geçişi hızlandırıyor,gece iyi oluyor oyuzden birde diş cıkarırkende ısırıyorlar ediyolar bir teselli oluyor onlara😊

Kızlar hastane valizimi tamamlamaya çalışıyorumda emzirme atleti gerekli bir şeymi emzirme sütyeni 2 tane aldım zaten üstüne normal atlet giysem nolur. Atletlerim esnek zaten üsttende kolay açılır
Bence 1-2 adet koy dursun hatta diğer ay benim ekstra önü düğmeli evde giymek için birşeyler almam gerekecek fark ettim ki hiç önü düğmeli kışlık bişeyim yok 🤷🏻‍♀️

Bende hiç anlamıyorum kasılma nasıl oluyo yani daha hiç olmadım sanırım 😁 benim bebeğim normal doğum pozisyonundaymış bu durumda ayakları üstte oluyor ve benim hep göbek kısmında oluyor hareketler. Ama şunu düşünüyorum kasılmada göbek hareket eder mi yani ben hep izlediğimde orda ayağı var gibi düşünüyorum o kısım hareket ediyor çünkü kasılma öyle olmaz herhalde 🙈
Benimde normal pozisyonda canım ama göbeğimin orda poposu vardı en son 😂 evet tam anlamıyoruz galiba belki kasılırken acıda oluyodur 😒 öğrenicez heralde 🙈

Bu tarif ettiğin bebeğin hareketlerinden dolayı gerilme gibi geldi bana kasılma değil de. Kasılma geldiğinde karnın taş gibi oluyo orada bir güç hissediyorsun ve acı
Sabahları bu ara yumuşak ama sonradan sertleşiyo yatana kadar sert hep o harekette acı hissetmiyorum kasılma değil o halde teşekkür ederimm

Back
X