2020 Şubat Anneleri

Bizim tombiki böyle yakaladık bugün 🥰
CF2BB0DC-83B6-4BCE-8CDE-E88BE510191B.webp

Kızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı sata göre 32+6 ancak bebeğin gelişimi yaklasik 10-12 gün ileriden gidiyor kilosu 2300kusur boyu yaklaşık 47 cm, şekerden şüphelendi tokluk kan verdim yarın çıkacak kilosu ve boyu gerçekten şekerden şüphelenecek kadar abartılı mi kızlar sizlerinki nasıl canım sıkıldı bu duruma
Benim oğlumda 2 hafta ilerden gidiyor canım ama dr şekerden hiç şüphelenmedi 🤷🏻‍♀️ Şekerimde normal çıktı zaten genetik dedi baba bayağı uzun 1.90 bende çok uzun değilim gerçi 168 im dr bize bağladı 😄

Var canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,
Vallahı Aralık bitti ne yağmur ne kar yağıyor bugün 20 dereceydi İstanbul , virüsler mikroplar hep canlı
Var canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,
Vallahı Aralık bitti ne yağmur ne kar yağıyor bugün 20 dereceydi İstanbul , virüsler mikroplar hep canlı
Evet kar yapmadı bir türlü mikroplar kırılsın yağmur bile ara ara yağıyor. Ateşsiz acısız atlatsın bıcırık inşallah 🙏
Allah kolaylık sağlık versin sende üzme canını toparlar inşallah bir kaç güne :(
Geçmiş olsun canım 🙏

Bendede çıkmıştı biraz enfe

Bendede enfeksiyon 29 du doktorum bişey söylemedi bende önceden bakmıştım tabiki sonuçlara:)ama dedim biraz enfeksiyon gözüküyor dedim hamilelerde zaten biraz gözükür demişti
Sağol canım ben pek anlamiyorum

Magnezyuma başladığımdan beri ben de çok rahatladım. 2 ayrı vitamin içmeme rağmen magnezyum takviyesi de verdi doktor.

Benim oğlum beklenen tarihte doğdu ama kendiliğinden değil. 4 kiloyu geçince suni sancıyla başlattı doktor doğumu :KK70:
aynen bende oyle canim kisiden kisiye gore degisiyor demekki ,

Esim, ben , kv , esimin teyzesi ve eskiya dunyaya hukumdar olmaz :işsiz: oturdugum yerde uyuyorum resmen suan sıkıntı bastı :rolleyes: ay atesim cikti gercekten elim ayagim yaniyo kisin isinamayan benn 😱😱

Evet kar yapmadı bir türlü mikroplar kırılsın yağmur bile ara ara yağıyor. Ateşsiz acısız atlatsın bıcırık inşallah 🙏
Allah kolaylık sağlık versin sende üzme canını toparlar inşallah bir kaç güne :KK43:
Geçmiş olsun canım 🙏
cok sagol canimbenim insallah 😘

Esim, ben , kv , esimin teyzesi ve eskiya dunyaya hukumdar olmaz :işsiz: oturdugum yerde uyuyorum resmen suan sıkıntı bastı :rolleyes: ay atesim cikti gercekten elim ayagim yaniyo kisin isinamayan benn 😱😱
hamilelik menopozla aynidir derler ,banada durup durup ter bosaliyor anneannem gibi oldum iyice diyorum😂

Kizlar ya hamilelik o kadar garip birsey ki deli gibi yuruyorum 10 gundur 10 gunde 2 kg almisim 😂😂 tartilmiyordum tartildim. + kac ile devam ediyorsunuz

Eklentiler

• 8EE88BF1-CF1B-4FC1-A593-17949C5CC63A.webp
    8EE88BF1-CF1B-4FC1-A593-17949C5CC63A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 28
MasaAllah kuzucugaa 😍 bizim ki artik surpriz dogunca gorecegiz yuzunu plasentasi uzerinde oldugu icin yuzunu kapatiyo goremiyoruz ☹

Teşekkür ederiz 🥰

hamilelik menopozla aynidir derler ,banada durup durup ter bosaliyor anneannem gibi oldum iyice diyorum😂

Ben evde kombiyi açtırmıyorum ya, yeni yıla hasta gireceğiz benim yüzümden 😄 Çok sıcak oluyor ama dayanamıyorum

Kızlar bu arada bugün eczacıma danıştım tekrar, fikirlerine çok güvendiğim biri, şimdiye kadar ne önerdiyse hep memnun kalmışımdır.

mustela konusunda gözün kapalı güvenebilirsin hiç kuşkun olmasın dedi.
mustelanın pişik kremi yeterli gelmezse sudocrem kullan çok pişik olduğunda dedi. ama sudocremi her alt açımında kullanma çinko var onda, o yüzden yenidoğan bebeklerde sadece pişikken kullan dedi. ama sonra istediğin gibi kullanabilirsin gayet iyi bir krem dedi.

böylece bebeğimin bütün eksiklerini tamamladım şükür. şimdi ufak tefek bazı şeyler kaldı sadece.
hastane çantamı hazırlarım artık muhtemelen. hastane çıkışını koymak için de ufacık hurç aldım çok tatlı, üstüne not kağıdıyla yazıp yapıştırırım, bu da bir fikir olsun.
İyi bari bende mustela almıştım
Kızım da bübchen kullanmıştım ondan da memnundum gerçi

Kizlar ya hamilelik o kadar garip birsey ki deli gibi yuruyorum 10 gundur 10 gunde 2 kg almisim 😂😂 tartilmiyordum tartildim. + kac ile devam ediyorsunuz
5 kilo aldim cnm .Ben ekmek ve hamur işi çok tüketmiyorum. 2.hamileliğimde de 8 kilo almistim.Simdi 3. hamileligim nasip olursa yine 8 kilo ile bitiririm gibi gorunuyor

Back
X