Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasaAllah kuzucugaa
Çok sağol canım araştırıcamgıda takviyesi bu canım, bildiğin keçiboynuzu şurubu :) dr. carob, eczanelerde var.
Eki Görüntüle 2568633
Benim oğlumda 2 hafta ilerden gidiyor canım ama dr şekerden hiç şüphelenmediKızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı sata göre 32+6 ancak bebeğin gelişimi yaklasik 10-12 gün ileriden gidiyor kilosu 2300kusur boyu yaklaşık 47 cm, şekerden şüphelendi tokluk kan verdim yarın çıkacak kilosu ve boyu gerçekten şekerden şüphelenecek kadar abartılı mi kızlar sizlerinki nasıl canım sıkıldı bu duruma
Var canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,
Vallahı Aralık bitti ne yağmur ne kar yağıyor bugün 20 dereceydi İstanbul , virüsler mikroplar hep canlı
Evet kar yapmadı bir türlü mikroplar kırılsın yağmur bile ara ara yağıyor. Ateşsiz acısız atlatsın bıcırık inşallahVar canım çok şükür annemde var kvalıdede var ama 4 gündür bişey yemıyor Kızım , busene okulun ilk senesi okula başladığından beri 2 kilo verdi,bu aksamda hiçbirşey yemedi aç aç yattı , öyle üzülünce karnımdakıde kasılıyor ,
Vallahı Aralık bitti ne yağmur ne kar yağıyor bugün 20 dereceydi İstanbul , virüsler mikroplar hep canlı
Sağol canım ben pek anlamiyorumBendede çıkmıştı biraz enfe
Bendede enfeksiyon 29 du doktorum bişey söylemedi bende önceden bakmıştım tabiki sonuçlara:)ama dedim biraz enfeksiyon gözüküyor dedim hamilelerde zaten biraz gözükür demişti
aynen bende oyle canim kisiden kisiye gore degisiyor demekki ,Magnezyuma başladığımdan beri ben de çok rahatladım. 2 ayrı vitamin içmeme rağmen magnezyum takviyesi de verdi doktor.
Benim oğlum beklenen tarihte doğdu ama kendiliğinden değil. 4 kiloyu geçince suni sancıyla başlattı doktor doğumu![]()
2 hafta once yaptirdim canim,bence urunlerine guvendigin hijyenik bir yerse sorun olmazKızlar aranızda cilt bakımı yaptıran var mı. Hamileyken yaptırmak sorun olur mu ?
findik burun
cok sagol canimbenim insallahEvet kar yapmadı bir türlü mikroplar kırılsın yağmur bile ara ara yağıyor. Ateşsiz acısız atlatsın bıcırık inşallah
Allah kolaylık sağlık versin sende üzme canını toparlar inşallah bir kaç güne
Geçmiş olsun canım![]()
hamilelik menopozla aynidir derler ,banada durup durup ter bosaliyor anneannem gibi oldum iyice diyorumEsim, ben , kv , esimin teyzesi ve eskiya dunyaya hukumdar olmazoturdugum yerde uyuyorum resmen suan sıkıntı bastı
ay atesim cikti gercekten elim ayagim yaniyo kisin isinamayan benn
![]()
İlk defa gideceğim ama arkadaşım gidiyor güzel bir yer olduğunu söyledi. Ben henüz görüşmedim aradığımda soracağım ürünleri organik mi kimyasal mı diye2 hafta once yaptirdim canim,bence urunlerine guvendigin hijyenik bir yerse sorun olmaz
MasaAllah kuzucugaabizim ki artik surpriz dogunca gorecegiz yuzunu plasentasi uzerinde oldugu icin yuzunu kapatiyo goremiyoruz ☹
findik burun![]()
hamilelik menopozla aynidir derler ,banada durup durup ter bosaliyor anneannem gibi oldum iyice diyorum![]()
İyi bari bende mustela almıştımKızlar bu arada bugün eczacıma danıştım tekrar, fikirlerine çok güvendiğim biri, şimdiye kadar ne önerdiyse hep memnun kalmışımdır.
mustela konusunda gözün kapalı güvenebilirsin hiç kuşkun olmasın dedi.
mustelanın pişik kremi yeterli gelmezse sudocrem kullan çok pişik olduğunda dedi. ama sudocremi her alt açımında kullanma çinko var onda, o yüzden yenidoğan bebeklerde sadece pişikken kullan dedi. ama sonra istediğin gibi kullanabilirsin gayet iyi bir krem dedi.
böylece bebeğimin bütün eksiklerini tamamladım şükür. şimdi ufak tefek bazı şeyler kaldı sadece.
hastane çantamı hazırlarım artık muhtemelen. hastane çıkışını koymak için de ufacık hurç aldım çok tatlı, üstüne not kağıdıyla yazıp yapıştırırım, bu da bir fikir olsun.
Bence çoğu bebeğedir onun toplamda şimdiye kadar 9 kg aldım ama bulantım çok köduKizlar ya hamilelik o kadar garip birsey ki deli gibi yuruyorum 10 gundur 10 gunde 2 kg almisimtartilmiyordum tartildim. + kac ile devam ediyorsunuz
5 kilo aldim cnm .Ben ekmek ve hamur işi çok tüketmiyorum. 2.hamileliğimde de 8 kilo almistim.Simdi 3. hamileligim nasip olursa yine 8 kilo ile bitiririm gibi gorunuyorKizlar ya hamilelik o kadar garip birsey ki deli gibi yuruyorum 10 gundur 10 gunde 2 kg almisimtartilmiyordum tartildim. + kac ile devam ediyorsunuz
neguzel iste masrafsiz hatunsunTeşekkür ederiz
Ben evde kombiyi açtırmıyorum ya, yeni yıla hasta gireceğiz benim yüzümdenÇok sıcak oluyor ama dayanamıyorum
8 kg gitse muthis olurBence çoğu bebeğedir onun toplamda şimdiye kadar 9 kg aldım ama bulantım çok ködu
Kızımda 24 kg almıştım
Eve geldiğimde 16 kg gitmişti