- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
Ben aralık annelerini takip etmedim ama ocak annesi olacağım için orayı baştan beri ettim, 1.5 kilo civarı doğan üç bebek oldu bikaç tane daha erken doğan oldu, annelerinin hiç şikayet ettiğini duymadım. Hep de pozitif, eğlenceli yorumlar yazdılar hala da aktif yazıyolar ve çok mutlular, allah bozmasın. Bebeğinin canını hatta kendi canını son anda kurtaran insanların şımaracak durumu da olmuyodur diye düşünüyorum.
Tabiki lohusalık sendromu var bunu küçümsemiyorum ama bunu yaşayan belki yüzde iki üç,kalanı şımarıklık.
Benim arkadaşım aylarca hevesle beklediği bebeğini kucağına dahi almadı okadar direndi ki istemedi emzirmedi bakmadı, lohusalık sendromu budur. O bile geçiyo hepsi geçiyo. Önemli olan sağ salim kavuşmak, bunu idrak edebilen biri her şeyi de daha kolay atlatır.
Tabiki lohusalık sendromu var bunu küçümsemiyorum ama bunu yaşayan belki yüzde iki üç,kalanı şımarıklık.
Benim arkadaşım aylarca hevesle beklediği bebeğini kucağına dahi almadı okadar direndi ki istemedi emzirmedi bakmadı, lohusalık sendromu budur. O bile geçiyo hepsi geçiyo. Önemli olan sağ salim kavuşmak, bunu idrak edebilen biri her şeyi de daha kolay atlatır.