2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.

Dün idrar tahlilinde + protein çıktı oldukça canım skıldı tahlili tekrr ettk ama dr um da biri poztf biri negatf çkmasını gvenilir bulamadı , 24 saatlik idrar toplama tahlili yaptıracağız, byle olan var mı idrarın da az da olsa protein çıkan nasıl bir yol izlednz varsa ? Ya da böyle sorunu olup sorunsuz devam eden yakınlarınız oldu mu ?
İdrar da + 3 e kadar olabiliyor gebelikte canım benim dr öyle demiştin

İdrar da + 3 e kadar olabiliyor gebelikte canım benim dr öyle demiştin
Riskli gebelik geçirdiğim için dr um takip edelim dedi korktum keşke hiç çkmasaydı da napalım takipte kalalım tansynm çok önmliymş devamlı ölçüyrm inş skntsz atlatrm cnm 🙏🏻🤲🏻Hepimiz sağlıkla kavuşalm yavrularımıza🙏🏻🤲🏻

Riskli gebelik geçirdiğim için dr um takip edelim dedi korktum keşke hiç çkmasaydı da napalım takipte kalalım tansynm çok önmliymş devamlı ölçüyrm inş skntsz atlatrm cnm 🙏🏻🤲🏻Hepimiz sağlıkla kavuşalm yavrularımıza🙏🏻🤲🏻
Yok canını sıkma sen takip et tabi zaten 24 saatlikmidrar daha güvenilir ama o kadarmüzülecwk bir durum değil

Kızlarrr benim zilliyi görmeye gittik 2.5 kilo olmuş nst filan çekmedi Ocak ortası son kontrol sonra Doğum dedi hiç öyle iki haftada filan çağırmadı çok mu rahat ki benim dr

Haftamız seninle neredeyse aynı sanırım. Ben normal doğum istediğimi söyledim, şu an kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda uygun dedi dünki randevumda, sonraki randevum 2 hafta sonra ve sonrakiler doğum kadar birer hafta arayla yapılacakmış. Her bir randevumdan önce nst çekileceğim. Sezaryenmiydi senin ki?

Teyzoşlar 3 kg bir tosun bırakıyorum buraya
Sezeryan tarihimiz 25 ocak
Ben yine kilo almamışım toplamda 9 oldu
Herşey Yolunda pazartesi izne ayrılıyorum
Hafif sancı çıktı nst de sorun yokmuş ama
IMG_20191225_150147.webp

Haftamız seninle neredeyse aynı sanırım. Ben normal doğum istediğimi söyledim, şu an kanala girmemiş ama baş aşağı pozisyonda uygun dedi dünki randevumda, sonraki randevum 2 hafta sonra ve sonrakiler doğum kadar birer hafta arayla yapılacakmış. Her bir randevumdan önce nst çekileceğim. Sezaryenmiydi senin ki?
Evet sezeryan biraz rahat sanırım beni dr

seninle bircok seyi ayni yasamisiz kuzum kolikten tut yanliz kalinca afallamasina kadar☺
yazdiklarinin hepsine katiliyorun
evet ya tatlım hele şu kolik mevzusu, neler yaşadığını en iyi ben anlarım sanırım. ikinciler de böyle olursa ikimiz de o derece afallamayız ama buna eminim. inşallah öyle olmasınlar tabii 🙈
kolik sorunu olmasın yeter, diğer şeyler gözümü pek korkutmuyor. he tabii bir de kızların kıskanma durumu, bak onda tecrübesiziz bakalım napıcaz 🙈

Valla ben ikincinde deneyimli olup öyle yaptım yedim içtim bebekle ilgilendim dinlendim hiç bir şeye elimi dahi sürmedim
insan daha bi akıllanıyor di mi, bende öyle yapmayı düşünüyorum 🤪

Canım ne kadar güzel şeyler yazmışsın 🥰 ben okumadım aralık annelerini moralimi bozmaya hiç niyetim yok. Ama ben bebişimi 16 ay bekledim, 16 ay boyunca o çift çizgiyi görmek için ne dualar ettim ne gözyaşları döktüm ben biliyorum. Bebeklerimiz gerçekten birer mucize Allahın bize emaneti tabiki lohusalık da zordur ama çok kötü şeyler yazacak kadar olmadığını düşünüyorum 🤷‍♀️
Benim kayınvalimde de çok evhamlıdır temizlik konusunda falan çok konuşur karışır ama o dönemde bebeğime konsantre olucam ve onu kafama takmıycam. İnş o da abartmaz tabi 😁 abartırsa da gereken cevabı veririm vallahi napıyım içime atayım da bana mı dert olsun 😂
teşekkür ederim canım ☺
öyle tabiiki, bunun bilincinde olunca insan her zorluğun üstesinden gelir. bilmemiz gereken en önemli şey de bu dönemin geçeceği. çok zor ya da nispeten daha kolay geçirmek biraz bizim elimizde.

içine de atma tabii canım 😂 insan rahatsız olduğu her şeyi uygun bir dille söylemeli kendi annesi bile olsa.

kanala girme mevzusundan bahsedince söyleyeyim dedim canım madem sende normal doğum düşünüyorsun.
bende kızımda 40 haftayı geçmesine rağmen kanala girmeyince çok stres olmuştum, neden hala doğum kanalında değil sanırım ben doğuramıcam bile demiştim. ama daha doğumdan iki gün önce bile kanalda değildi, doğacakları gün bile kanala girebiliyorlar yani aklında olsun ki çok erken bekleme bu durumu 🥰

evet ya tatlım hele şu kolik mevzusu, neler yaşadığını en iyi ben anlarım sanırım. ikinciler de böyle olursa ikimiz de o derece afallamayız ama buna eminim. inşallah öyle olmasınlar tabii 🙈
kolik sorunu olmasın yeter, diğer şeyler gözümü pek korkutmuyor. he tabii bir de kızların kıskanma durumu, bak onda tecrübesiziz bakalım napıcaz 🙈

insan daha bi akıllanıyor di mi, bende öyle yapmayı düşünüyorum 🤪

teşekkür ederim canım ☺
öyle tabiiki, bunun bilincinde olunca insan her zorluğun üstesinden gelir. bilmemiz gereken en önemli şey de bu dönemin geçeceği. çok zor ya da nispeten daha kolay geçirmek biraz bizim elimizde.

içine de atma tabii canım 😂 insan rahatsız olduğu her şeyi uygun bir dille söylemeli kendi annesi bile olsa.

kanala girme mevzusundan bahsedince söyleyeyim dedim canım madem sende normal doğum düşünüyorsun.
bende kızımda 40 haftayı geçmesine rağmen kanala girmeyince çok stres olmuştum, neden hala doğum kanalında değil sanırım ben doğuramıcam bile demiştim. ama daha doğumdan iki gün önce bile kanalda değildi, doğacakları gün bile kanala girebiliyorlar yani aklında olsun ki çok erken bekleme bu durumu 🥰

Gerçekten mi, ben bir iki haftaya girer kanala diye düşünüyordum 🙈 o halde doktorum doğum için 40. haftayı geçirmeyiz dediğine göre sezaryen durumunu mu demek istedi acaba kanala girmemesi durumunda, ben suni sancı verir heralde diye düşünmüştüm.

kızlar House m.d uyarlaması başladı ya geçenlerde, orjinalini üç kez baştan sona yıllarca izlemiş ve inanılmaz fanatik bir izleyicisi olarak tabiiki türk uyarlamasını hiç sevmemiştim 😂 ama dün aşı karşıtlığıyla ilgili bir sahnesine denk geldim, çok hoşuma gitti.

bu düşüncedeki ailelere çok güzel giydirmişler. giydirmişler diyorum çünkü karakterin tavrı bu 🙈 orjinal House daha fena şeyler söylerdi hatta 😂

Gerçekten mi, ben bir iki haftaya girer kanala diye düşünüyordum 🙈 o halde doktorum doğum için 40. haftayı geçirmeyiz dediğine göre sezaryen durumunu mu demek istedi acaba kanala girmemesi durumunda, ben suni sancı verir heralde diye düşünmüştüm.
eğer bir sorun yoksa, sık kontrol altında olmak şartıyla 42. hafta bitimine kadar beklememizde bir sakınca yok demişti bana doktorum ve ben 41+2 de doğum yapmıştım.

doğumun olduğu gün girmişti kanala, ya da önceki gece o kadarını bilmiyorum tabii de çok çok normal yani merak etme. her doktor 40tan sonra beklemeyi uygun görmeyebilir tabii, bence suni sancıyla doğumu başlatmayı kastetmiştir senin doktorun ☺️

Teyzoşlar 3 kg bir tosun bırakıyorum buraya
Sezeryan tarihimiz 25 ocak
Ben yine kilo almamışım toplamda 9 oldu
Herşey Yolunda pazartesi izne ayrılıyorum
Hafif sancı çıktı nst de sorun yokmuş ama Eki Görüntüle 2569002
Maşallah bebişine cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Ben umuyorum ki P Prensescann ve Gülçin iyiler eve çıktı fırsat bulamıyor yazmaya diye düşünüyorum
Kizlar birde karşıma sürekli bebek ilk doğduğunda gazı tamamen çıkarılmış bir kaşık maden suyu verdik hiç gaz sorunu yaşamadık diye yazanlar çıkıyor hiç deneyimleyen varmı ne olurki denesek ne kaybederiz diye düşündüm doktoru onerenler varmış
Bebeğim hala yoğun bakımda,
Durumu iyiye gidiyor çok şükür .....
eve çıkartırsam bilgi vereceğim arkadaşlar
Dualarınıza talibiz...

herkese merhaba buraya hiç gelemiyorum artık,selam vermeye geldim :)
umarım herkes iyidir :) ben 37 ye kadar çalışacağım doktorum uygunluk verdi fakat karnın çok sert dedi,düşük tedbiri için başka bir iğne yazdı :/
bir de tronbositlerim de değerler olması gerektiğinden çok düşün çıktı,hematolojiye gidiyorum şimdi.Bağışıklık sistemi rahatsızlıklarım olduğu için romatolojiye de gidiyorum,iki haftada bir kadın doğuma gidiyorum,bu ara doktora gitmekten yorgun düşüyorum :)
aşırı yorgunluk oluyor bazen bayılacak gibi oluyorum sizde de oluyor mu ?

bana da o yazilar biraz garip geldi bu kadar mi ya aglamalar dikisler fln dedim evde hickimseyi istememeler benm iki annemde hergun bende olcak insalalh o pskolojiue girmem kimse olmasij evde pskolojisine.🙂
girmezsin cnm destekcin var merak etme onlar cok abartmislar oyuncak bebek deilki oyna sev koy haliyle zorluklarida olacak ama elbet düzene girer hersey
Kızlarrr benim zilliyi görmeye gittik 2.5 kilo olmuş nst filan çekmedi Ocak ortası son kontrol sonra Doğum dedi hiç öyle iki haftada filan çağırmadı çok mu rahat ki benim dr
Maşallah canim benden once dogum olur sanirim 3 subat dedi bana da

Kizlar bu arada benim dunden beri alt tarafimda sanci var bole yurutmuyor sabah yokdu oglen gene basladi yeb4 yeb4 senin normal sence bu durum normal midir yoksa bi gitmelimiyim ya bilemedimm😕😕

Back
X