2020 Şubat Anneleri

canım ben sancıyla gitmedim doğuma ve epidural olduğu için çok da bilmiyorum o sancıyı. tam olarak neresi ağrıyor? ben çok yorulunca kasığım ve bacak içleri çok ağrıyor yürütmüyor. senin de belki öyledir, bu akşam dinlen eğer yarına geçmezse git istersen.

her dizi uyarlanırdı da bu dizi asla uyarlanamazdı duyunca şok oldum. düşünsene herkesle dalga geçen, aşırı huysuz, toplum kurallarına asla uymayan, hastalara kötü davranan, ateist ve devlet düşmanı, ilaç ve hayat kadını bağımlısı bir karakteri her şeyiyle uyarlasalar dizide daha birinci bölümde onu hasta yakınları linç eder ve dizi final yapar :KK70:

o yüzden sanırım karakteri bayağı yumuşatmışlar. neyse dediğin gibi en azından mafyalı dizileri izlemektense insanlar böyle şeyler izlese daha iyi, en azından bazı konularda duyarlılık gösterip bilgilendirir.

aynen canim,mucize doktoru izliyorum tv dekilerden birtek ,orda bir ferman varki hey masallah heyy😂

U UMUDUN Her muayenede kontrol ediyo dimi? Etmeli şu durumda. Benim yeni doktorum kan akımına da bakmıyo. Doğurmak üzereyken doktor değiştirmek durumunda kaldım hala da içime sinmiş değil. Kafam çok karıştı :/

U UMUDUN Her muayenede kontrol ediyo dimi? Etmeli şu durumda. Benim yeni doktorum kan akımına da bakmıyo. Doğurmak üzereyken doktor değiştirmek durumunda kaldım hala da içime sinmiş değil. Kafam çok karıştı :/
Evet her muayenede bakıyor. Bir de corasprini 33 haftada bıraktırdı ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 20 haftadan beri. Doktorundan talep etsen bakması için. İlk gittigimde bakmış miydi

Evet her muayenede bakıyor. Bir de corasprini 33 haftada bıraktırdı ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 20 haftadan beri. Doktorundan talep etsen bakması için. İlk gittigimde bakmış miydi
Tespit edilmiş bi pıhtılaşma sorunun yok dimi sadece direnç nedeniyle mi iğne verdi?
Ben bunların hepsini ayrntılı araştırayım.

Tespit edilmiş bi pıhtılaşma sorunun yok dimi sadece direnç nedeniyle mi iğne verdi?
Ben bunların hepsini ayrntılı araştırayım.
Pıhtılaşma çok az varmis tasiyiciyim. Ayrıntılı bakan doktor iğneyi vermişti. Benim de aspirini biraktirmasi kafanı karıştırdı. Muhtemelen sen de pıhtılaşma olmadığı için iğne vermemişlerdir

Pıhtılaşma çok az varmis tasiyiciyim. Ayrıntılı bakan doktor iğneyi vermişti. Benim de aspirini biraktirmasi kafanı karıştırdı. Muhtemelen sen de pıhtılaşma olmadığı için iğne vermemişlerdir
Pıhtılaşmayla ilgili bi tahlil hiç yapılmadı, 32ila 34 hafta arası bırakılmasını öneriyolar genelde.
Ama gelişim geriliği oldğunda devam da edilebiliyo. Doktor görüşleri değişiyo sanırım

kendini yordun mu peki bu aralar?
git bakalım canım için rahatlasın, haber ver olur mu.
Cnm git doktora ihmal etme umarım geçicidir karnında da sertlik oluyormu? Haberdar et yine cnm bizi
Gittin mi canım hastaneye
Kizlar hastaneden yeni geldik once alttan muayene edicekdi ebe kabul etmedim nst ye bagladi sanci cikmadi doktorum da tesadufen dogumdaymis oda ben goreyim ole gitsin dedi catala cikarttilar alttan kamerayla rahmin uzunlugunu olctu erken dogum riskin yok dedi şükür bebek de iyiymis suyu kilosu 2200 dedi parol verdi suan icin uzandim yatiyorum alt tarafim cikacak gibi canim yanio sanirim cok dus almaktan üşüttüm farkinda deilim hepinize teşekkür ederim🙏

selozy selozy belki de makinenin yanlış ölçümüdür, çoğu zaman doğduğunda hiç son dedikleri kiloda olmuyorlar. hem merak etme daha bayağı var doğumuna, az gibi gelse de çok hızlı kilo alıyorlar son zamanlarda.

U UMUDUN da dediği gibi bir dahaki kontrolünde kan akımına bakmasını söylesene. bende de kordonda tek damar eksik ya, her kontrolde bakıyor kan akımına.

Kizlar hastaneden yeni geldik once alttan muayene edicekdi ebe kabul etmedim nst ye bagladi sanci cikmadi doktorum da tesadufen dogumdaymis oda ben goreyim ole gitsin dedi catala cikarttilar alttan kamerayla rahmin uzunlugunu olctu erken dogum riskin yok dedi şükür bebek de iyiymis suyu kilosu 2200 dedi parol verdi suan icin uzandim yatiyorum alt tarafim cikacak gibi canim yanio sanirim cok dus almaktan üşüttüm farkinda deilim hepinize teşekkür ederim🙏
sevindim canım, iyiki gitmişsin için rahatlamış. yani öyle bir durumda bende ebenin muayene etmesini istemezdim sanırım, insan doktorundan başkasının vajinal muayene etmesini istemiyor. normal doğumda zaten ebeler yeterince yapıyor o işi 🤦‍♀️

yat dinlen sıcak tut kendini ☺️

aynen canim,mucize doktoru izliyorum tv dekilerden birtek ,orda bir ferman varki hey masallah heyy😂
ben onu izlemiyorum ama dediğin adamı biliyorum 😂 çok belertiyo o mavi gözlerini ya korkuyorum :D

bizim kız gördüğü her şeyi aklının bir köşesine yazıyor her çocuk gibi, o uyuyana kadar masterchef izliyoruz, kendime işkence ediyorum yemekleri izleyerek 😂 o uyuduktan sonra netflix e gömülüyoruz, tabii ben yarım saat sonra koltukta küt gidiyorum :D

ben onu izlemiyorum ama dediğin adamı biliyorum 😂 çok belertiyo o mavi gözlerini ya korkuyorum :KK70:

bizim kız gördüğü her şeyi aklının bir köşesine yazıyor her çocuk gibi, o uyuyana kadar masterchef izliyoruz, kendime işkence ediyorum yemekleri izleyerek 😂 o uyuduktan sonra netflix e gömülüyoruz, tabii ben yarım saat sonra koltukta küt gidiyorum :KK70:
gunun yorgunlugu sekerim iyi yapiyosun yat uyu ,uyku keske stoklanan bisey olsa 😂

sevindim canım, iyiki gitmişsin için rahatlamış. yani öyle bir durumda bende ebenin muayene etmesini istemezdim sanırım, insan doktorundan başkasının vajinal muayene etmesini istemiyor. normal doğumda zaten ebeler yeterince yapıyor o işi 🤦‍♀️

yat dinlen sıcak tut kendini ☺
Aynen canim ya bide hic sevimli deildi doktorum ondan insancildi yani ben hep korkarim sakin ol kasma felan derken kamera girdi bana😀 şükür sevindim ama yeterki yolunda olsun hersey

gunun yorgunlugu sekerim iyi yapiyosun yat uyu ,uyku keske stoklanan bisey olsa 😂
keşke yaa, şöyle yastığın altına stoklasak da doğumdan sonra alıp alıp kullansak 😂
inşallah şubat bebelerinin tümü gece sadece emmek için kalkacak sonra mışıl mışıl uyucak amin amin amin 🥰🥰

Aynen canim ya bide hic sevimli deildi doktorum ondan insancildi yani ben hep korkarim sakin ol kasma felan derken kamera girdi bana😀 şükür sevindim ama yeterki yolunda olsun hersey
ben alıştım çatala ya, kasmıyorum kendimi artık. çatala çıkıp çocuk doğurunca artık vajinal muayene vız geliyo insana herhalde :D

en önemli şey kendini kasmamak. evet çok zor ama kasmayınca hiç acımıyor.

Geçmiş olsun cnm ama kendini izle bi kaç gün geçmezse tekrar git idrar testide yaptır.

Back
X