2020 Şubat Anneleri

Oğlu olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz
Sordunuz mu hiç bir doktora
Ben haftasında yaptırırım diye düşünüyordum
Kızımın doktoruna sordum 2 aylık olsun öyle yapalım dedi hem bebek küçük kendine gelsin hem de cerrah daha rahat hareket eder dedi
Ben yenidogan sunneti dusunuyodum kv biraz buyusun hemen yapma 40i bi ciksin falan dedi sorun yasayan geliniyle kiyasladi daha oncedende bahsetmistim bende yazin ramazandan sonra istanbulda annemlere gittigimde orda yaptiracagim 🤠 4 5 aylik civari olacak o zaman oglusum nasipse

Kızlar dün kontrolüm vardı kızım 10 gün önden gidiyor 2200 kilo olmuş. Ben tam 15 kilo almışım başından beri şekerim olduğu için ve ilk doğumumu da erken yaptığım için çok korkuyorum dikkat ediyorum şekerim kontrol altında ama kilo almayı durduramıyorum iştahım çok açık hep. Vajinal ultrasonla baktı sen baya ağrı çekiyorsun bebek çok baskı yapıyor aşağıya makat gelişli olduğu için dedi rahim ağzı uzunluğu 2,9cm dedi 2,5 altı riskliymiş. Sanki biraz suratı asıldı gibi geldi bana ciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Bir sorun yok değil mi dedim yok iyi sağlıklı gayet, erken doğum görünmüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var, çok panik yaptım üzüldüm, yine oğlumdaki yaşadığım şeyleri yaşayacağım gibi geliyor 😞 sabahtan beri de yine alt tarafa tekmeler atıyor canım acıyor artık

Kızlar dün kontrolüm vardı kızım 10 gün önden gidiyor 2200 kilo olmuş. Ben tam 15 kilo almışım başından beri şekerim olduğu için ve ilk doğumumu da erken yaptığım için çok korkuyorum dikkat ediyorum şekerim kontrol altında ama kilo almayı durduramıyorum iştahım çok açık hep. Vajinal ultrasonla baktı sen baya ağrı çekiyorsun bebek çok baskı yapıyor aşağıya makat gelişli olduğu için dedi rahim ağzı uzunluğu 2,9cm dedi 2,5 altı riskliymiş. Sanki biraz suratı asıldı gibi geldi bana ciğer geliştirici iğne yapalım dedi. Bir sorun yok değil mi dedim yok iyi sağlıklı gayet, erken doğum görünmüyor dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var, çok panik yaptım üzüldüm, yine oğlumdaki yaşadığım şeyleri yaşayacağım gibi geliyor 😞 sabahtan beri de yine alt tarafa tekmeler atıyor canım acıyor artık
Canim az az sık sık ye , aksam belli bir saatten sonra yememeye calis cok miden kazinirsada kuruyemis falan at agzina ceviz hem sekeride dusuruyo ins vaktinde gelir bebis sıkma canini rahim agzinin uzunluguda suan normal gozukuyo ☺️ bende nasil kilo aliyorum anlamiyorum normalde de yemek yemeyi seven bir insan degilim hamileliktede bu sekilde devam ediyo ama ben 9 kilo almisim sanki cok yiyomusum gibi 🙄 en saglam yedigim ogun kahvalti onu da gun icinde hareket ederken eritiyorum sonra meyve kuru yemis sut falan o sekilde gunum bitiyo ama 9 kg almisim ona ragmen yesem demek ki kac olacaktim 😱

Canim az az sık sık ye , aksam belli bir saatten sonra yememeye calis cok miden kazinirsada kuruyemis falan at agzina ceviz hem sekeride dusuruyo ins vaktinde gelir bebis sıkma canini rahim agzinin uzunluguda suan normal gozukuyo ☺ bende nasil kilo aliyorum anlamiyorum normalde de yemek yemeyi seven bir insan degilim hamileliktede bu sekilde devam ediyo ama ben 9 kilo almisim sanki cok yiyomusum gibi 🙄 en saglam yedigim ogun kahvalti onu da gun icinde hareket ederken eritiyorum sonra meyve kuru yemis sut falan o sekilde gunum bitiyo ama 9 kg almisim ona ragmen yesem demek ki kac olacaktim 😱
Yiyince benim gibi oluyorsun işte 🙂

Selam kızlar biraz önce aniden sancı girip uyandım yaa off neden byle oluyor korkuyorm artk :KK43: cuma kontrolüm var inşallah o zamana dayanırım benm gbi kasıklarına ani sancı gren var mı ??? Uyandırdı beni ayağa frladım bağırarak eşimde hemen uyandı saniyeler içinde geçti beş altı saniye sürmüştür ama fena can yaktı... YEKTA61 YEKTA61 cnm senn de byle mi hala dr ne dedi eğer byleyse
cnm kasıkta ağrı bende de oluyor ama 1-2 dakikalık değil ve birden çok şiddetli olacak şekilde değil. Önce karnım geriliyor göğsümün altında baskı oluyor sora kasıkta oluyor yrm saat 40 dk kadr sürdüğü oldu geçen cumartesi proluton depot iğnem vardı vurulacağım. Hemen gittik onu vurulduk o iyi gelmişti gece uyandığımda yine kasığımda ağrı vardı. Sonrası zaten doktorum çağırdı pazartesi nidicard kullanıyordum onu 4 e hatta 6 ya kadar kullanabileceğimi söyledi şimdilik 4 kullanıyorum birden yüklenme olmasın diye. Sana böyle ilaç verdimi cnm erken doğumu önlemek için

eğer bir sağlık sorunu olmazsa inşallah bende erken düşünüyorum, annem de buradayken 1 aylıkken falan yaptırırız sanırım doktora da sorup tabii. ama tüm doktorlar ve yaptıranlar hep bebekken öneriyor zaten.
erkenden yaptirin kizlar ben 1 yasinda yaptirdim gec kalmışım simdi hic dokundurtmaz o zaman dan beri orasina hep bi mesafeli silerken bile korkardi 1 yas nedir halbuki keske bebekken yaptirsaymisim dedim
Canim insallah birsey olmayacak az kaldi allahin izniye hayirlisiyla bitirelim şu sureci insallah🙏🙏 aklina kotu seyler getirme hersey guzel olacak siizin icin insallah

@KARABATAK_ bayadır girmiyor foruma inşallah bir sorun yoktur yine yoğunluktan giremiyordur.

G gamzeli_bebis te bugün görünmedi hiç inşallah iyidir
Ben iyiyim kuzum cok şükür sadede hafif grip olcak gibiyim dün ıhlamur falan içtim olmamam lazım grip .
Sen nasıl oldun ağrın varmı
Benimde valla arada kasıgıma ağrı giriyo karnımda kasılma oluyo ama yalancı sancılardır diyorum kendi kendime
İnşallah hepimizin bebişleri gelmesi gereken zamanda sağlıkla gelir😍

Canım benim de şeker var insülin ve diyet bir arada. Doktor sana diyet vermedi mi bugün kontrol vardı çok yeme kaçırma ara öğünü atlama dedi. Ilk başta açım diye ağlıyordum ama alıştı artık bünyem. Ben 3,5 kilo aldım 172 boyum 65 ile hamile kaldım. Bebek kilo alıyor çok şükür erken doğum riski var benimde yürüyüş yapmak lazım şeker için ama bana yasak evde sürekli yatıyorum. Bugün hastaneye gitmek bile hemen ağrı yaptı. Senin rahim boyu iyiymiş benim 14 mm. Bu arada ciğer geliştirici iğne şekeri çok yükseltiyor eğer olunca şekerini olcersen korkma

erkenden yaptirin kizlar ben 1 yasinda yaptirdim gec kalmışım simdi hic dokundurtmaz o zaman dan beri orasina hep bi mesafeli silerken bile korkardi 1 yas nedir halbuki keske bebekken yaptirsaymisim dedim

Canim insallah birsey olmayacak az kaldi allahin izniye hayirlisiyla bitirelim şu sureci insallah🙏🙏 aklina kotu seyler getirme hersey guzel olacak siizin icin insallah
Amin canım inşallah beklerler minnoşlar

Canım benim de şeker var insülin ve diyet bir arada. Doktor sana diyet vermedi mi bugün kontrol vardı çok yeme kaçırma ara öğünü atlama dedi. Ilk başta açım diye ağlıyordum ama alıştı artık bünyem. Ben 3,5 kilo aldım 172 boyum 65 ile hamile kaldım. Bebek kilo alıyor çok şükür erken doğum riski var benimde yürüyüş yapmak lazım şeker için ama bana yasak evde sürekli yatıyorum. Bugün hastaneye gitmek bile hemen ağrı yaptı. Senin rahim boyu iyiymiş benim 14 mm. Bu arada ciğer geliştirici iğne şekeri çok yükseltiyor eğer olunca şekerini olcersen korkma
Diyeti ben kafama göre yapıyorum şeker hamur işi pirinçten uzak duruyorum ama sebze yemeği yiyeceksem ölçüsü fazla oluyor meyve yoğurt bunların da ölçüsünü kaçırıyorum malesef. Çünkü çok acıkıyorum bu ara cevizi ihmal ettim tekrar başlayayım bari. Belki tok tutar

Ben iyiyim kuzum cok şükür sadede hafif grip olcak gibiyim dün ıhlamur falan içtim olmamam lazım grip .
Benimde valla arada kasıgıma ağrı giriyo karnımda kasılma oluyo ama yalancı sancılardır diyorum kendi kendime
Geçmiş olsun gamzeli inşallah grip olmazsın c vitaminli meyveler ye bol bol. Sende de şeker vardı kilo alımın nasıl canım

Kızlar dün geceye doğru karnımda hafif sancı vardı ve sertleşmişti. Bugün uyandığımdan beri vajinada ağrı var içim tuhaf sanki doğum olcak gibi. Progestan normalde akıntı yapıyor ama sabah fazlaca akıntı oldu inşaAllah su sızmıyordur. Akşam kontrole gideceğim.

Amin cnm geçmiş olsun. İnşaAllah grip olmadan atlatırsın. Bugün iyi değilim cnm. Alt tarafta ağrı var umsrım geçer

Kızlar dün geceye doğru karnımda hafif sancı vardı ve sertleşmişti. Bugün uyandığımdan beri vajinada ağrı var içim tuhaf sanki doğum olcak gibi. Progestan normalde akıntı yapıyor ama sabah fazlaca akıntı oldu inşaAllah su sızmıyordur. Akşam kontrole gideceğim.
3 gundur bende de var canim agri ama erken dogum riskim yok sanirim ben usuttum ayakklarima su torbasi koydum faydasi olsun diye insallah senin agrilarinda biterde rahat bir nefes alirsin canim ya subat bebekleri ne aceleci cikti😕 birde kış a denk gelmesi hic iyi olmadi ya oglum eylul de dogdu hic hastalanmamisdim bunda her an hasta olma durumum var öksürük basladi dunden beri grip olacak gibiyim 🙄 allah sabir versin bize🙏

Devamlı olmayan hiçbi sancıdan korkma zaten, o geçici sancılar haftamız ilerlediği için artık normal.
Sen risk altındasın diye panikliyosun anlıyorum sürekli olursa beklemez gidersiniz hemen
Evet cnm dr uma yarn sorayım bakalım gece yarısı byle olunca ne yapıcam dye insan panikliyorda şmdi de tek kalmaya korkuyorm Allaha emanetiz düşünmemeye çalışıyorm inş birdaha olmaz da en azndn 36.hftayı geçeriz erken dğum riskin var dediler dye sanırım bu korkum...

Canm en azndn şekerin kontrl altındaymış korkma inşallah sıkıntısız atlatıcaksın bu süreci ve doktorun da önlem almış ciğer geliştirici iğne vurdurmuş daha iyi olmuş en ufak bir riskte bebeğin korunmuş olucak inşallah🙏🏻🤲🏻Hem rahim uzunluğunda iyi sadece doktorun tedbirli olmak istemiş buda güzel ihmal etmemş...canım benm de canım çok acıyor hareketlendiğin de bu normal sanıyordum şmdi kg aldıkça güçlendiler dye düşündm. Normaldir inş canım kötüyü düşünmeyelm inş vaktinde doğurucaz🤲🏻🙏🏻

Back
X