- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
cok guzeller canim gule gule kullaninKızlar az önce bana çok tatlış bir kutu geldi eski işyerimden şefim ve kızı yolladı çok mutlu oldum![]()

Neden canimOf kızlar belim kopuyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzeller canim gule gule kullaninKızlar az önce bana çok tatlış bir kutu geldi eski işyerimden şefim ve kızı yolladı çok mutlu oldum![]()
Neden canimOf kızlar belim kopuyor ya
canım deterjan kullanma neden kullanıyorsun ki henüz içi boş bir biberon. suda kaynat bütün mikroplar ölür gider. biberonu, süt sağma makinesinin çıkarılabilir parçalarını vs ben hep kaynatmıştım.
bu arada valizin içine hastane çıkışı için minicik hurçlar alabilirsiniz, ben öyle yaptım. üzerine yapışkanlı not kağıdıyla yazıcam.
Bugün misafirim vardı ama bunkadar ağrıyacak birşey yapmadımcok guzeller canim gule gule kullanin
Neden canim
Çok güzeller canım güle güle sağlıkla kullanması nasip olsun bebeğinin inşallahKızlar az önce bana çok tatlış bir kutu geldi eski işyerimden şefim ve kızı yolladı çok mutlu oldum![]()
yok erimez canım, kaynayan suyun içine at, bir iki dakika şöyle her tarafına gelsin su güzelce kaynasın yeterli olur.Ne kadar süre kaynatmak gerekiyor biberonu canım? Bir de plastiği erimiyor değil mi?
eğer makineyi zaten alacaksan doğumdan önce almanı öneririm, burada bir kaç kez daha yazmıştım bunu hatta. doğumda sütüm hemen gelmedi, 3 gün sonra geldi. kızımı sürekli emzirerek ve makineyle sağarak sütüm geldi yavaş yavaş. o yüzden hemen lazım olabiliyor.Kızlar süt saklama poşeti lazım mı hastane için, ben hemen işe başlamayacağım için pompa almadım, işe başlarken alacağım ama poşeti bilemedim lazım olunca alınır dedim ama size sorayım
Hay Allah ya kuzum gerçekten senin hissetmemen de çok ilginç ya olsun biz güzel düşünelim güzel olsun inşallahKizlar benim karnim ara ara sertlesiyo yine p.tesiden beri dikkat ediyorum karnima ama hala ne bir agri ne bir sanci sizin gibi hicbir sey hissetmiyorump.tesi tekrar gidicem nst ye alip sancima bakacak dr yine cikacak sanci sanirim
normalde aci esigim yuksektir kolay kolay aci hissetmem acaba o yuzden mi gelen sancilari hissetmiyorum ben yaa cok tuhaf degil mi
![]()
ben çok doğum sancısı yaşamadım, doğumdan bir gece öncesi hafif yaşadım, belden kasıklara doğru böyle hani ishal olursun da karnın ağrır ya, öyle bir sancı ve düzenli gelir. seninkiler muhtemelen yalancı sancılardır ama için rahat etmezse yarın gir nstye.Kizlar benim karnim ara ara sertlesiyo yine p.tesiden beri dikkat ediyorum karnima ama hala ne bir agri ne bir sanci sizin gibi hicbir sey hissetmiyorump.tesi tekrar gidicem nst ye alip sancima bakacak dr yine cikacak sanci sanirim
normalde aci esigim yuksektir kolay kolay aci hissetmem acaba o yuzden mi gelen sancilari hissetmiyorum ben yaa cok tuhaf degil mi
![]()
Hazırladım hepsini kendiminkiler dahilkızlar bebişlerin kıyafetleri yıkanıp ütülendimi?
hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyosunuz
Sık sık emziririm ilk başta sağmaya ihtiyacım olmaz diye düşündüm ama bilemedim bak şimdi, bir düşüneyim ben bunu en iyisi, fiyatı da var ya ilk etap da almayayım eylülden sonra işe başlarsam bakarım demiştimPsidan ilk eğer inşallah bol bol sutumuz gelirse colostrumu fazla geleni buzluğa atiyorlarmis ve bebek asi oldugunda hasta olduğunda onu veriyorlarmış ebe bana bu şekilde bilgi verdi birde dediki bu sakladiginiz sutlerde gece sagarsan gece gündüz sagarsan gündüz ver.Gece ile gündüz sütü farklı oluyor sonra gündüz sütünü gece verirsen uyumaz dedi
ben makine de aldım poşette inşallah bol bol gelir sutumuz sağar stoklariz.Zaten herseyde stokcu bı yapım var umarım sütü de abartmam
![]()
maşallah vallaaHazırladım hepsini kendiminkiler dahil
Karnima bakmadigim surece anlamiyorum hicbir sey hissetmiyorum cunkuben çok doğum sancısı yaşamadım, doğumdan bir gece öncesi hafif yaşadım, belden kasıklara doğru böyle hani ishal olursun da karnın ağrır ya, öyle bir sancı ve düzenli gelir. seninkiler muhtemelen yalancı sancılardır ama için rahat etmezse yarın gir nstye.
Bir de bu yalanci sancilarin orani kac oluyo acaba benimki 50 lerde geziyodu p.tesi gunu yalanci sanci da o kadar cikar miben çok doğum sancısı yaşamadım, doğumdan bir gece öncesi hafif yaşadım, belden kasıklara doğru böyle hani ishal olursun da karnın ağrır ya, öyle bir sancı ve düzenli gelir. seninkiler muhtemelen yalancı sancılardır ama için rahat etmezse yarın gir nstye.
Aklima kotu bir sey getirmiyorum ama ne bileyim cok tuhaf gercektende bir sey hissetmememHay Allah ya kuzum gerçekten senin hissetmemen de çok ilginç ya olsun biz güzel düşünelim güzel olsun inşallah![]()