2020 Şubat Anneleri

Ya ama bn normal dogum istyodum😞ve 37 haftada max 3kg olur bebegim😞
Olsun. Nolur ki? Sağlık olsun .
Bu sadece bi şüphe , gebelik kolestazı özellikle el ve ayakta geceleri çıldırtacak derecede kaşıntı yapan bişeydir. Büyük ihtimal göbeğin gerilmeden kaşınıyo, ayağını bilmiyorum :/ ne derece bi kaşıntı?

Evet ya ztn dr Muayenede gayt iyi hersey yolunda bebek normal dogum pozisyonunda dedi sonradan bn dedim bnm ayaklarim kasiniyo deyince o testi istedi cok üzüldüm 😭
İnşallah sonuç iyi çıkar canım ama 37 de sezeryan bile olman gerekse üzülme bende normal istiyorum ama sezeryan olmam gerekirsede hiç üzülmem. Önemli olan sağlıklı kavuşmanızz 🙏

Olsun. Nolur ki? Sağlık olsun .
Bu sadece bi şüphe , gebelik kolestazı özellikle el ve ayakta geceleri çıldırtacak derecede kaşıntı yapan bişeydir. Büyük ihtimal göbeğin gerilmeden kaşınıyo, ayağını bilmiyorum :/ ne derece bi kaşıntı?
Ellerimde hic kaşıntı yok afedersin totomda yani kabalarimda ve ve bacaklarimda kasinti oluyo

Ya ama bn normal dogum istyodum😞ve 37 haftada max 3kg olur bebegim😞
daha testi yaptırmadın bile bu kadar üzülme ya. hem 37 hafta gayet normal bir hafta. doğum senin ve bebeğin için en sağlıklı nasıl olacaksa normal doğumun odur zaten, ne olur doğum şeklini bu kadar kafanıza takmayın, yeterki bebek ve annesinin sağlığı yerinde olsun :)

daha testi yaptırmadın bile bu kadar üzülme ya. hem 37 hafta gayet normal bir hafta. doğum senin ve bebeğin için en sağlıklı nasıl olacaksa normal doğumun odur zaten, ne olur doğum şeklini bu kadar kafanıza takmayın, yeterki bebek ve annesinin sağlığı yerinde olsun :)
Kuvezde kalirsa diye korkuyorum 😞ya bn annemi kaybettim 6ay once ins strese bağlıdır aglamadan gunum gecmiyo çünkü ins bebegim saglikla gelir🤲

Kizlar bugun 3 kere yurudum 45 dk lik 3 yuruyus yaptim gibi oldu. 15.000 atmisim hic yorulmadim. Sabah evdeydim saglik ocagina gittim 10 da ordan sonra yurudum. Sonra eve geldim kahvalti falan daha sonra iki dersim de evdeydi. Derslerimi beklerken gene ciktim yurudum. Dersler 3-6 arasiydi. Bitirdim dersleri gene yurudum ☺️ Yemek olarakta firinda bsey yapiyorum pratik ondan yemegi simdi firinda koydim bekliyorum 😊 cok iyi hissediyorum. Yuruyusun ilk haftasinda bu kemiklerim aciyordu ozel bolgemdeki. Agrilar bitti alistim heralde

Kuvezde kalirsa diye korkuyorum 😞ya bn annemi kaybettim 6ay once ins strese bağlıdır aglamadan gunum gecmiyo çünkü ins bebegim saglikla gelir🤲
Allah korusun doğumda bi sorun yada bebekte bi enfeksiyon vs olmadıkça o haftalarda hiçbi bebek küvöze girmez :)

Kizlar bugun 3 kere yurudum 45 dk lik 3 yuruyus yaptim gibi oldu. 15.000 atmisim hic yorulmadim. Sabah evdeydim saglik ocagina gittim 10 da ordan sonra yurudum. Sonra eve geldim kahvalti falan daha sonra iki dersim de evdeydi. Derslerimi beklerken gene ciktim yurudum. Dersler 3-6 arasiydi. Bitirdim dersleri gene yurudum ☺ Yemek olarakta firinda bsey yapiyorum pratik ondan yemegi simdi firinda koydim bekliyorum 😊 cok iyi hissediyorum. Yuruyusun ilk haftasinda bu kemiklerim aciyordu ozel bolgemdeki. Agrilar bitti alistim heralde
Masallah cnm ya çok güzel yürüyebiliyorsun ben işten eve geldiğimde saat beş oluyor.O saatten sonra da çok soğuk cikamiyorum hicbir yere

Kızlar spinal sezaryanla epidural sezaryen aynı şey mi rahat mı ağrısı falann nasıl oluyor blen araştıran var mı , benim şuan normal doğum gözüküyor herşey uygun ama beni aşırı korkuttular Kars la ilgili bir durum😞

Kızlar spinal sezaryanla epidural sezaryen aynı şey mi rahat mı ağrısı falann nasıl oluyor blen araştıran var mı , benim şuan normal doğum gözüküyor herşey uygun ama beni aşırı korkuttular Kars la ilgili bir durum😞
Kombine olarak ikisi birden de yapılıyo. Birinde omurilik zarının içine birinde dışına enjeksiyon yapılır

Kİzlarrr bugun kontrolum vardi bebegin herseyi normal 2300 olmus 45 cm boyu suyu normal ama baska sorun var bilgilerinize ihtiyaçm var😞😞dr ye bnm ayaklarim ve gobegimin yanlari kasiniyo dedim 400 tl lik test istedi eger safra asidi yuksek cikarsa 37 de bebegi almak zorunda kalabiliiz dedi inanalmz uzgunum😞😞
Canım maşallah bebeğine korkma bi ara bendende şüphelendiler çok kaşınıyordum ama temiz çıktı eminim seninde temiz çıkacaktır sen sakın kendini üzme hem ilaç veriyorlar Rabbim sağlıcakla almamızı nasip etsin hepimizin kucaklarına meleklerimizi

Kİzlarrr bugun kontrolum vardi bebegin herseyi normal 2300 olmus 45 cm boyu suyu normal ama baska sorun var bilgilerinize ihtiyaçm var😞😞dr ye bnm ayaklarim ve gobegimin yanlari kasiniyo dedim 400 tl lik test istedi eger safra asidi yuksek cikarsa 37 de bebegi almak zorunda kalabiliiz dedi inanalmz uzgunum😞😞
Gebelik kolestazıs ından mı bahşediyor acaba

Senin sezaryen nasıl olcak canım
Benim sezaryen olmama sebep olan omurilik rahatsızlığım aynı zamanda epidural veya spinal almama da engel malesef.
Mecburen genel anestezi alıcam. Ama engel yoksa öncelikle spinal-epidural öneriliyo tabi

Benim esim pskolojik olarak hic cinsellige yanasmiyor kizlar sizinde boyle mi acaba haftalar oldu :) bugun konustum cinsellik bebege zarar vermez normal dogumu kolaylastirirmis diye bana ben kendimi degisik hissediyorumm utaniyorum dedi 🤷🏻‍♀️
Valla bu ara işler bizdede biraz kesat 😀 artık göbeğim kocaman oldugu için bana bile tuhaf geliyor🥴 ama normal doğum içinde faydası var ilişkinin bilemedim😀

Back
X