- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
Kafasını dayıyodur biraz pozisyon değiştirmesi için uğraş istersen, soluna yat bakalım nolcakBebek de hareketli gitsem mi acaba hastaneye ya boşa mı evham yapıyorum acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasını dayıyodur biraz pozisyon değiştirmesi için uğraş istersen, soluna yat bakalım nolcakBebek de hareketli gitsem mi acaba hastaneye ya boşa mı evham yapıyorum acaba
Oyy maşallah kuzumakizlar doktordan ciktik ,44 cm 1900 kg olmus , yuzunu gozunu biraz gosterdi ablasinin aynisi resmen19 subatta dogursam olurmu balik burcu olsun istemiyorum dedim, muhtemelen 24_25 subat civari olur dogum ,sansin yok dedi,
ama direncten dolayi kilo alimi durursa ozaman soyledigin tarihleri konusuruz dedi,neyse artik gelisimini iyice tamamlasinda doktor ne diyosa onu yapicaz
Ben de sadece çikolata ve lokum yaptırcam. Magnet falan sevmiyorum niye hediye yaptırayım ki modundayımKızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum
çikolata lokum vs ikram ederim. benim hastanede zaten çok ziyaretçim olmaz. artık annemin evindeki mevlidde hediyelik yaptırırım kısmetse.
henüz kapı süsü bile almadım. ismi belli değil ama isimsiz bir şey de alabilirim. hastane odası süslemesi yapmayacağım zaten. nedense böyle şeylere hiç hevesim yok. normalde de her zaman sadelikten hoşlanırım ama bu sefer içimden de gelmiyor, tek düşüncem sağlıkla doğurmakbi sıkıntı olmadan kucağıma alsam da süs püs hiç gözümde yok
![]()
Soluma yattım şimdi horon teper gibi oynuyo içeride, bi sorun yoktur di mi eşim de ameliyatlı çok korkuyorum ya ilk defa bu kadar baskı hissettimKafasını dayıyodur biraz pozisyon değiştirmesi için uğraş istersen, soluna yat bakalım nolcak
O şekilde uzanabildiğin kadar uzan bakalım. Belki kafasını sol tarafa yerleştirir de rahatlarsın.Soluma yattım şimdi horon teper gibi oynuyo içeride, bi sorun yoktur di mi eşim de ameliyatlı çok korkuyorum ya ilk defa bu kadar baskı hissettim
Tamam teşekkür ederimO şekilde uzanabildiğin kadar uzan bakalım. Belki kafasını sol tarafa yerleştirir de rahatlarsın.
Ben bi sorun olduğunu sanmam, tepiştikçe kafasıyla vuruyodur.
Geçmezse o zaman düşünürsün
Hmm anladım canım olsun tatilde filan anca o zamanpek mümkün değil artık eşimin işi burda canım :)
Canim buyuk ihtimal baski yapiyodur kafasi bi kac saat uzan saga sola donerek yat, elinle karnini ovustur cunku dokundugun zaman hissediyolar belki tepki verir durusunu degistirirSoluma yattım şimdi horon teper gibi oynuyo içeride, bi sorun yoktur di mi eşim de ameliyatlı çok korkuyorum ya ilk defa bu kadar baskı hissettim
Bende de görümcemin koşu bandı vardı aldılar ben hamile kalınca o odayı urasa oda yapıcaz diye şimdiki aklım olsa vermezdim. Bu havada dışarda yürüyemediğimde koşu bandında yürürdüm ne güzel .Kizlar yuruyuse ciktim hava cok soguktu sonra bir spor salonu var kendimi orada buldum spor salonuna yazildim
Uzanınca düzeldi gibi sanki canım, çok korktum yaCanim buyuk ihtimal baski yapiyodur kafasi bi kac saat uzan saga sola donerek yat, elinle karnini ovustur cunku dokundugun zaman hissediyolar belki tepki verir durusunu degistirir
Olabilir canim bende ayaga kalkinca direk kemiklerim agriyo artik buyuyolar baskilari artiyo gun gectikce acitiyolarUzanınca düzeldi gibi sanki canım, çok korktum yaçok ayakta kaldım ondan mı oldu acaba bi kaç defa kasılmam da olmuştu iştahım miştahım kesildi korkudan
Artik oyle bende hic durmuyodum gun icinde bos ama simdi oturdugum yerden wc ye anca gidiyorum canim cok yurumek istiyo ama ayaga kalkinca agrilarim oluyo nasil olacak bu is hic bilmiyorumKızlar bugun yaptıgım iş şu kadarcık.
11 de kalktım anneme gittim 2 de annemden döndüm iki kez bakkala gittim yemek yaptım 5 e kdr oturmadım.
5 te deniz geldi yemek yedik bulaşık makinesini doldurdum.
Bide kurabiye yaptım bu kadarcık işle yoruldum ve vajinadan ciddi sancı girdi bir iki kere böyle sızı gibi
Eskiden bu kadar iş çerez gibiydi bana![]()
allah sifa versin canimTamam canim bende yarin kbb ye gidecegim gercekden cok kotu haldeyim yoruldum 1 haftadir hastalikla ugrasmaktan![]()
Bende bursalıyımÇok güzeldir Bursa
![]()
Nası normal doğum yapıcazz yürümeden bilmemArtik oyle bende hic durmuyodum gun icinde bos ama simdi oturdugum yerden wc ye anca gidiyorum canim cok yurumek istiyo ama ayaga kalkinca agrilarim oluyo nasil olacak bu is hic bilmiyorum![]()
Youtube da normal dogum egzersizleri falan onlardan yapacagim en son artik agrilarim bu sekilde devam edip yurumeme engel olursa ya benim canim hic tatli degil acimam da kendime yururum ama bebek icin endiselenip korkuyorum bir sey olacak diyeNası normal doğum yapıcazz yürümeden bilmemben 10 güne kdr full yürüdümde on gündür havaların soğuması kardeşimin nişanı derken düzen bozuldu.
Ama yarın cıkıcam yürüyüşe ve alcaklarım var emzirme atleti falan son eksikleri alıcam çanta için
Benim de aynı canım zor kalkıyorum yerimden, progestan filan hikayeOlabilir canim bende ayaga kalkinca direk kemiklerim agriyo artik buyuyolar baskilari artiyo gun gectikce acitiyolar
Oyy maşallah kuzumabenim randevum da Cuma günü. Kilo boy yaklaşık aynıdır sanırım yakın gidiyor bizim kızlar. Ben de 20 şubat düşünüyorum daha doktora söylemedim ve siz söyleyene kadar balık olduğunu fark etmemişim
Ben de sadece çikolata ve lokum yaptırcam. Magnet falan sevmiyorum niye hediye yaptırayım ki modundayımbalon alayım diyordum. Bi arkadaşım balonla süsletmişti odayı. Gece biz uyurken durduk yerde patladı çok korktuk bebeğim de çok ağladı dedi. Balon fikrinden de caydım. Kapı süsü için de oğlum şimdiden başladı kıskançlığa. Benim adım yazsın demeye başladı
o yüzden onu da eledim pek bi şey kalmadı
![]()
Senin düzensiz de olsa sancıların var çok yürümemen lazım,belin de ağrıyo dimi?Youtube da normal dogum egzersizleri falan onlardan yapacagim en son artik agrilarim bu sekilde devam edip yurumeme engel olursa ya benim canim hic tatli degil acimam da kendime yururum ama bebek icin endiselenip korkuyorum bir sey olacak diye
Ben de öyle geçen hafta başladı benimde çok ayakta durunca alta baskı yapıyor bel ağrısı başlıyor sonrasında gittikçe ağırlaşıyor bebişlrr ondandır merak etmeBen vajinamda ciddi bi baskı hissediyorum kızlar, ayaktayken ve otururken bi fark yok baya baya bebek çıkıyo gibi sanki, korkmalı mıyım korkuyorum da aslında napmalıyım bekliyim di mi biraz
Pilates topuyla yapılan şeyler vardı bebek kanala girsin vs diye bende 37 haftada onlara başlıycamYoutube da normal dogum egzersizleri falan onlardan yapacagim en son artik agrilarim bu sekilde devam edip yurumeme engel olursa ya benim canim hic tatli degil acimam da kendime yururum ama bebek icin endiselenip korkuyorum bir sey olacak diye