2020 Şubat Anneleri

kizlar doktordan ciktik ,44 cm 1900 kg olmus , yuzunu gozunu biraz gosterdi ablasinin aynisi resmen 😍 19 subatta dogursam olurmu balik burcu olsun istemiyorum dedim, muhtemelen 24_25 subat civari olur dogum ,sansin yok dedi,
ama direncten dolayi kilo alimi durursa ozaman soyledigin tarihleri konusuruz dedi,neyse artik gelisimini iyice tamamlasinda doktor ne diyosa onu yapicaz
Oyy maşallah kuzuma 🥰 benim randevum da Cuma günü. Kilo boy yaklaşık aynıdır sanırım yakın gidiyor bizim kızlar. Ben de 20 şubat düşünüyorum daha doktora söylemedim ve siz söyleyene kadar balık olduğunu fark etmemişim :KK70:
Kızlar hediyelikler ziyarete gelenler için mi? ben hiç öyle şeyler yaptırmadım ya. ziyarete gelen bana hediye getirsin ben niye veriyorum :KK70:

çikolata lokum vs ikram ederim. benim hastanede zaten çok ziyaretçim olmaz. artık annemin evindeki mevlidde hediyelik yaptırırım kısmetse.

henüz kapı süsü bile almadım. ismi belli değil ama isimsiz bir şey de alabilirim. hastane odası süslemesi yapmayacağım zaten. nedense böyle şeylere hiç hevesim yok. normalde de her zaman sadelikten hoşlanırım ama bu sefer içimden de gelmiyor, tek düşüncem sağlıkla doğurmak :KK43: bi sıkıntı olmadan kucağıma alsam da süs püs hiç gözümde yok 😔
Ben de sadece çikolata ve lokum yaptırcam. Magnet falan sevmiyorum niye hediye yaptırayım ki modundayım :KK70:balon alayım diyordum. Bi arkadaşım balonla süsletmişti odayı. Gece biz uyurken durduk yerde patladı çok korktuk bebeğim de çok ağladı dedi. Balon fikrinden de caydım. Kapı süsü için de oğlum şimdiden başladı kıskançlığa. Benim adım yazsın demeye başladı 🙄 o yüzden onu da eledim pek bi şey kalmadı :KK70:

Soluma yattım şimdi horon teper gibi oynuyo içeride, bi sorun yoktur di mi eşim de ameliyatlı çok korkuyorum ya ilk defa bu kadar baskı hissettim
O şekilde uzanabildiğin kadar uzan bakalım. Belki kafasını sol tarafa yerleştirir de rahatlarsın.
Ben bi sorun olduğunu sanmam, tepiştikçe kafasıyla vuruyodur.
Geçmezse o zaman düşünürsün

Soluma yattım şimdi horon teper gibi oynuyo içeride, bi sorun yoktur di mi eşim de ameliyatlı çok korkuyorum ya ilk defa bu kadar baskı hissettim
Canim buyuk ihtimal baski yapiyodur kafasi bi kac saat uzan saga sola donerek yat, elinle karnini ovustur cunku dokundugun zaman hissediyolar belki tepki verir durusunu degistirir

Kizlar yuruyuse ciktim hava cok soguktu sonra bir spor salonu var kendimi orada buldum spor salonuna yazildim
Bende de görümcemin koşu bandı vardı aldılar ben hamile kalınca o odayı urasa oda yapıcaz diye şimdiki aklım olsa vermezdim. Bu havada dışarda yürüyemediğimde koşu bandında yürürdüm ne güzel .
Valla çok özendim şuan bizim yerimizede yürü😀

Canim buyuk ihtimal baski yapiyodur kafasi bi kac saat uzan saga sola donerek yat, elinle karnini ovustur cunku dokundugun zaman hissediyolar belki tepki verir durusunu degistirir
Uzanınca düzeldi gibi sanki canım, çok korktum ya 😢 çok ayakta kaldım ondan mı oldu acaba bi kaç defa kasılmam da olmuştu iştahım miştahım kesildi korkudan

Uzanınca düzeldi gibi sanki canım, çok korktum ya 😢 çok ayakta kaldım ondan mı oldu acaba bi kaç defa kasılmam da olmuştu iştahım miştahım kesildi korkudan
Olabilir canim bende ayaga kalkinca direk kemiklerim agriyo artik buyuyolar baskilari artiyo gun gectikce acitiyolar

Kızlar bugun yaptıgım iş şu kadarcık.
11 de kalktım anneme gittim 2 de annemden döndüm iki kez bakkala gittim yemek yaptım 5 e kdr oturmadım.
5 te deniz geldi yemek yedik bulaşık makinesini doldurdum.
Bide kurabiye yaptım bu kadarcık işle yoruldum ve vajinadan ciddi sancı girdi bir iki kere böyle sızı gibi🥴🥴
Eskiden bu kadar iş çerez gibiydi bana😀

Kızlar bugun yaptıgım iş şu kadarcık.
11 de kalktım anneme gittim 2 de annemden döndüm iki kez bakkala gittim yemek yaptım 5 e kdr oturmadım.
5 te deniz geldi yemek yedik bulaşık makinesini doldurdum.
Bide kurabiye yaptım bu kadarcık işle yoruldum ve vajinadan ciddi sancı girdi bir iki kere böyle sızı gibi🥴🥴
Eskiden bu kadar iş çerez gibiydi bana😀
Artik oyle bende hic durmuyodum gun icinde bos ama simdi oturdugum yerden wc ye anca gidiyorum canim cok yurumek istiyo ama ayaga kalkinca agrilarim oluyo nasil olacak bu is hic bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Artik oyle bende hic durmuyodum gun icinde bos ama simdi oturdugum yerden wc ye anca gidiyorum canim cok yurumek istiyo ama ayaga kalkinca agrilarim oluyo nasil olacak bu is hic bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Nası normal doğum yapıcazz yürümeden bilmem🥴 ben 10 güne kdr full yürüdümde on gündür havaların soğuması kardeşimin nişanı derken düzen bozuldu.
Ama yarın cıkıcam yürüyüşe ve alcaklarım var emzirme atleti falan son eksikleri alıcam çanta için

Nası normal doğum yapıcazz yürümeden bilmem🥴 ben 10 güne kdr full yürüdümde on gündür havaların soğuması kardeşimin nişanı derken düzen bozuldu.
Ama yarın cıkıcam yürüyüşe ve alcaklarım var emzirme atleti falan son eksikleri alıcam çanta için
Youtube da normal dogum egzersizleri falan onlardan yapacagim en son artik agrilarim bu sekilde devam edip yurumeme engel olursa ya benim canim hic tatli degil acimam da kendime yururum ama bebek icin endiselenip korkuyorum bir sey olacak diye

Oyy maşallah kuzuma 🥰 benim randevum da Cuma günü. Kilo boy yaklaşık aynıdır sanırım yakın gidiyor bizim kızlar. Ben de 20 şubat düşünüyorum daha doktora söylemedim ve siz söyleyene kadar balık olduğunu fark etmemişim :KK70:

Ben de sadece çikolata ve lokum yaptırcam. Magnet falan sevmiyorum niye hediye yaptırayım ki modundayım :KK70:balon alayım diyordum. Bi arkadaşım balonla süsletmişti odayı. Gece biz uyurken durduk yerde patladı çok korktuk bebeğim de çok ağladı dedi. Balon fikrinden de caydım. Kapı süsü için de oğlum şimdiden başladı kıskançlığa. Benim adım yazsın demeye başladı 🙄 o yüzden onu da eledim pek bi şey kalmadı :KK70:

bende dun burda kizlar soyleyince farkettim anacim bizimkiler ayni cok sukur bende direnc varya oyuzden biraz tedirgin gidiyorum ama cok sukur simdilik hersey yolunda hatta ablasindan uzun olucak sanirim 😍
yinede 20.02.2020 kafamda 😂
seninde hersey yolundadir insallah canim

Youtube da normal dogum egzersizleri falan onlardan yapacagim en son artik agrilarim bu sekilde devam edip yurumeme engel olursa ya benim canim hic tatli degil acimam da kendime yururum ama bebek icin endiselenip korkuyorum bir sey olacak diye
Senin düzensiz de olsa sancıların var çok yürümemen lazım,belin de ağrıyo dimi?
Bu arada mr çektirmiştin ne oldu?

Ben vajinamda ciddi bi baskı hissediyorum kızlar, ayaktayken ve otururken bi fark yok baya baya bebek çıkıyo gibi sanki, korkmalı mıyım korkuyorum da aslında napmalıyım bekliyim di mi biraz
Ben de öyle geçen hafta başladı benimde çok ayakta durunca alta baskı yapıyor bel ağrısı başlıyor sonrasında gittikçe ağırlaşıyor bebişlrr ondandır merak etme 🙂

Pilates topuyla yapılan şeyler vardı bebek kanala girsin vs diye bende 37 haftada onlara başlıycam😍 inşallah tereyağından kıl çeker gibi kolayca doğururuz hepimiz😀

Back
X