Bekle istersen canım perşembe gidicekmişsin zaten su olsa bile hemen bitmez böyle az az bende ona güvenerek bekledim bebeğin hareketleri normalse bekle derim benÇokta su gibi değil canım damlıyor normal akıntı ama bayağı çok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekle istersen canım perşembe gidicekmişsin zaten su olsa bile hemen bitmez böyle az az bende ona güvenerek bekledim bebeğin hareketleri normalse bekle derim benÇokta su gibi değil canım damlıyor normal akıntı ama bayağı çok.
Hayatimda 50 yi gormeyen ben![]()
Kızlarrr günaydın. Bir şey sormam lazım. Doktorun akıntımın çok fazla olduğunu bunun enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi fitil verdi. Kaç gündür kullanıyorum ama akıntım öyle arttı ki afedersiniz bacaklarına dam dam damlıyor kaç kere suyum geldi diye lavaboya koştum bir baktım akıntı. Fitilden önce yoktu ne yapsam suyum mu azalıyor acaba??![]()
![]()
Aminnn cok aminnnYılın son gününden günaydın kızlar ❤
Bugün bebişlerimizden biri sabırsız çıkmazsa artık doğumlar 2020 olacak inşallah
yeni yıl gününü çok severim, yepyeni bir başlangıçumarım hepimiz için harika bir yıl olur. küvezdeki iki bebişimiz annelerinin koynuna kavuşur, doğacak olan tüm bebişlerimiz de sağlıkla dünyaya gelir inşallah ❤
bol bol sütümüz olur bebişlerimiz cuk cuk emer ama gazı olmaz, geceleri güzel güzel uyur, ağlamaz ve annelerini yormazlar inşallah ❤
bazıları biraz uç dilekler oldu ama imkansız değil
her şeyden önce bizler için güzel ve mutlu bir yıl olur umarım ki bebeklerimize ancak öyle güzel bir aile olabiliriz ❤ hepinize iyi yıllar diliyorum![]()
Cnm bende progestanı yeni kestim fitil şeklinde kullanıyordum dediğin gibi çamaşırım hep ıslak oluyordu aynen senin gibi suyum mu gelşyor deyip ikidebir lavaboya gidiyordumDoktorumu aradım asistanıyla konuştum fitil akıyordur diyor. Fitili akşam kullanıyorum gece de kaç kere alavaboya çıkıyorum ertesi günü ilaç kalır mı ki? Normalde perşembe gününe çağırdı bugünde gelebilirsiniz dedi. Birde acayip nefes darlığı çekiyorum. Beklesem mi perşembe gününe?
Ya takmiyorum aslinda cunku normal kilo alisim suana kadar ama nefesime cok etki ediyo o sıkıntı oluyo bende cok8aylik hamilesinde ondan
merak etme dogumdan 1_2 ay sonra cogu gidicek ,kilo olayini cok takmayin kafaniza
Bence de kullanma şu dönem doğumdan sonra düzeliyor çoğu cilt problemi benim egzama da coştu şu aralar sabır bakalım
Benimde beden olarak bir buyume olmadi ama evet memenin boyutuyla sutun hic bir ilgisi yok hatta kucuk memelere sut kanallardan daha cabuk inermis bu guzel bir sey o yuzden dert etmiyorum bende bu durumu. Saglicakla gelsin yavrucak ay sona yaklasiyoruz artik heyecanlar doruktaKontrolden ve ilk nst çekiminden geldik. Nst çok zevkliymiş yav. :) Durmadan kımıldadı oğluşum. Haftasıyla uyumluymuş. Göbeksiz ve uzun boylu dedi. 1980 gr. 43 cm.
Doktorum artık yavaştan göğüs ucu kremi kullanmaya başlamamı istedi. Doğum sonrası gümüş kapak kullanmaya geçebilirsin istersen dedi. Bu arada benim göğüslerim hamileliğim boyunca büyümedi, ölçüsü bile değişmedi, süt üretimiyle ilgisi var mı dedim. Hiçbir ilgisi yok dedi. Bazen büyümüş dolgun göğüsten süt gelmez ama küçük göğüsten fışkırabilir dedi.
Kolestaz ile ilgili her şey yolunda olmasına ve değerler normale dönmesine rağmen doğumu 37. Hafta bittiğinde (37+2) planlı yapacakmışız. İstediği ekibi ayarlayabilirse 2 şubat Pazar günü, ayarlayamazsa o haftaiçi bi günde spinal sezaryen yapılacak. Öncesinde önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne de yaparız dedi.
Haberler bu şekilde. Ay bi heyecan geldi bana![]()
Acı ve kaşıntı bebeği strese sokan şeyler. Kullanman kullanmamandan daha sakıncalı olsaydı doktor krem vermek yerine dayanmak zorundasın derdi emin ol.
Kortizon ilk 3 ayda, çok yüksek dozda ve tablet şeklinde mesela romatizma için direkt olarak alınmadığı sürece bebeğe zarar vermez. Kremler çok düşük doz kortizon içerir. Tamamı da cilt tarafından emilip plasentaya geçmez zaten. Ben de 1 ay kadar el ve ayaklarımda kullandım kolestaz kaşıntısından dolayı. Doktorum da ısrarla kortizonlu krem efsanelerine inanmamamı, bebeğe zararının olmadığını söylemişti kremi yazarken.
Hem kortizona gelene kadar çamaşır, bulaşık deterjanları, hergün kullandığımız sıvı sabunlar, güneş kremleri, nemlendiriciler, diş macunu, şampuan ve duş jellerinin içeriği daha tehlikeli. Doktoruna güven ve gereksiz yere acı çekme bacım.
Bi de eczacı arkadaşına sor bakalım bebeklerin ciğerlerini geliştirmek için yapılan iğneler ne içeriyormuş?![]()
diyetisyene yönlendirmedi mi canım doktorun? benimde biraz yüksek açlık 100 çıkıyor1 hafta oldu ama fark yok gibi
180-190 civarı çıkıyor ne yemem lazım bilmiyorum doymadan kalkıyorum açlık bile 110 altına inmiyor
bazı dilekler zor ama imkansız değilagzindan bal damliyorr sekerim insallah insallahiyi yillar olsun hepimize
Gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun bebişinde sende hızlıca iyileşir kavuşursunuz inşallahKızlar merhaba. Ben de cuma günü doğum yaptım. 34 artı 2 gunluk. Bebeğim yoğun bakımda. 2200 doğmuştu 1900 kusura düşmüş. Sütüm az az gelmeye başladı sağıp götürüyoruz. Pek zormuş. Biz evde o orda. Solunum sıkıntısı vardı şimdi daha iyiymis solunumu burnumdan çıkartmışlar kendi kendine yapabiliyor dedi doktor. Ama emme refleksi gelişmemiş 20 ml 3 saatte bir hortumla besliyorlarmış. Inşallah bundan sonra kilo alır. Dualarınıza ihtiyacım var. Inşallah doğum yapmayan arkadaşlarımız sağlıkla ve vaktiyle alırlar kucaklarina. Yavruları yogun bakımda olanların evlatlarina, annelerinin yanında olanlara da şifa versin Allahım.
Bu arada genetik rahatsızlığımdan ötürü hamilelik boyunca sknti çektim crp değerim hep tavandı. Doktor sezeryan ameliyatım için batın çok kötüydü iltihap doluydu 2 kere sezeryan olmuş gibisin şuan dedi. Ondan mi bilinmez bugün tam 3 gün bitti ama ben hala ayaklanamadim kesi yerim hala çok ağrıyor ve lavaboya kalkamıyorum. Hiç böyle olan var mıydı cevrenizde normal mi bu durum? Şimdiye artık az da olsa hafiflemesi gerekmez miydi çok canım yaniyor..
Sağol canim paylaştığın için sırt üstü yatirmiyor beni cimcimem ama dinlendiyorum bu şekil kendimi yan yatıp da bir deniyecem bakalim rahat olacak miAşağıya doğru baskı hisseden arkadaşlar kalça bel kısmına yastık koyabilirler. Ebe söylemişti bu şekilde bebek yukarı doğru kayıyor baskı azalıyor dedi.