- 7 Temmuz 2008
- 4.943
- 12.128
- 733
Benim kızım da 2.5 yasinda ve popomun yer gördüğü azdir koca gün. Ev islerini zaten saymama gerek yok kaderimiz bir.Grcekten büyük bi lütuf canım çok şanslısın.Benim oğlum 1.5 yaşında akşama kadar canım ilgilen yemek yedir temizlik yap yemek yap yorgunluktan ölüyorum ama eşim eve gelince uzanıp tv izliyor yani oğlumn bütün günü bnmle geçiyor hiç ilgilenmiyor geçen kv söyledim kızdı eşime ama yine değişmedi ayni![]()
Ama esimden Allah razi olsun, o eğer boyle olmasaydi katiyen cesaret edemezdim 2.yi. hoş arada geliyor heyheyler ve nasil da deli cesareti gelmis de hamileyim hayretler ediyorum

Canim ben oyle okudum ama en dogru bilgiyi dr un verir. Lakin seninki pek şeker sayilmaz gibime geliyor. Yani seninki zaten sınırın bi tik ustu idi. Inusilin kullananlar ve sekeri diyetle kontrol altinda olmayanlar daha bi riskli bu durumda. Yaziyi bulunca sana kopyalicam okursun. Tansiyon ve şeker sikintisi olanlar bekletilmiyormus riske atmamak adina beybiyi.Kızlar kızlar merhaba
Dün yazamadım hiç annemlerdeydik bide dün son eksiklerimi almaya cıktım gündüz 11 bin adım attım vajina yanlarındaki kemiklerin ağrıdıgını hissettimannemlerdende gece 2 de döndük zar zor uyudum oflaya puflaya ağrıdan
Yarın doktoruma randevu bulabilirsem gidicez bakalım eşim evdeyken.
Şaka maka doğuma az kalıyor kızlar
@KARABATAK_ mesajını gördüm gebelik şekeri olanlarda neden beklenmiyormuş 39-40 haftalar![]()