• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

@KARABATAK_ @yeb4 vala kizlar ayni seyleri bnde yapmadm hastanedn lohusa terlikler ve pjamayla cikmisdim😂😂 hatta yuruyecekdim kendm görevli durdurdu nereye gidion diye🤣🤣
Erzurum’da pijama ile çıkma fikrini düşündüm de bırrrrr dondum 🤣 ay beni oturtmasınlar sezeryan karnı ile otur kalk uğraşamam 🥴

Kizlar muayene sonuclanmadan yazmayacaktim hepsini tek seferde anlatayim diye ama dua icin yazmak istedim.

Mesajimi an itibariyle okuyanlariniz lutfen dua edin bana, dr nts sonucunu begenmedi.
Tekrar nts ye yolladi. Normal dogum olsa onemsemezdim ama bu sekilde seni yollayamam cok sancin cikmis. Yine ayni olursa doğuma alabilirim dedi.

Kizlar muayene sonuclanmadan yazmayacaktim hepsini tek seferde anlatayim diye ama dua icin yazmak istedim.

Mesajimi an itibariyle okuyanlariniz lutfen dua edin bana, dr nts sonucunu begenmedi.
Tekrar nts ye yolladi. Normal dogum olsa onemsemezdim ama bu sekilde seni yollayamam cok sancin cikmis. Yine ayni olursa doğuma alabilirim dedi.
Allah yardımcın olsun canım. İnş. İkincisi iyi çıkar. Dualarımız seninle. Kilosu ne olmuş bişey söyledi mi. Bende kontrole gideceğim birazdan. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

İnsaAllah 2.si guzel cikar canim stres yapma daha cok kasilirsin dualarimiz seninle 🤲

Allah yardımcın olsun canım. İnş. İkincisi iyi çıkar. Dualarımız seninle. Kilosu ne olmuş bişey söyledi mi. Bende kontrole gideceğim birazdan. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Geçen hafta 2.5 du cnm.
Ama biliyosun 200 arti eksi , genelde de eksi oluyo. Nts 20-100 arasi idi bi oncekinde. Bu sefer ekrani goremiyorum. Su dahi icme dedi dr, neden dedi Bilmiyorum.

Benim anlamadigim şey şu:
Ben bu nts de yuksek çıkan sancilari gun icinde cok sık yaşıyorum ve bunu dr da biliodu. E şimdi ne farki varda doguma alacak kadar riskli gordu dr? Mantikli bi aciklamasi olmadan icim rahat etmeyecek.

Benim anlamadigim şey şu:
Ben bu nts de yuksek çıkan sancilari gun icinde cok sık yaşıyorum ve bunu dr da biliodu. E şimdi ne farki varda doguma alacak kadar riskli gordu dr? Mantikli bi aciklamasi olmadan icim rahat etmeyecek.
6 hafta önce küçüktü canım.. ne kadar durursa diyoruz ya. Artık alıncak duruma geldi demek ki sende de şeker vardı demi?
Düşünme artık bence sağ salim kavuşmaktan başka bişiy.

Geçen hafta 2.5 du cnm.
Ama biliyosun 200 arti eksi , genelde de eksi oluyo. Nts 20-100 arasi idi bi oncekinde. Bu sefer ekrani goremiyorum. Su dahi icme dedi dr, neden dedi Bilmiyorum.
Sezeryan ihtimaline karşı birşey yemeni istememiştir.

insallan 2_3 hafta daha dayanir canim

6 hafta önce küçüktü canım.. ne kadar durursa diyoruz ya. Artık alıncak duruma geldi demek ki sende de şeker vardı demi?
Düşünme artık bence sağ salim kavuşmaktan başka bişiy.
Anladim.dogru diyosun.
Seker var evet.
😕

insallan 2_3 hafta daha dayanir canim
Zaten 38+ ya gun verecekti o da 22 ocakta 38+0 oluyorum diye ben tahminen 24-26 ocak gibi gun verir diyodum.
Hakkimda hayirlisi olsun ne diyim .

Kizlar, ben nts den ciktim. Sonucu dr un yardimcisina verdim bekliyorum.
Onceki gibi cok zigzakli degil bu defa.
Bence git haftaya gel dicek 🤲🤲
İnşallah Rabbim yardımcın olsun canım canını sıkma sonuçlar güzel olur inşallah

Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah agrilarin durur da az daha tutarsin bebisi icerde🤗🙏🙏

Kızlar kasılmam varmış doktor bir hafta zor dayanır dedi tekrar nst bakılacak. Muayenede 3 kez kasılmışım. Dünküler sancıymış bebek nefes egzersizi yapıyor gelmek istiyor dedi. Şu an karnımı deli gibi oyuyor. Şaka maka her an gelebilir 🤣

Back
X