- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 6.475
- Puanlar
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm instgramda dışardaydınzİyi sevindim korktuğun gibi çıkmamış
Bu doğuma yakın enerji bi bende yok ya
Sürekli yatıyorum
Bi kaşık yemek yapıyorum yatıyorum
Dün akşam arkadaşlarla çıkayım desim çok yoruldum
Cok şükür teyzesiÇok şükür canım için rahatlamıştır
Allahın izniyle sağlkklıdır annesi korkmaKızlar karnım acayip şişti gerginlik var suyum fazlaydı zaten . doktora gitmeli miyim sizce . Hareketleri iyi şuana kadar.
İçim içimi yiyor kontrol cuma günü inşallah bebeğim sağlıklıdır
Lütfen dua edin çöm ihtiyacım var![]()
Gözün Aydın canım en azından korktuğun gibi değilAy kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Haftasıyla uyumlu bence dedi 2750 cıktı bugun kilosu.
Karnının bir hafta küçük çıkması cok anlamlı bişey değil dedi.
Plesentada öyle aman aman bi yaşlanma yok dedi.
Suyu iyi kalp atışı iyi dedi şükürler olsun.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim![]()
İnşallah canım sağolAllahın izniyle sağlkklıdır annesi korkmadinlenin biraz sertlik geçer heralde
![]()
9 45 te biraz önce gidicem önce nts girerim heralde onun üzerine konuşuruz sonra bölük bölçük oluyoCok şükür teyzesi
Yarın randevun kaçta
Çok şükür canımAy kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo
Bu arada bugun şeye gittim kontrol muayenem olan hastaneye farklı bi doktor daha gördü bebişimi.
Test sonuçlarımıda gösterdim protein kaçağı vs yada kan testlerimde bi sorun yok cok şükür.
Oğluşumda yüzünü plesentaya dayamış yatıyordu yine yarım yamalak görebildim![]()
iyi iyi erkenden öğrenicez sonucu9 45 te biraz önce gidicem önce nts girerim heralde onun üzerine konuşuruz sonra bölük bölçük oluyogir çık
Bugun benimkide plesentaya dayamıştı yüzünüÇok şükür canımgözün aydın için rahatlamıştır, ben de bebişimin yüzünü göremiyorum Bayadır doktor dedi plesantanın orada daha yüzü gözükmez doğumda artık
![]()
İnşallah canım benimKızlar usg den dolayımı bö
iyi iyi erkenden öğrenicez sonucugüzel haberlerle gel inşallah canım
![]()
Maşallah Uras PaşayaBugun benimkide plesentaya dayamıştı yüzünü
Ekliyim bakk hafif belli
Burnu gözü çenesi![]()
Oy maşallah kuzuyaBugun benimkide plesentaya dayamıştı yüzünü
Ekliyim bakk hafif belli
Burnu gözü çenesi![]()
Ben gördüğüm halde doymuyorum hep göresim geliyoOy maşallah kuzuyabu bile yeter ayrıcaa biz onu bile göremedik
aramızda da bi sen bu kadar gördün kız ben bi detaylıda gördüm bide doğunca görücem artık
![]()
Gözün aydın canım. İçin rahatlamıştırAy kızlar o kadar yürüüyüşün üstüne geldim kurabiye ve yemek yaptım şimdi yedik sofrayı topladım anca oturdum belim ve kasıklarım ağrıyo
Evet teyzesiGözün aydın canım. İçin rahatlamıştır![]()
Bende görenlerdenim hem çok net gördüm . Doktorumda şaşırdı hatta aynın sana benziyor Hatice aaa bakim valla aynı sen dediOy maşallah kuzuyabu bile yeter ayrıcaa biz onu bile göremedik
aramızda da bi sen bu kadar gördün kız ben bi detaylıda gördüm bide doğunca görücem artık
![]()
Haftaya 36 ya gireceksiniz inşallah . İki hafta daha dayansın muhtemelen 3 kg olur o arada . SevindimSancilara inat dogurmadim geldim eveama cok fenayim kizlar yarim saat arayla 3 serumu dayadilar eve bi geldim ayak parmaklarima varana kadar sismisim 2 kilo alarak gelmisim hastaneden eve. O turuncu haplar ise yaradi dusurdu sancilarimi dr eve de verdi o ilactan, magnezyum da verdi bu sefer
ciger gelistiricinin 2. Dozunu yazdi yarin 12 de ayni saatte vurdur igneyi dedi haftaya sali tekrardan cagirdi kontrole. Suan basim catliyo ama cok kotuyum eve geldim banyo yaptim yemek yedim uzaniyorum simdi kv bizde