• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Anneleri

Kızlarrr
Minicik kara saçlı güzel yüzlü 2490 gram bi kızım oldu 🙏🏾
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladı 😞 şimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun 🥰😘

Maşallah sana da kızına da gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Çok heyecanlanıyorum bebek haberlerine zaman çabuk geçsin bebekler çabuk gelmesin

Kızlarrr
Bende bebekte iyiyiz çok şükür nasıl aranıyo emmek istiyo emdiriyoruz ama sütüm yok daha sıvı alımına başlamadım ama kesik yeri ağrımaya başladı 😞 şimdilik böyle merak edn arkadaşlara selam olsun 🥰😘
Gözün aydın canım. Hayırlı ömürlü olsun inşallah 🥰

Kızlarrr
Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün sütün de gelir hemen inşallahh.
Genel mi oldun? Epidural spinal hangisi..?

Yaaa cok guzel ama masallah size hayirli olsun canim 😍😍🤗
Maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hoşgeldin minik kuzu :KK36:
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almana, ömürlü olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün 🥰🙏
Ayy canım benim çok sevindim maşaAllah sağlıcakla bir ponçiğimiz daha geldi. Gözünüz aydın olsun . Rabbim sağlıcakla büyütmeyi sizlere ve vatanına hayırlı evlat olmayı nasip etsin🥰 yavaştan tavaştan gelir sanırım sütün kuzum biran önce iyileşmeni diliyorum🤗
Maşallah sana da kızına da gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Çok heyecanlanıyorum bebek haberlerine zaman çabuk geçsin bebekler çabuk gelmesin
Gözün aydın canım. Hayırlı ömürlü olsun inşallah 🥰
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden darısı size inşallah 🥰

Kızlarrr
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inş. 🥰😘

Justaname Justaname çok geçmiş olsun canım ya, aman dikkat et artık vücudumuzun dengesini korumak gittikçe güçleşiyor. düşme tehlikemiz daha fazla oluyor, çok dikkatli olmalıyız. ucuz atlatmışsın cidden, allah korumuş ❤️

Kızlarrr
gözünaydın canım çok sevindim ikiniz de iyiymişsiniz şükür 🥰 sütün gelir korkma sen emzir sürekli, hiç kafana takma mutlaka gelecek ❤️
şaka maka grupta planlı şekilde doğumu gerçekleşen ilk annemizsin :)

Sağol canım 😘😘 geçicek mi ağrı geçicek de banaaaaa😁
Ağrı kesici yaptılar mi . Yapmadılarsa iste. Ağrı hemen geçmez canım bununla baş etmeye çalış. Ayağa kalkınca bol bol yürümeye hareket etmeye çalış. İlk idrarını yaparken zorlanabilirsin ama yapılıyor. Birden yapamazsın kesik kesik yapmaya çalış. Bugün 6. Günüm ağırlarım baya azaldı. Ev işi bile yapabiliyorum düşün.

Teşekkür ederim inşallah Spinal oldum epidural normal doğum için olan bişey miş öyle söylediler
Doktorum epidural öneririm ama sen nasıl istersen öyle olur anestezi ile görüşülür demişti. Ben karar veremiyorum. Kızımda acil sezaryene aldıkları için öyle bi seçim olasılığım yoktu.
Hayırlısı bakalım hangisi kısmet olur:)

Emzirirken sakın ucunu verme kahverengi kısmı komple sokmaya çalış. İlk gün anlamıyorsun ama ertesi gün göğüs ucu acımaya başlıyor. Hepsini verirsen çabuk geçer hassasiyetin.

Merhabalar arkadaşlar doğumdan sonra korse takınmalı mıyız? Dün bir derdim var başlığında görmüştüm kullanmazsanız göbek gitmiyor diyorlardı. Siz aldınız mı?

gözünaydın canım çok sevindim ikiniz de iyiymişsiniz şükür 🥰 sütün gelir korkma sen emzir sürekli, hiç kafana takma mutlaka gelecek ❤
şaka maka grupta planlı şekilde doğumu gerçekleşen ilk annemizsin :)
Evettt inşallah canım cumartesi planladı çokta zaman yoktu belli de değildi ama olsun böylede güzel oldu ❤️
Sırada morkoltuk var pazartesiymiş araya acil gelmek isteyen bebekler girmezse tabi 😂😂

Ağrı kesici yaptılar mi . Yapmadılarsa iste. Ağrı hemen geçmez canım bununla baş etmeye çalış. Ayağa kalkınca bol bol yürümeye hareket etmeye çalış. İlk idrarını yaparken zorlanabilirsin ama yapılıyor. Birden yapamazsın kesik kesik yapmaya çalış. Bugün 6. Günüm ağırlarım baya azaldı. Ev işi bile yapabiliyorum düşün.
Dayanamıyorum gibi yanıyo şuan dikiş olan yer ayaklarımı oynatmaya başladım daha doğrusu parmaklarımı yaptırdım ağrı kesici bebeğe zararı olur diyo hemşire korkuyorum ya yarım saat önce vurdu

canim o zamanla gecicek yaniyordur suan eminim hareket et bana 3 saate yuruyus yap demislerdi hastanede oyle yapmisdm evet zorluyordu ama disimi sıka sika yurumusdum ertesi gun hafifliyor yanma hissi 😐
aman dikkat et cnm ya kendine zorlanma sakin hareket et de ev isine girisme varsin pis dursun senden kiymetlimi🙄
Dayanamıyorum gibi yanıyo şuan dikiş olan yer ayaklarımı oynatmaya başladım daha doğrusu parmaklarımı yaptırdım ağrı kesici bebeğe zararı olur diyo hemşire korkuyorum ya yarım saat önce vurdu
Sen hemsireye bakma cnm bana da oyle dediler zehir ettilerdi evet dayanilmicak deil ama daha hafif gecirebilirdim neyse cnm biraz sabret inan yarin olunca ne demek istedimi anlarsin hafiflicrk ve dunkunun yaninda bu hic birseymis diceksin ilk gun biraz sancili 2.gun daha iyi oluyorsun

Aynen yebcim benziyor kaderimiz ikimizde Karadeniz geliniyiz. Ailem izmirde ben Artvin. Ha desem bile annemin gelmesi yarım günü buluyor. İzmirdn Trabzona direk uçus maalesef kısıtlı. Bide ilk doğum olunca insan korkuyor neyle karşılaşçağını bilmediği için. Sağolsun eşim iş bitirici beceriklidir de yinede anne gibi olmaz. Ne diyelim hayırlı vakitte gelsin bebişler imiz. Bu arada geçen hafta farabideydim bu salı yine gelcen. Bi troid tahlilim iki hafta sonra çıktığı için. Endokrine. Trabzonda doğurayım desem evden tam 2.5 saat😂. Heralde Rize dolaylarında doğururum😂😂😂
Haftalarimiz yakin gel birlikte doguralim rize de 😂 tabi benimkinin acelesi var cikmak icin diretiyo ama bakalim ne kadar daha tutabilicez iceride

Kızlarrr
Hadi gozunuz aydin canim 💜

Kahvaltidan sonra biraz oynamaya basladi oglum cok sukur bi dunya ilac serum hap birden yuklenince ustune de igne cok korkmustum valla bir sey olacak diye hareketide kesilince ☹️

Kızlarrr

canim hayirli olsun, Allah anali babali büyütsün insallahh 🙏🏻 Hosgelmis bebisimzz, ismi ne oldu?
Eğer yanlış değilse 6.bebişimiz canım 🥰 @Dolibom91 dan haber yok belki o da doğum yapmıştır
Canim bir liste mi yapsak sayi arttikca zorlascak :)

Back
X