2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kimler hangi hastanelere gidiyor doğum için fikir olsun, ben dışardan doktor yapacağımda o yüzden soruyorum gerçi bu şartlarda nasıl olacak onu da bilmiyorum
Kendi doktorundan baska doktor da mi yapacaksın canim anlamadim ben medline hastanesine gidiyorum

Maden suyu bacak kramplarına falan da iyi geliyor vücuda magnezyum olması açısından yani sizee kalsiyum magnezyum olursa bebek dişlerden almaz bunla alakalı demiştir belki
Belkide Canım niçin maden suyu diye sormadım Ama Mineral ve magnezyum deposu diye okudum Yararlıdır ya içeyim
Haklısın canım Ben bilmiyordum kansızlık felan yaptığını Yoğurtla esdger biliyordum doktorum sağolsun düzeltti beni. Içerim yine ama günde 1 litre dgil Gecen kaynanam sordu ne kadar olmus bebek dedi 960 gram 1 kiloya yakın dedim aayy zayıf kalmış bak diyor. Kafayı yemiş 27 haftalık bebekten 3 5 kilo olmasını bekliyor Şimdiden kiloya taktı bile . Sağlıklı olsun Eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda 2 500 olsun Sütümle büyür
Rica ederim kuzum yiyelim alalım kiloları Hersey bebekler için
Sanmıyorum bi sorun olduğunu Canım. Arada duraklıyorlar demekki belki hesap felan yapıyolardır Ama tablolara bakarsak kiloları Ideal. sadece baska bi forumda 1 kilo üstü yazanlar da olmuş Onlara bakınca bi sey oldum acaba dedim ama Normalmiş . Onlar tombik biz normaliz

Kızlar ben cocugun herseyini aldim cok şükür. Listeyi tekrar tekrar kontrol ettim iste bi anne pedi su lohusa külotları var ya onlar kalmış anne bebek çantası kalmış bir de bebek arabası. Bebek arabası da kocamın keyfine kaldi araştırsın alsın birtanesini yoruldum artık uğraştım baya o depend külotlar nasil ki acaba pahali da normal ped e göre

Iste kafayı yemiş o . 40 sene once Allah vere doktora bile gitmiyordu cinsiyetini bile öğrenmiyordu evde dogum yapıyorlardı simdi bizim bebelerin kilosu hakkında konusuyor utanmazlar. Ben gerci görüşmüyorum o yüzden konuşamıyor konusuyorsa da esime soruyordur. Cocugun ismini bulduk esime söyleme diye tembihliyorum . Kızkardeşimide tembihledim anne babam soruyormuş(annemle de görüşmüyorum ben) ne koyacaklar diye falan. Ay onlara ne valla sinir oluyorum büyüklere ben yapayalnız evde geçirdim hamileliği boyle insanlara sinir olduğumdan bide korona belası çıkınca işte hic çıkamadım kafam rahat Sağlıklı olsunlar dedigin gibi sütle büyür hic önemli degil

Hiç değil daha şimdiden başladık sağlıkla doğsunlarda acısını sonuna kadar çıkartır burdan da yazarız inşaallah
Kimler hangi hastanelere gidiyor doğum için fikir olsun, ben dışardan doktor yapacağımda o yüzden soruyorum gerçi bu şartlarda nasıl olacak onu da bilmiyorum
Amin amin inşallah. Valla ben çınarlı kadın doğum hastahanesinde yapıcam. Ücrette baya iyi bilgide vermiş olayım sezeryan herşey dahil 3000 TL dendi.

Kendi doktorundan baska doktor da mi yapacaksın canim anlamadim ben medline hastanesine gidiyorum
Kendi doktorum zeytinburnu avrasya hastanesinde ama orayı pek sevmiyorum, belki burda bilenler vardır, varsa aydınlatsınlar lütfen beni o yüzden başka hastane bakıyorum canım, ablam bahçelievler hizmet hastanesinde yapmıştı, çok güzeldi ama şu şartlarda nasıl olur bilemedim

Amin amin inşallah. Valla ben çınarlı kadın doğum hastahanesinde yapıcam. Ücrette baya iyi bilgide vermiş olayım sezeryan herşey dahil 3000 TL dendi.
Neredeydi canım hastane? Evet fiyat öğrenmekte iyi olur belki hala karar verememiş olanlar vardır

Bende depend baktım hatta favoriledim alacağım, kullanışlı olur diye düşünüyorum, biraz pahalı ama. Bedene karar veremedim kullananlar varsa yazarlar şimdi

Tabiki de sorabilirsiniz çok basit bir sebeb korkuyorum normal doğumdan. Normal doğumunda beni daha çok daha iyi anne yapacağını düşünmüyorum
Normal doğum yada sezeryan doğum anneliği etkileyecek bişey değil tabi ki bunuda kimse iddia edemez ama bazı büyüklere bunu anlatmak zor Ben hayırlısıyla normal doğumu istiyorum ama hangisi o an benim evladım açısından iyi olacaksa ona karar vereceğim. Hepimiz hakknda hayırlısı olsun belli olmaz belki çook kolay bi normal doğumun olur Normal doğum korkusu bilinçaltındaki etkilerden kaynaklanıyor genelde

Bu arada kızlar hala çanta almayan varsa tavsiye ediyorum. Biz daha çok sırt çantası kullanırız diye düşünüyorduk malum çantaları daha çok babalar taşıyor öyle süslü püslü olmasın her zaman kullanırız dedik

Eklentiler

• Screenshot_20200420_215642_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200420_215639_com.pozitron.hepsiburada.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 46
Depend icin paketlerde yaziyor kiloya gore alinmasi gereken beden, internetten de bulabilirsiniz kizlar. Benimkini suan hatirlamiyorum ama kalanlari depoya koymustum. Biara depodaki bebek malzemelerini alicaz, ozaman size yazarim hangi beseni kullanmisim diye Henuz oglumun dolabimi alamadigimdan depoyu hic karistirmadim dahada erken zaten. 30lardan sonra girisirim anca o islere sanirim İkea acilsa dolap bakmaya gidicez ins bu surec bian once azalirda eksikleri tamamlariz.

Bilmediğim için soruyorum, tüp bebekte sezeryan şart mı oluyor
Bence şart değil ama kendi adıma konuşayım, zor sahip olduk, bebek tuttuktan sonrada bazı sıkıntılar yaşadık, 10 cm dışa doğru büyüyen nur topu gibi bir miyomumda var genelde tüp olunca riske atmak zorlamak yada beklemek istemiyolar sanırım

Ozaman sonlara bırakmak lazım malum kiloyu kestirmek zor

Bende depend baktım hatta favoriledim alacağım, kullanışlı olur diye düşünüyorum, biraz pahalı ama. Bedene karar veremedim kullananlar varsa yazarlar şimdi
Arkadaşım 60 kg ile doguma girdi ama boyu 155 157 falandir. Small bedenini kullanmış. Ama ona hastaneden de vermişler acıbadem de doğum yapmıştı kendisi

Benimki tamamen isinamamak isimle alakasida yok
Alisamiyorum baska isme
Ay ben nasil ustesinden gelicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…