2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Normalde risk var demişmiydi doktor, ben arada yapıyorum bence vücudu rahatlatmak için gerekiyor ya çok zorlamadıkca ne zararı olabilir ki
Demedi canım ama 19.haftamdan beri girmiyorum en ufak bişey olsa gitmek zor suan doktora o yuzden riske almak istemiyorum açıkcası ben

Yeşil mercimek iyi miymiş bende yemeğini yaptım az önce yedim
Benim yeni doğum yapan arkadaşım söylemişti ondan ..

30 hafta bitiyorsa Çarşamba günü o zamaaaan 31 haftaya girersek geriye kalır 7 hafta ay ne kadar az Rabbim saglikli versin de

Benim bir aralar önde gidiyordu doktorun sıkıntı olmayacağını soylemisti sonra normale gününe döndü değişiyor yani

Kızlar bende eğilip otururken diken batması gibi oluyor vajinada normal midir yoksa enfeksiyon falan mıdır ya

Ay deme öyle zamanında 38 haftası dolunca uslu uslu doğsun lar yani ona bakarsan valla haziran anneleri arasında 32 de doğuran da var neyse olumlama yapıyoruz ki herşey güzel geçsin. Normal doğumun en önemli avantajı bebek rahim kanalından geçerken ciğerleri sıkışmayla baskı alıyor o da bebeğin astım vari hastalıklara yakalanma riskini baya azaltıyormuş

Amin amin uslu uslu dogsunlar insallah Allah Korusun benim arkadaşım 29 haftada galiba doğurdu(28 de olabilir) 3 hafta yaşadı cocugu ve vefat etti ne yazık ki. Evet olumlama yapalim cok asabi hamilelik geçirdim geçiriyorum da. Gerci normalde ben öyleyim uysal biri degilim acaba cocuk profilimdeki gibi mi doğar diye de düşünüyorum

Canım o önde gitme bebeğin aldığı kiloyla alakalı. Mesela benim oğlum üç beş gün önden çıkıyor. Ordaki baş göbek çevre genişliği otomatik ölçüyor.

Bugün akşam oldu 2 kez
Yok normal canim ya oluyor her türlü değişik ağrı ben gecen gun ölüyordum dun de çamaşır asarken eğildim kalktım yani makinadan çamaşırı alırken bıraktım sonra esime sen yap dedim cok güçlü tekme atiyormus anlayamadim iğne batıyor gibi hissettim esim elledi tekmeymis ama cok acıttı. Enfeksiyon olsa alıntı kötü koku kaşıntı ne bilim birsuru sey olur düşünme oyle seyler canim. Bol su iç sonra tuvalete çık. Bana doktorum söylemişti bunu. Varsa da o yolu temizler..

Hahaha fotoğrafı biliyorum cok komik. Ama o minnoş gülerek doğsun. Ayrıca hamilelik her duygu durumda torpilli olmak demektir asabi bir hamileysen eğer asabi yapmasınlar seni

Bu ölçümler bence çok sağlıklı değil sanki. Şimdi ben 27+3 te doktora gittim. Geçen hafta salı günü. Kızıma dediki 26+4 kilosu 1020 gr. Kızım şimdiye kadar hep gününden gitti hiç önde gitme olmadı. Birgün geriden geldiği olurdu. Bence kızın gününü yanlış söyledi. Sizinkilere bakınca artık emin oldum yanlış olduğuna. Gününden neredeyse 5 gün eksik dedi ama kilosu 27+ ın kilosu. Oğlumda 27+6 çıktı üç gün önde 1200 dedi. Kızı yanlış söyledi ona eminim zaten o an yakalamakta da zorlandı. 4 Mayıs ta tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.

Son cümleye bayıldım bunu yapmayı bende istiyorum

Benim doktorum 38 doldursun alırız demişti ama şartlara ve duruma göre değişiyor olabilir

Valla canım inan o kadar su içiyprumki tuvaletten çıkamadım bugün inan tekme gibi değildi sanki ya doktorada sordum şimdi bakalım ne dicrk

Benim doktorum 38 doldursun alırız demişti ama şartlara ve duruma göre değişiyor olabilir
Evet 38+1 de diye duydum bende iste bakalim ay oyle olsa cok iyi olur 6 temmuz oluyor hesapladım ama 07.07.2020 olsa cok afilli olur bence hahahahajha

Kimler hangi hastanelere gidiyor doğum için fikir olsun, ben dışardan doktor yapacağımda o yüzden soruyorum gerçi bu şartlarda nasıl olacak onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…