- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Demedi canım ama 19.haftamdan beri girmiyorum en ufak bişey olsa gitmek zor suan doktora o yuzden riske almak istemiyorum açıkcası benNormalde risk var demişmiydi doktor, ben arada yapıyorum bence vücudu rahatlatmak için gerekiyor ya çok zorlamadıkca ne zararı olabilir ki
Benim yeni doğum yapan arkadaşım söylemişti ondan ..Yeşil mercimek iyi miymiş bende yemeğini yaptım az önce yedim
Benim 25 Eylül ama 1 temmuz doğum gösteriyor alla alla.Neyse zaten sezeryan olacağı için 1 temmuz öncesi doğar herhalde Hahah estağfurullah çok bildiğimden değil ama yarın 30. Haftanın son gününe giriyoruz valla zaman ne cabuk geçiyor. Ayrıca o hıçkırğı ilk bende geçen hafta hissettim ilk başta anlamadım korktum ama sonra anladım ve evet nefes alıyorlar hıçkırık amniyotik sıvıyı yutmalarından kaynaklı oluyormuş yediklerimizin tadı da geçiyor ya sıvıya heycanlanıyorlar herhalde su o kadar çok içiyorum ki anlatamam abartmıyım ama 3 litre kesin içiyorum bazende geçiyordur. Yoğurt dersen her akşam yemeğinde ve yeşil mercimek haftada bir gün muhakkak. Ama bu hamilelik bitince hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum kendimi burgerlerin abur cuburların içine atmak istiyorum
Benim bir aralar önde gidiyordu doktorun sıkıntı olmayacağını soylemisti sonra normale gününe döndü değişiyor yaniMerhaba güzel anneler. Bugün en sonunda gittim Kontrole . En son 20ci haftada görünmüştüm . Sormak istediğim bir şey var . Normal takvime göre 27+2 olmam laizm
Ama ultrason 28+5 gösterdi . Sizde de böyle önden gitme var mi ?
Temmuz sonu gibi olcak benim doğum bence senin ne zamana geliyorBen aya dikkat etmemişim aramızda 1 ay varmış ben seni temmuz zannettim:))
Ay deme öyle zamanında 38 haftası dolunca uslu uslu doğsun lar yani ona bakarsan valla haziran anneleri arasında 32 de doğuran da varYok yaaa onlar halk efsanesi bence zaten bebek 36 da gelişimini tamamlamış olarak doğuyor. 40a kadar beklese ne olcak ki. Dikkat ettiyseniz normal doğan bebekler 37 38 en geç 39 da doğuyor. 40 haftaya kadar bekleyenler suni sancıyla inat ediyor ve tabi onların da sonu sezeryanbencede tehlikeli 39u geciktirmek dogum başlayabilir ve bende o korkuyu yaşamak istemem ha benim bebek 37 de geliyorum diyip normal doğarsa.. Ay Allah korusun varmis oyle sezeryan diyipte normal doğuran bu aralar bunu düşünüp geriliyorum ama sanmam ya .
Her zaman mi oluyorKızlar bende eğilip otururken diken batması gibi oluyor vajinada normal midir yoksa enfeksiyon falan mıdır ya
Amin amin uslu uslu dogsunlar insallah Allah Korusun benim arkadaşım 29 haftada galiba doğurdu(28 de olabilir) 3 hafta yaşadı cocugu ve vefat etti ne yazık ki. Evet olumlama yapalimAy deme öyle zamanında 38 haftası dolunca uslu uslu doğsun lar yani ona bakarsan valla haziran anneleri arasında 32 de doğuran da varneyse olumlama yapıyoruz ki herşey güzel geçsin. Normal doğumun en önemli avantajı bebek rahim kanalından geçerken ciğerleri sıkışmayla baskı alıyor o da bebeğin astım vari hastalıklara yakalanma riskini baya azaltıyormuş
Bugün akşam oldu 2 kezHer zaman mi oluyor
Canım o önde gitme bebeğin aldığı kiloyla alakalı. Mesela benim oğlum üç beş gün önden çıkıyor. Ordaki baş göbek çevre genişliği otomatik ölçüyor.Merhaba güzel anneler. Bugün en sonunda gittim Kontrole . En son 20ci haftada görünmüştüm . Sormak istediğim bir şey var . Normal takvime göre 27+2 olmam laizm
Ama ultrason 28+5 gösterdi . Sizde de böyle önden gitme var mi ?
Yok normal canim ya oluyor her türlü değişik ağrı ben gecen gun ölüyordum dun de çamaşır asarken eğildim kalktım yani makinadan çamaşırı alırken bıraktım sonra esime sen yap dedim cok güçlü tekme atiyormus anlayamadim iğne batıyor gibi hissettim esim elledi tekmeymis ama cok acıttı. Enfeksiyon olsa alıntı kötü koku kaşıntı ne bilim birsuru sey olur düşünme oyle seyler canim. Bol su iç sonra tuvalete çık. Bana doktorum söylemişti bunu. Varsa da o yolu temizler..Bugün akşam oldu 2 kez
Hahaha fotoğrafı biliyorum cok komik.Amin amin uslu uslu dogsunlar insallah Allah Korusun benim arkadaşım 29 haftada galiba doğurdu(28 de olabilir) 3 hafta yaşadı cocugu ve vefat etti ne yazık ki. Evet olumlama yapalimcok asabi hamilelik geçirdim geçiriyorum da. Gerci normalde ben öyleyim uysal biri degilim acaba cocuk profilimdeki gibi mi doğar diye de düşünüyorum
Bu ölçümler bence çok sağlıklı değil sanki. Şimdi ben 27+3 te doktora gittim. Geçen hafta salı günü. Kızıma dediki 26+4 kilosu 1020 gr. Kızım şimdiye kadar hep gününden gitti hiç önde gitme olmadı. Birgün geriden geldiği olurdu. Bence kızın gününü yanlış söyledi. Sizinkilere bakınca artık emin oldum yanlış olduğuna. Gününden neredeyse 5 gün eksik dedi ama kilosu 27+ ın kilosu. Oğlumda 27+6 çıktı üç gün önde 1200 dedi.Bence normal cunku bende 26+4 diye hatirliyorum son gittigim gunu bende 1 kilo gecmistie diye dusunerek gittim tam.960 desi bana da AMA baktim 27ci haftadaki kilo ortalamasina 840- 900 arasi yqzanlar Nile vardi yani doktorda haftasinda gore iyi demisti.. bu duraklama falan isi bende de oldu bi beynine bakar gibi oldu bi gizemler galan cok moralim bozuldu kendi doktorumu aradm sknti olsaydi dosyana yazardm dosyana normal yazilmis dedi.. mayista giderim dedm bende
Son cümleye bayıldımBenim 25 Eylül ama 1 temmuz doğum gösteriyor alla alla.Neyse zaten sezeryan olacağı için 1 temmuz öncesi doğar herhalde Hahah estağfurullah çok bildiğimden değil ama yarın 30. Haftanın son gününe giriyoruz valla zaman ne cabuk geçiyor. Ayrıca o hıçkırğı ilk bende geçen hafta hissettim ilk başta anlamadım korktum ama sonra anladım ve evet nefes alıyorlar hıçkırık amniyotik sıvıyı yutmalarından kaynaklı oluyormuş yediklerimizin tadı da geçiyor ya sıvıya heycanlanıyorlar herhalde su o kadar çok içiyorum ki anlatamam abartmıyım ama 3 litre kesin içiyorum bazende geçiyordur. Yoğurt dersen her akşam yemeğinde ve yeşil mercimek haftada bir gün muhakkak. Ama bu hamilelik bitince hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum kendimi burgerlerin abur cuburların içine atmak istiyorum
Çünkü en çok biz hakettik.Son cümleye bayıldımbunu yapmayı bende istiyorum
Benim doktorum 38 doldursun alırız demişti ama şartlara ve duruma göre değişiyor olabilirAcaba doktorunuz sezeryan icin kaçıncı haftayı söyledi sordunuz mu? 38+1 de alan da var 39+0 da da sanirim mantıklısı 38 bitince riske atmak istemez ama doktoruna gore değişiyor. Bende gittiğimde söyler insallah bana sezeryan tarihi
Valla canım inan o kadar su içiyprumki tuvaletten çıkamadım bugün inan tekme gibi değildi sanki ya doktorada sordum şimdi bakalım ne dicrkYok normal canim ya oluyor her türlü değişik ağrı ben gecen gun ölüyordum dun de çamaşır asarken eğildim kalktım yani makinadan çamaşırı alırken bıraktım sonra esime sen yap dedim cok güçlü tekme atiyormus anlayamadim iğne batıyor gibi hissettim esim elledi tekmeymis ama cok acıttı. Enfeksiyon olsa alıntı kötü koku kaşıntı ne bilim birsuru sey olur düşünme oyle seyler canim. Bol su iç sonra tuvalete çık. Bana doktorum söylemişti bunu. Varsa da o yolu temizler..
Hiç değil daha şimdiden başladıkÇünkü en çok biz hakettik.9 ay da nelere içimiz gitti de el uzatamadık. Nede olsa ana olmak kolay değil
Evet 38+1 de diye duydum bende iste bakalim ay oyle olsa cok iyi olur 6 temmuz oluyor hesapladım ama 07.07.2020 olsa cok afilli olur bence hahahahajhaBenim doktorum 38 doldursun alırız demişti ama şartlara ve duruma göre değişiyor olabilir
Canım 1 - 2 gün oynatabiliyorsun günü 07 yapabilirsin benceEvet 38+1 de diye duydum bende iste bakalim ay oyle olsa cok iyi olur 6 temmuz oluyor hesapladım ama 07.07.2020 olsa cok afilli olur bence hahahahajha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?