- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Benim kayınvalidem erkek olacağına %100 garanti veriyorduu İsim bile seçti ikinci ismi de eşim koydu hatta Emir Ata hiç sesimi cikarmadim Tamam madem öyle kız olursa benim hakkım dedim ki bütün kalbimle hissettim kızım olacağını ... ki çocukluğumdan beri oğlum olsun isteyen ben.. 13 haftada kayinvalidem cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz zaman Sabah aradı ruyamda gördüm oğlun olacak doktor şimdi söyler sana dedi sonuç gül gibi de kızım olacak Canım kuzum biricik kızım benim ♥♥♥ bu sefer benim koyduğum ismi beğenmeyip biseyler mirildanirken eşim dediki hayır anne annesi koyacak ismini öyle de anlaştık dedi kimse sesini çıkaramıyor şimdi Aslan kocam Zeki ile Zekiye de iyiymiş yalnız
Allah büyük sen gayet güzel tepki vermeden durmuşsun. Gerekeni yapmış mevlam
Bende 01.07.20 görünüyor doğum tarihi Hayırlısıyla inşallah nasip olur da Geçen hafta kontrole gittiğimde 1170 Gr di .. haftaya kontrolüm var 1500 olur mu acaba çok merak ettim Kızınıza da Maşallah , Nstye bağlamışlar ya çok şaşırdım Alttan muayene de yaptılar mı ? Bide son sorumbiz şimdi 30 hafta icindeyiz değil mi 29+3
Yattigim yerden yukarıya doğru kalkmaya çalışırken midemin orada büyük bir kavis oluşuyor Kafası diye yoruyorummesaneye baskı da enfeksiyon oldum sandim doktor soyleyince çok rahatladım ♥ bugün belli bı yerde uzunca aynı ritimde hissettim vuruyordu meğer hickirikmis uzun sürdü biraz ; uzun zaman sonra tekrar oldu aynı sekilde.. Ciğerleri hava dolunca amiyotik sıvıyla alakaliymis Nefes almaya başlıyorlar galiba çok teknik tarif edemedim ama hamilelik+ (philips uygulaması) 29+5
Gün gün gebelik 29+3
Hamilelik takibi 29+3
Son regl tarihinin ilk günü 27 Eylül 2019 (206 gün önce ) ; 206/7 = 29,5 yani 29+5 yaparbuda 30 hafta bitiyor demek sanırım. Ne dersiniz hocam
Benim 25 Eylül ama 1 temmuz doğum gösteriyor alla alla.Bol bol su içmek dengeliyormus bol sıvı almayı; yoğurt yemeyi ihmal etmemek gerekliydi Gerisi zaten dengeli beslenme.. Bı arkadaşım bebeğini kilo alımı yeterli değildi Yesil mercimek önermişti doktoru Aklımızda olsun
Acaba doktorunuz sezeryan icin kaçıncı haftayı söyledi sordunuz mu? 38+1 de alan da var 39+0 da da sanirim mantıklısı 38 bitince riske atmak istemez ama doktoruna gore değişiyor. Bende gittiğimde söyler insallah bana sezeryan tarihiValla artık cok hızlı kilo alıyorlar 1400 1500 civarı olur inşallah.Evet bende nst beklemiyordum ama kontrol etmek istedi nedeni bence bebek doğum pozisyonuna geçtiğini söyledi ondan olabilir. Alttan muayne yapmadı yapacağınıda sanmam çünkü sezeryan istediğimi söyledim. Ve evet 29+5 deyiz şuan 3 değil doktor bana öyle söyledi ki uygulamalar da 29+5 gösteriyor. Senin niye 29+3 ki.
O egzersizler normal dogum icin olan egzersizler mi ben cok eğilip kalkıyorum bide bacağımı saaparak ayırarak sinirlerim bozuldu bir de sezeryan diye plan icerisindeyken normal doğmasın yaKızlar egzersizleri düzenli yapmaya başldınız mııı ve kimi izliyorsunuz hangi hareketleri yapıyorsunuz
Normalde risk var demişmiydi doktor, ben arada yapıyorum bence vücudu rahatlatmak için gerekiyor ya çok zorlamadıkca ne zararı olabilir kiBen yapmıyorum canım riske almak istemiyorum zorlayıp kendimi doktorada gidemiyoruz çünkü
O egzersizler normal dogum icin olan egzersizler mi ben cok eğilip kalkıyorum bide bacağımı saaparak ayırarak sinirlerim bozuldu bir de sezeryan diye plan icerisindeyken normal doğmasın yane gülerim ama
2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman tam tarih konuşulacak ama akrabama aynı doktor da doğum yaptı 38+1 de almış bebeği. Evet 39. Haftaya kadar bekleyenleri bende duydum ama o bana biraz tehlikeli de geliyor çünkü her an doğum başlayabilir 38den itibaren o doğum başlama korkusunu yaşamak istemem bebek için iiyi belki biraz daha içeride kalmak ama ne yapalım. Umarım banada 38+1 falan der yani. Haber veririm zaten tekrar. Umarım söyler söylerse sizde haber verinAcaba doktorunuz sezeryan icin kaçıncı haftayı söyledi sordunuz mu? 38+1 de alan da var 39+0 da da sanirim mantıklısı 38 bitince riske atmak istemez ama doktoruna gore değişiyor. Bende gittiğimde söyler insallah bana sezeryan tarihi
Kızlar planlı sezeryan mı düşünüyosunuz başka bi sebep mi var2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman tam tarih konuşulacak ama akrabama aynı doktor da doğum yaptı 38+1 de almış bebeği. Evet 39. Haftaya kadar bekleyenleri bende duydum ama o bana biraz tehlikeli de geliyor çünkü her an doğum başlayabilir 38den itibaren o doğum başlama korkusunu yaşamak istemem bebek için iiyi belki biraz daha içeride kalmak ama ne yapalım. Umarım banada 38+1 falan der yani. Haber veririm zaten tekrar. Umarım söyler söylerse sizde haber verin
Ben planlı sezeryan yapıcam nazar değmesin bir sıkıntı yok gayet sağlıklıyız.Kızlar planlı sezeryan mı düşünüyosunuz başka bi sebep mi var
Ben aya dikkat etmemişim aramızda 1 ay varmış ben seni temmuz zannettim:))Anladım canım iyi o zaman senşn 29 hafta yazıyor takvimde ama ☺
Seninki belli olmuş bile ya aramızda bir gün var bakalım benimki ne zaman olacakBen planlı sezeryan yapıcam nazar değmesin bir sıkıntı yok gayet sağlıklıyız.
Valla sende çok var diye düşünme planlı sezeryan olacaksa benden bir gün sonra yada aynı gün olurSeninki belli olmuş bile ya aramızda bir gün var bakalım benimki ne zaman olacak
Ben normal istiyorum canım bakalım ne kadar gününü doldurursa benim işime o kadar geliyor ama tabii Allah'ın dediği olur normal şartlarda haziranın 20 sinden sonra bekle dedi doktorValla sende çok var diye düşünme planlı sezeryan olacaksa benden bir gün sonra yada aynı gün olurzaten bende zamanın yaklaştığını bugün idrak ettim Bi heycanlandım
MaşaallahBen planlı sezeryan yapıcam nazar değmesin bir sıkıntı yok gayet sağlıklıyız. ❤
Benim de bir hafta önden görünüyordu bebek iriliğine bağladı doktorMerhaba güzel anneler. Bugün en sonunda gittim Kontrole . En son 20ci haftada görünmüştüm . Sormak istediğim bir şey var . Normal takvime göre 27+2 olmam laizm
Ama ultrason 28+5 gösterdi . Sizde de böyle önden gitme var mi ?
kızlar oglusum 26+3 te 960 gram 35 cm olmuş Sizin bebisler bu haftalarda kaçtı boy kilo Doktor biraz duraklayıp iyi iyi dedi ama Bi an duraksadı kafama takıldı az mı ki ?Çok kıyaslamak istemiyorum ama geride ise bileyim Bu aralar sağlıklı beslenmeyi boşladım sanki abur cubur tüketiyorum bazen doyduğum için öğün yerine geçiyor bu atıstırmalıklar
Tabiki de sorabilirsiniz çok basit bir sebeb korkuyorum normal doğumdan.Maşaallah☺ Peki tercih sebebini sorabilirmiyim
Ben planlı sezeryan düşünüyorum zaten tup bebek benimki canımKızlar planlı sezeryan mı düşünüyosunuz başka bi sebep mi var
Yok yaaa onlar halk efsanesi bence zaten bebek 36 da gelişimini tamamlamış olarak doğuyor. 40a kadar beklese ne olcak ki. Dikkat ettiyseniz normal doğan bebekler 37 38 en geç 39 da doğuyor. 40 haftaya kadar bekleyenler suni sancıyla inat ediyor ve tabi onların da sonu sezeryan2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman tam tarih konuşulacak ama akrabama aynı doktor da doğum yaptı 38+1 de almış bebeği. Evet 39. Haftaya kadar bekleyenleri bende duydum ama o bana biraz tehlikeli de geliyor çünkü her an doğum başlayabilir 38den itibaren o doğum başlama korkusunu yaşamak istemem bebek için iiyi belki biraz daha içeride kalmak ama ne yapalım. Umarım banada 38+1 falan der yani. Haber veririm zaten tekrar. Umarım söyler söylerse sizde haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?