2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim 25 Eylül ama 1 temmuz doğum gösteriyor alla alla. Neyse zaten sezeryan olacağı için 1 temmuz öncesi doğar herhalde Hahah estağfurullah çok bildiğimden değil ama yarın 30. Haftanın son gününe giriyoruz valla zaman ne cabuk geçiyor. Ayrıca o hıçkırğı ilk bende geçen hafta hissettim ilk başta anlamadım korktum ama sonra anladım ve evet nefes alıyorlar hıçkırık amniyotik sıvıyı yutmalarından kaynaklı oluyormuş yediklerimizin tadı da geçiyor ya sıvıya heycanlanıyorlar herhalde su o kadar çok içiyorum ki anlatamam abartmıyım ama 3 litre kesin içiyorum bazende geçiyordur. Yoğurt dersen her akşam yemeğinde ve yeşil mercimek haftada bir gün muhakkak. Ama bu hamilelik bitince hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum kendimi burgerlerin abur cuburların içine atmak istiyorum

Acaba doktorunuz sezeryan icin kaçıncı haftayı söyledi sordunuz mu? 38+1 de alan da var 39+0 da da sanirim mantıklısı 38 bitince riske atmak istemez ama doktoruna gore değişiyor. Bende gittiğimde söyler insallah bana sezeryan tarihi

Kızlar egzersizleri düzenli yapmaya başldınız mııı ve kimi izliyorsunuz hangi hareketleri yapıyorsunuz
O egzersizler normal dogum icin olan egzersizler mi ben cok eğilip kalkıyorum bide bacağımı saaparak ayırarak sinirlerim bozuldu bir de sezeryan diye plan icerisindeyken normal doğmasın ya ne gülerim ama

O egzersizler normal dogum icin olan egzersizler mi ben cok eğilip kalkıyorum bide bacağımı saaparak ayırarak sinirlerim bozuldu bir de sezeryan diye plan icerisindeyken normal doğmasın ya ne gülerim ama
neden sezeryan diye düşünüyorsun şimdiden? Egzersiz sadece normal doğum için değil aslında kemikleri güçlendirmek için yapmalıyız. Çocuk doğduktan sonra en çok kollar çalışacak ham olursak baya yorucu olabilir ağrı olabilir

2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman tam tarih konuşulacak ama akrabama aynı doktor da doğum yaptı 38+1 de almış bebeği. Evet 39. Haftaya kadar bekleyenleri bende duydum ama o bana biraz tehlikeli de geliyor çünkü her an doğum başlayabilir 38den itibaren o doğum başlama korkusunu yaşamak istemem bebek için iiyi belki biraz daha içeride kalmak ama ne yapalım. Umarım banada 38+1 falan der yani. Haber veririm zaten tekrar. Umarım söyler söylerse sizde haber verin

Kızlar planlı sezeryan mı düşünüyosunuz başka bi sebep mi var

Valla sende çok var diye düşünme planlı sezeryan olacaksa benden bir gün sonra yada aynı gün olur zaten bende zamanın yaklaştığını bugün idrak ettim Bi heycanlandım
Ben normal istiyorum canım bakalım ne kadar gününü doldurursa benim işime o kadar geliyor ama tabii Allah'ın dediği olur normal şartlarda haziranın 20 sinden sonra bekle dedi doktor

Merhaba güzel anneler. Bugün en sonunda gittim Kontrole . En son 20ci haftada görünmüştüm . Sormak istediğim bir şey var . Normal takvime göre 27+2 olmam laizm
Ama ultrason 28+5 gösterdi . Sizde de böyle önden gitme var mi ?

Benim de bir hafta önden görünüyordu bebek iriliğine bağladı doktor

Bence normal cunku bende 26+4 diye hatirliyorum son gittigim gunu bende 1 kilo gecmistie diye dusunerek gittim tam.960 desi bana da AMA baktim 27ci haftadaki kilo ortalamasina 840- 900 arasi yqzanlar Nile vardi yani doktorda haftasinda gore iyi demisti.. bu duraklama falan isi bende de oldu bi beynine bakar gibi oldu bi gizemler galan cok moralim bozuldu kendi doktorumu aradm sknti olsaydi dosyana yazardm dosyana normal yazilmis dedi.. mayista giderim dedm bende

Yok yaaa onlar halk efsanesi bence zaten bebek 36 da gelişimini tamamlamış olarak doğuyor. 40a kadar beklese ne olcak ki. Dikkat ettiyseniz normal doğan bebekler 37 38 en geç 39 da doğuyor. 40 haftaya kadar bekleyenler suni sancıyla inat ediyor ve tabi onların da sonu sezeryan bencede tehlikeli 39u geciktirmek dogum başlayabilir ve bende o korkuyu yaşamak istemem ha benim bebek 37 de geliyorum diyip normal doğarsa.. Ay Allah korusun varmis oyle sezeryan diyipte normal doğuran bu aralar bunu düşünüp geriliyorum ama sanmam ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…