2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

[/QUOTE]
Diğer memurlarda da aynı şekilde ama bu dönemde doktor çalışabilir raporu verr mi bilmiyorm mecbur 32 de ayrılacağız gibi
Son adet tarihi 4-5-6 Ekim olan arkadaşlar, 32 haftalık raporunuzu hangi tarihte almaya gideceksiniz?
Doktorunuzla bunu konuştunuz mu?
Ben 11 Mayıs gibi randevu almayı düşünüyorum 32+2 gibi oluyo sanırım, doktor çalışır raporu veez gibi geliyor çünkü zaten idari izindeyiz ve o tarihte de bir değişme olacağını sanmiyorm

Son adet tarihin nedir? Gebelik takvimi eklemediğin için göremiyorum.
Bu arada doktorların çalışabilir raporu elbette vermesi lazım. Koronayı biz mi çıkardık canım
Ben korona olmasa çalışabilir alacaktım çünkü.

Depend doğum yapan arkadaşlarımın anlattığına göre büyük rahatlıkmış külot şeklinde kullan at olduğu için.. Ben 2 paket aldım hastane çantasına koymak için
Ha bide bu hastane çantası olayi var. Hastane çantası nasil bise aldın canim evde minik bir valizin var ama bilemedim icine pijama depend kilot hastane çıkışı vs biseler koycam iste ne lazımsa ..sanki surekli para harciyormusum gibime geliyor nitekim de öyle oluyor zaten bide anne bebek çantası da lazim galiba hiçbirini beğenmedim ya internetten de mağazadan da .

Son adet tarihi 4-5-6 Ekim olan arkadaşlar, 32 haftalık raporunuzu hangi tarihte almaya gideceksiniz?
Doktorunuzla bunu konuştunuz mu?
Ben 31+6 civarı yani 13 mayısta falan gitmeyi planlıyorum konuşmadık hiç ama sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ılımlı bi yapısı var

Aynı düşüncedeyim canim seninle bizde de cok zor bulduk isimi esim bulduğum isimlerin hepsine bir kulp taktı en sonunda buldum guzel dedi karar verdik hemen de hastane çıkışı isimli magnet falan yaptırdım cok strese girmiştim isim konusunda cocuk isimsiz kalacak diye korktum hahaha simdi ki ismi begenmicekler o yüzden ohh canıma değsin diyorum yeni motivasyonum bu
3.5 aylıkken öğrenmesine koptum eskiler bu kadar umursamaz ve cahildi benim umudum bizlerden ve bizden sonrakilerden

Su isim isini hic acmasak
Cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirdik ama esim tutturdu anneannemin adini koyalim
Oyle isim takintim yok aslinda ama o isme alismistik telefon uygumasinda bile o ismi kullaniyorum
Simdi baska isim koyulmasina isinamiyorum
İnsan alışınca zor olur tabi eşiniz de niye sonradan çıkardı acaba kötü olmuş.

Yakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar bu bi tarafa toplanma işini sorarlarsa çok makbule geçer gün içinde o kadar sık olmaya başladı ki tedirgin etti.
akıntın ne durumda canım.ben eşimle ilişkiden sonra o kasılmaları yasadım ve doktra gttım normal herseyın dedı o kasılmalarda olabılır dedı ama benım riskli oldgu için arayı fazla açmayalık 2 hafta sonra gel dedı.bide akıntımda çok artmıştı onada fitil verdi biraz daha rahatım bazen karnım geriliyor ama çocuk hareket ettikce oluo

Bende birkaç şey dısında daha almadım inatla bekliyorum sen neden almadın
Ben inatla mayisda magazalar acilir diye bekliyorum
Daha dogrusu online satis cogu sitede kaldirildi veya yenidogan bebek urunleri yok (turkiyeden bahsetmiyorum bu arada belirteyim :))
30. Haftami bekliyorum
En kotu ihtimal bi site var oradan alacam herseyi, yani o sitede biraz tuzlu mecbur kalirsam alirim artik
Yapacak bise yok
Metanetimi koruyorum, henuz panik halinde degilim bu alisveris konusunda
Sen neden almadin ki?

İnsan alışınca zor olur tabi eşiniz de niye sonradan çıkardı acaba kötü olmuş.
Iste oda kaynanamin umdugunu dusunuyor.
Bende aileden bir isim koymak, rahmetli olan birinin ismini koymak veya anne baba isminin koyulmasindan hic hoslanmam aslinda.
Hayir yinede taaa en basinda ben bu isimi uygun buluyorum deseydi kabul ederdim esimi kirmamak icin
Ama hic dile getirmedi iste simdide o isimi istiyo
Insallah hayirlisiyla pes eder

Dua edelim de pes etsin o zaman

Miyom bende de var dogum yatagimda degilmis ama rahimde arka duvarda. 4cm di en son ogrendigim boyutu daha sonra goremiyorlar bebek buyudugu icin sanirim. Dogumdan sonra 1 bucuk cmye geri dusuyor. Bizde bu genetik annemde ablamda birde bende de var. Ablam aldirdi miyomunu ama tekrar olustu simdi. Ameliyatta cozum degil maalesef. Zarari olmasinda gerisi onemli degil

Benim göğüsler biraz, bacağımın iç tarafı da biraz çatlamış. Hindistan cevizi yağını günde bi kere sürüyodum. İki kere atlamışımdır en fazla. Ama oldu :/ Olacağı varmış. Zayıftım birden baya kilo aldım belki de ondan. Bi yağ karışımı sipariş ettim bugü. Onu kullanıcam dönüşümlü. Günde iki kereye çıkarıcam. Yağ içinde dolaşıcam Arada bepantol sürcem. Daha da çatlarsa ne yapayım artık.

Bende kendi doktoruma degil baskaisna gitmek zorunda kalmisim zaten boyunu bile soylemedi bana. Belkide cihaz farki olabilir cunku bana bebis fotosu diye verdigi sey cok bulanik bisey hic bisey gorunmuyo bile ☺23cu haftada gittigimde 550 gram demislerdi artk bilemiyorum bende de gununde gidiyo simdilik bende mayisin ilk haftasi bi gitmeyi dusunuyorum zaten .. saglikli olsunlar da❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…