- 12 Şubat 2020
- 223
- 208
- 23
- 36
Diğer memurlarda da aynı şekilde ama bu dönemde doktor çalışabilir raporu verr mi bilmiyorm mecbur 32 de ayrılacağız gibiDiğer memur arkadaşlarda durum nasıl yönetmeliği bilmiyorum. öğretmenlerde üç hafta kalana kadar çalışıbilir raporu alıp, 5 haftayı doğumdan sonraki iznimize aktarabiliyoruz. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra olmak üzere 16 haftalık doğum iznimiz var. Kendini iyi hissediyorsan çalışabilirim diyorsan doktorda buna onay veriyorsa 3 doğum öncesi 13 doğum sonrası olarakta doğum iznini kullanabiliyoruz.
Ben 11 Mayıs gibi randevu almayı düşünüyorum 32+2 gibi oluyo sanırım, doktor çalışır raporu veez gibi geliyor çünkü zaten idari izindeyiz ve o tarihte de bir değişme olacağını sanmiyormSon adet tarihi 4-5-6 Ekim olan arkadaşlar, 32 haftalık raporunuzu hangi tarihte almaya gideceksiniz?
Doktorunuzla bunu konuştunuz mu?
Son adet tarihin nedir? Gebelik takvimi eklemediğin için göremiyorum.Diğer memurlarda da aynı şekilde ama bu dönemde doktor çalışabilir raporu verr mi bilmiyorm mecbur 32 de ayrılacağız gibi
Ben 11 Mayıs gibi randevu almayı düşünüyorum 32+2 gibi oluyo sanırım, doktor çalışır raporu veez gibi geliyor çünkü zaten idari izindeyiz ve o tarihte de bir değişme olacağını sanmiyorm
Ha bide bu hastane çantası olayi var. Hastane çantası nasil bise aldın canim evde minik bir valizin var ama bilemedim icine pijama depend kilot hastane çıkışı vs biseler koycam iste ne lazımsa ..sanki surekli para harciyormusum gibime geliyor nitekim de öyle oluyor zaten bide anne bebek çantası da lazim galiba hiçbirini beğenmedim ya internetten de mağazadan da .Depend doğum yapan arkadaşlarımın anlattığına göre büyük rahatlıkmış külot şeklinde kullan at olduğu için.. Ben 2 paket aldım hastane çantasına koymak için
Ben 31+6 civarı yani 13 mayısta falan gitmeyi planlıyorum konuşmadık hiç ama sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ılımlı bi yapısı varSon adet tarihi 4-5-6 Ekim olan arkadaşlar, 32 haftalık raporunuzu hangi tarihte almaya gideceksiniz?
Doktorunuzla bunu konuştunuz mu?
Aynı düşüncedeyim canim seninle bizde de cok zor bulduk isimi esim bulduğum isimlerin hepsine bir kulp taktı en sonunda buldum guzel dedi karar verdik hemen de hastane çıkışı isimli magnet falan yaptırdımvalla öle kız Hamile oldugunu 3.5 aylıkken öğrenmis esimde.ay dedim Anacım Hasta olmadıgınıdamı anlamadın 3 4 ay boyunca bune bosvermişlik bide böylesi bana akıl veriyor. bebegimle ilgili (saćma)fikirlerini Bana söylüyor kayınvalide ama Azarı işitincede Açıp kocama ağlıyor kilo konusunda da kilolu doğan bebeğe lafım yok tabi Ama Sırf kilolu olsun diye bin dereden su getiren 4 kilodan fazla olsun Herkes masallah annesi iyi beslemiş desin diye Çırpınan anneye de kızıyorum şahsen . Ben diyorum Ideal kilosunda olsun Ne geride ne ileride Cünkü geri olması da iyi bisey değil ilerde olması bence daha kötü diyabet obezite hepsine yolu açıyor mazallah. Bende ismi daha yeni söyledim bastan belliydi ama karışıp soğutmasılar diye soylemedim. Hele benim paşama vereceğim ismi Kaynanam söleyemiyor haha bayılıyorum Fikrini bile sormadım kp kvnin. ben verdim ismini Babasıda saygı duydu Sağlıkla gelsinler de şu virüs döneminde En son düşüneceğim şey kaynanamın kilo takıntısı
Valla bizim de çok zor oldu:))
İnsan alışınca zor olur tabiSu isim isini hic acmasak
Cinsiyeti ogrendigimizde kararlastirdik ama esim tutturdu anneannemin adini koyalim
Oyle isim takintim yok aslinda ama o isme alismistik telefon uygumasinda bile o ismi kullaniyorum
Simdi baska isim koyulmasina isinamiyorum
akıntın ne durumda canım.ben eşimle ilişkiden sonra o kasılmaları yasadım ve doktra gttım normal herseyın dedı o kasılmalarda olabılır dedı ama benım riskli oldgu için arayı fazla açmayalık 2 hafta sonra gel dedı.bide akıntımda çok artmıştı onada fitil verdi biraz daha rahatım bazen karnım geriliyor ama çocuk hareket ettikce oluoYakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar bu bi tarafa toplanma işini sorarlarsa çok makbule geçergün içinde o kadar sık olmaya başladı ki tedirgin etti.
Ben inatla mayisda magazalar acilir diye bekliyorumBende birkaç şey dısında daha almadım inatla bekliyorum sen neden almadın
Iste oda kaynanamin umdugunu dusunuyor.İnsan alışınca zor olur tabieşiniz de niye sonradan çıkardı acaba kötü olmuş.
Dua edelim de pes etsin o zamanIste oda kaynanamin umdugunu dusunuyor.
Bende aileden bir isim koymak, rahmetli olan birinin ismini koymak veya anne baba isminin koyulmasindan hic hoslanmam aslinda.
Hayir yinede taaa en basinda ben bu isimi uygun buluyorum deseydi kabul ederdim esimi kirmamak icin
Ama hic dile getirmedi iste simdide o isimi istiyo
Insallah hayirlisiyla pes eder
Ayşe çok güzel isim yaa kızım olsa ben koymak isterdimPetisko Ayşe yi kesinleştirmede zorlandım ben Hüma belli gibi bi şeydi aslında. Amin canım inşallah hepsi adlarıyla yaşasınlar ☺
Miyom bende de var dogum yatagimda degilmis ama rahimde arka duvarda. 4cm di en son ogrendigim boyutu daha sonra goremiyorlar bebek buyudugu icin sanirim. Dogumdan sonra 1 bucuk cmye geri dusuyor. Bizde bu genetik annemde ablamda birde bende de var. Ablam aldirdi miyomunu ama tekrar olustu simdi. Ameliyatta cozum degil maalesef. Zarari olmasinda gerisi onemli degilAz önce arkadaş yazmış 3 aydan sonra tüp bebekler normal hamile kalmaktan farkı olmuyor diye bence sıkıntı olmazsa normal doğum öncelik olmalı ama önce sağlıklı olan seçilmeli tabii kii.
miyom ben de de göründü tam boyutunu bilmiuorum ama doktor şuan etkileyecek gibi görünmüyor demişti. Göbekle beraber büyüyen bişey mi acaba
İsim hususunda esimle anlasmamiz var kizlarimiza isme ben karar vercem erkekte 1 tanesine o karar verecek gerisi bendeBenimki tamamen isinamamak isimle alakasida yok
Alisamiyorum baska isme
Ay ben nasil ustesinden gelicem bilmiyorum
Biz daha evlendigimizde erkek cocuklarinin ismi belliydiİsim hususunda esimle anlasmamiz var kizlarimiza isme ben karar vercem erkekte 1 tanesine o karar verecek gerisi bende
Anladim canim siz ne istiyorsunuz esiniz ne?Biz daha evlendigimizde erkek cocuklarinin ismi belliydi
Kizda beraber sectik, yani ben sundum oda guzel buldu
Simdi boyle puruzler cikti iste
Benim göğüsler biraz, bacağımın iç tarafı da biraz çatlamış. Hindistan cevizi yağını günde bi kere sürüyodum. İki kere atlamışımdır en fazla. Ama oldu :/ Olacağı varmış. Zayıftım birden baya kilo aldım belki de ondan. Bi yağ karışımı sipariş ettim bugü. Onu kullanıcam dönüşümlü. Günde iki kereye çıkarıcam. Yağ içinde dolaşıcamKizlar göğüsleri çatlayan var mi?Birkaç gündür özellikle sağ göğsümün altı aciyodu.Sütyen sıkıyo herhalde falan diye düşündüm.Hindistan cevizi yaği sürdüm.Dikkatli baktim göğüs altlarim catlamaya başlamiş galiba.Karnımda bi şey yok.Karnıma da estikçe yine hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Bu ölçümler bence çok sağlıklı değil sanki. Şimdi ben 27+3 te doktora gittim. Geçen hafta salı günü. Kızıma dediki 26+4 kilosu 1020 gr. Kızım şimdiye kadar hep gününden gitti hiç önde gitme olmadı. Birgün geriden geldiği olurdu. Bence kızın gününü yanlış söyledi. Sizinkilere bakınca artık emin oldum yanlış olduğuna. Gününden neredeyse 5 gün eksik dedi ama kilosu 27+ ın kilosu. Oğlumda 27+6 çıktı üç gün önde 1200 dedi.Kızı yanlış söyledi ona eminim zaten o an yakalamakta da zorlandı. 4 Mayıs ta tekrar gideceğim bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?