2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Küvezde kalmayacak kadar kilo alsınlar dışarda da besleriz :)) benimde kızım 23 te aynı kilodaydı o gününde giderdi. Günü eksik söyleyip kilosunu normal deyince şaşırdım ben . Aldım randevu 4 Mayıs ta inşallah gideceğim.

Günaydın kızlar,

bademciklerim mi solunum yolum mu midem mi anlamadım ama bir yanma var ben de.... ağzımın tadı hiç yok.. metalik bir tat sankiii

Günaydın kızlar,

bademciklerim mi solunum yolum mu midem mi anlamadım ama bir yanma var ben de.... ağzımın tadı hiç yok.. metalik bir tat sankiii
Mide sanırım canım. Büyüdüler mideye dayanıyorlar bu da sıkışma yapıyor. Benim midem ağrıyor özellikle akşam yemeği sonrasında.

kabin boy valizimiz var ne büyük ne küçük onu hazırlayacağım ben yanında anne bebek çantasını da hazırlarım

Ya o doğum çantasına neler giriyordu. Çoktan unuttum ben. Kendi pijamalarımla oğlanın hastane çıkışı bide kendime terlik koyarım. Kendim için bebek bezini kullanmıştım ben hastanede. Yine bebek bezi alırım 5 numara

Listelere bakarsan evi götürüyorsun

Hahahahha ay bayılacam
Allah iyiliğini versin kız
Abartmayın ya çocukla kendinize giyecek alın yeter
Bide benim hastane ev arası 10 dakika, ondan da rahatım aslında.
Fotoğraf çekilirken giyeceğimiz kıyafetler olsun da gerisi hallolur bana lükslerimi verin gereksinimlerim olmadan da yaşarım Forumlardan ekran görüntüsü almıştım onları atayım.

Eklentiler

• Screenshot_20200220_090005_tr.com.happydigital.happymom.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20200220_090011_tr.com.happydigital.happymom.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20200314_222307_tr.com.happydigital.happymom.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20200314_222316_tr.com.happydigital.happymom.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20200418_102003_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200418_102009_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.webp
    31 KB · Görüntüleme: 40
Fotoğraf çekilirken giyeceğimiz kıyafetler olsun da gerisi hallolur bana lükslerimi verin gereksinimlerim olmadan da yaşarım Forumlardan ekran görüntüsü almıştım onları atayım.
Geçen eşimle youtube dan bu listelere bakıyorduk makyaj malzemesi niye alıyolar doğuma yardımcı mı oluyor diye dalga geçiyor

Diş fırçası, diş macunu
Yerinizden kalkabilirseniz dişlerinizi fırçalarsınız hahahahha bunlar ne Allah aşkına ya

Kız fotoğrafçıyı alıyor mu hastane?
Analarımızı nasıl götürücez onu düşünüyorum ben.

Benim seyahat boyum var yine de atarım çantaya ne olur ne olmaz Fotoğrafçı almıyorlar biz eşimle kendimiz çekecez

Benim seyahat boyum var yine de atarım çantaya ne olur ne olmaz Fotoğrafçı almıyorlar biz eşimle kendimiz çekecez
Anaları alıyorlar mı.
Ben ilk doğumumda analarımın stresinden çok çektim aslında.
Almasalar daha iyi olur.
Benden size tavsiye, anaları götürmeyin

Yok 1 kişi alıyorlarmış benim annem gelemeyecek zaten kayınvalidem gelecek ama analar konusunda haklısın. Eşimi götürürüm ben
Anam ve kayınvalidem seneler önce 2şer normal doğum yapmışlar güyaaaaa. Benim sancımı hiç çekmemiş gibiydiler. Bi stres bi strestiler ki sorma gitsin. O yüzden anneler dayanamıyor, kıyamıyor bize arkadaşlar, eşlerinizle gidin.

Evet onların o stresli hallerini görmek insanı daha da strese sokuyor. Yanımızda ağlamayacak güçlü olacak insanlar lazım

Evet onların o stresli hallerini görmek insanı daha da strese sokuyor. Yanımızda ağlamayacak güçlü olacak insanlar lazım
Kız bide şey diyorlar. Niye böyle oluyor, niye zor oluyor. Sen sezeryana gir. Falan filan. Yahu doğum sancısı bu, herkeste aynı. Yaşamamış olsalar tamam dicem de seneler önceden biliyorlar nasıl birşey olduğunu.

Unutuyorlar dicem ama zannetmiyorum. Ben annemle görüşmüyorum ama hamileliğin basında görüşüyordum kasık ağrım var demistim acaba neden ki demişti düşün . Bazi insanlar geçmişini unutuyormuş gibi yapiyor ya da onlar gercekten sağlam biz yeni nesil çürük üz

Ya bu bebek çantaları var ya onlardan değil de başka bir sırt çantası alsam o da pratik olur mu acaba beğendiğim var da onu almak istiyorum
Olur bence canım ic genişliği yeterse. Ben hic bir anne bebek çantasını beğenmedim cok çirkin modelleri. Bende bir tane normal elde tutmaya iste alcam çanta ona koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…